16. feb 2010 8:55
No, nekako nisi zelo nova, 2 leti in skoraj 4 mesece si že članica.
rimljanka
16. feb 2010 8:55
No, nekako nisi zelo nova, 2 leti in skoraj 4 mesece si že članica.
rimljanka
16. feb 2010 9:17
To je res,le da brez komunikacije zaki zakosek
16. feb 2010 15:14
danes sm glih na polovica 45. dan jagoda s smetano
16. feb 2010 16:18
onija ja ODLIČNO!!! NE DAJ SE!!!! SREČNO DO KONCA!!!!!!!!!!!!!!!!! jaz sm na sadju, včeraj flancati..namesto torte;) Kar nekak gre zaenkrat Edija
16. feb 2010 21:25
Tudi jaz mam danes sadni dan. Je pa minil brez kakih posebnih težav, sem mislila da bo hujše. Za kosilo sem si naredila pečene banane (z rozinami namočenimi v sok pomaranče in posutimi z orehi), so ble zelo dobre in sem si jih še za večerjo pripravila. Onija, še malo pa boš na koncu! Bravo!!! slana
16. feb 2010 21:40
Onija čestitke. Ostale imamo pa še kar veliko dni do konca. Ampak saj bo. A ne? Zdaj sem bila dobro uro na orbitreku. Danes sem bila pa na krompirju in zeljčku. mmmmm dobro. Uživajte. barbay
17. feb 2010 8:12
Jutro! Evo mene v službi..pri kavi...danes z mlekom, ker mam beljakovinski dan:))) včrej dve uri na fitnesu:)))) Sem pa zvečer pojedla dve pomaranči (iz Hofra) in mi je blo ful slabo..tut mali (2) je bruhal..ne vem a so ble s čim čudnim špricane ali?! Nikol ne kupujem sadja tam...ne vem... Danes mam pa ribico...najbrž losos na zelenjavi...mmmm Se pišemo! Edija
17. feb 2010 13:20
Tudi jaz čestitam vam vsem, ki vztrajate. Je težka, ja. Ampak zdaj imam pa drug problem. Kako naprej
Kako ste nadaljevale tiste, ki ste končale s I. delom 90-dnevne ločevalne? Mislim na naslednjih 90 dni...
V glavnem, danes je dan D (D kot recimo 90) in jutri je nov dan , ko bo vaga povedala svoje.
onija
17. feb 2010 21:07
Najprej čestitam k uspehu, da si šla pogumno skozi vseh 90 dni, sedaj se dobi tudi nadaljevanje še za 90 dni, lahko se pa enastavno isto prehranjuješ še naprej. Mislim da je fora v nadaljevanju, da imaš vse po 2 dni. Dva bni beljakovine, 2 dni OH , 2 dneva vitamine... Jaz pa jutri začnem. Sem danes že nabavila precej sadja, naredila solato s feta sirom, paradižnikom in papriko za kosilo. Ker ga nesem s seboj v službo. Pa še 2 pomaranči za zajtrk, pa ena doza kave, le mleku v njej se ne bom odpovedala. No, draga moja Karnak, pa začnimo... andreja č.
17. feb 2010 21:59
jaz pa se že dolgo odločam za začetek ločevalne,jutri 18.2 pa gremo nad teh 10 kg. ,katere bi rada stopila .poročam rezultate in počutje . Blazka73Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slivove rožice
Bučke s sirom