19. jun 2010 7:09
Pozdravljene/pozdravljeni (bodoči) dietniki,
od oktobra 2009 ločujem z vmesnimi epizodami porednosti
.
Izgubila sem 15 kg - počaaasi, vmes je bilo obdobje kakih 3h mesecev, ko nisem izgubila niti grama, pa tudi pridobila ne.. zdaj se zelo zelo počasi spet topijo.
Napisala bom nekaj informacij, za katere si želim, da bi jih tudi sama imela pred/tekom hujšanja:
Mogoče je kaj podobnega napisano že kje prej, se opravičujem, nisem brala. Hkrati pa se zahvaljujem za super recepte.
Najprej ena
za srečo...
1. Zamenjava klasičnega orenk zajtrka za sadje in sokove do 12h se je (vsaj pri meni) izkazala za od začetka najtežjo, ampak najuspešnejšo metodo - ko sem se držala 100% so kile letele, ko pa ne pa ne...
2. Dobro se je ukvarjat z nekim športom, ki učvrščuje telo - npr. pilates (Windsor - 20 min CD), da triumfa ne zmanjša pogled na volančke povešene kože. Pa tudi dokazano je, da mišičasto telo v mirujočem stanju porabi več kalorij kot bajskasto.
3. VODA - je najpomembnejša zadeva, ne smete pozabit pit, voda "odplaknjuje" maščobo in strupe iz telesa.
V bistvu je to to. Super je, ker nisi glista na obisku/rojstnem dnevu..., ki ne je tega in onega, ker je na dieti. Pač vidiš ponudbo in se odločiš, kakšen dan bo.. B, OH...
Veliko uspeha.
jovita