5. maj 2009 23:44
Hojla!
O,kako lepo da se takole oglašate.
Zadnje čase nisem nič brala tale forum,samo sem ter tja sem pogledala gor,tako da vas pravzaprav nič ne poznam,razen nekaj "starih" formurašic.Punce,vse vas lepo pozdravljam.
Beba,ja se spominjam tvojega opozorila,takrat me je sicer malo stisnilo pri srcu,ampak kaj,ko pa so mi kilogrami tako lepo kopneli.
Ničkolikokrat sem se potem spomnila nate,ko sem imela sama težave.
Moki,seveda se spomnim tudi tebe.
Res sem vesela,da se takole odzivate na moje pisanje.
Vsaka medalja ima dve plati,tako kot tale dieta.
Na eni strani je hitro izgubljane kilogramov,na drugi strani pa se lahko hitro kaj zalomi pri zdravju.
Zato moramo gledati na obe strani.Paziti kaj jemo,še bolj pa paziti na svoje zdravje.
Sem se pa takrat ,ko sem bila na tej dieti tako zelo navadila ločevanja,da še sedaj ne morem brez tega.
Tako sem danes za kosilo jedla riž z grahom in zeleno solato,za večerjo pa zrezek in zeleno solato.
Ker sem se odločila,da bo vseeno treba dat nekaj kil dol,sem včeraj začela z dieto,ki bo delno ločevalna,delno zdrava,delno manj žri.
Sicer me danes ful boli glava,ampak kakšne posebne lakote pa ne čutim.
Trenutno imam kar voljo.
Moja hčerka je pred kratkim izgubila trinajst kilogramov,brez kakršne koli diete,samo manj je jedla,pila več vode in se začela bolj gibati,pa ji je kar ratalo.Sicer ima težave z zdravjem,ki niso povezani z kilogrami,ampak zdravniki so ji mimogrede še navrgli,da bi bilo fajn še mal poskrbet za težo.Zdaj pa je cela vesela.Zadnjič si je šla izračunat ITM in ji še manjkajo štirje kilogrami.Jutri pa morma it k zdravniku,da jo stehtajo.
Žal pa je njena mati preveč lena,da bi mal premigala svojo debelo rit.Ampak mal me je pa le zdrmalo,ker je tako uspešna ,jaz pa se tolažim z hrano,ker mi hujšanje ne gre.
No,punce,mejte se lepo,uspešno izgubljajte kilograme,na kakršni koli način že,predvsem pa pazite na svoje zdravje.
Še se bom oglasila,ker trenutno rabim veliko podpore.
Sicer pa imam ločevalno še vedno v malem prstu in mogoče bom vam lahko še kaj svetovala.Tisti dve knjižici o lečevalni dieti še tudi imam.Pa bla,bla ,bla ,bla,bla....
Adijo vsem!
Naj vsak dan bo s soncem obsijan