22. apr 2010 20:12
barbay želim ti veliko , veliko sreče in dobre volje,le tako naprej!Držim pesti zate,sama vem kako je to.Lp
22. apr 2010 20:12
barbay želim ti veliko , veliko sreče in dobre volje,le tako naprej!Držim pesti zate,sama vem kako je to.Lp
22. apr 2010 22:20
Živijo! Za mano je 35. dan. Jutri pa tortica! Ravno na dan, ko moj vnuček praznuje 2. rojstni dan. Trenutno stanje na tehtnici: 81 kg. ( so že v službi opazili!) LP karmenka
24. apr 2010 15:30
Čestitke vsem, ki še vztrajate... Meni zadnje čase ne gre preveč dobro. :S Kašljam, slabo se počutim. Sladkarije mi pa izredno teknejo.. Vem, da to ni dobro, a se jim nikakor ne morem upreti! Na tehtnico si pa tudi ne upam stopiti! aloe
24. apr 2010 20:42
Jaz še vztrajam, ampak v tem drugem mescu pa ne gre skorajda nič dol. Počutje odlično. Prijetno sončno nedeljo želim, pa kakšen zanimiv potep regica
28. apr 2010 19:35
hay! Po dolgem času se spet javljam. Za hujšanje nimam časa, jem malo in zelo dosti fizični delam. Moje kile so se ustavile tam, kjer sem nehala. Vsaj zredila se nisem. Počutje: zeeeelo utrujena. anu
28. apr 2010 20:37
Živjo vsem! Moja dieta se nadaljuje, kilogrami pa stojijo. Sem se pa ta teden rahlo pregrešila, se vidi, da sem na dopustu. Ampak, to me ne bo ustavilo. Veliko volje vsem, pa prijeten večer. LP barbay
5. maj 2010 17:37
Hej, hej... ponižno javljam, da se pridružujem preštevanju dni in obrokov in pričenjam z dieto. :) No pravzaprav sem pričela pred dnevi, danes je moj prvi sadni dan. Zaenkrat ok. Imam pa vprašanje...kam spadajo beluši? Sedaj je sezona pa bi se prilegli. Vztrajajte in držite se, saj bo hitro mimo. Lp Dream dreamjob
8. maj 2010 18:33
Čestitke vsem, ki vztrajate.....sem jaz tudi 1x LP bebabranka171
sporočila: 218
8. maj 2010 20:22
zdravo se malo oglašam, da se zamotim, ker imam manjšo krizo :(( Veliko uspeho vsem ki vztrajate branka171 Sporočilo je spremenil(a) branka171 dne 08. 2010 20:23
9. maj 2010 15:13
Ojla! dreamjob beluši...jst mislim, da jih lahko ješ vsak dan. beljakovinski - z jajci škrobni - z rižem oh - s špageti vitaminski - v solati jst se ne držim več..je že minilo 90 dni..zdej kr mal po svoje..tudi grešim seveda...je šla še ena kilca dol...sm na 59:)))) kr razlika od 72:))) nism pa še zadovoljna...kg ok, postava pa še ni čist kot bi mogla bit..sledi nosečnosti ostajajo..grrrrrrr...sam še za pod nož sm...mal heca:) kako ste ostale? je bolš ker je lepše vreme a ne? mene je zima ful matrala:( lp EdijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Polpetki iz melancan