28. apr 2009 19:58
pozdravljena moki, me veseli, da bo ena več, bomo imele več volje. držite se sotrpinke. regica
28. apr 2009 19:58
pozdravljena moki, me veseli, da bo ena več, bomo imele več volje. držite se sotrpinke. regica
29. apr 2009 9:12
Danes je moj priljubljeni dan - dan OH. Veselim se že kosila, še bolj pa večerje. Makarončke in sladkarije obožujem. Sedaj sem pa sploh našla neke makarone v vrečki sakupaj s paradižnikovo omako. Odlični so. Zaenkrat mi gre vse po načrtu. Grešila še nisem, je pa res, da je šele tretji dan. Kako pa gre vam? mokibranka171
sporočila: 218
29. apr 2009 17:46
zdravo moki, sem samo malo pred tabo :16 dan(-4kg) vsa srečna ker vas lahko prebiram,ko je kriza.Res je OH dan kriza, ko ni meje a se zato druge dneve bolj strogo držim. Moj moto je:Čimmanj industrijsko predelane hrane in veliko miganja. Srečno in piši kako gre. branka171
29. apr 2009 20:02
tudi za mano je OH dan, za kosilo je bila pica, za večerjo pa sladoled in čokolada. Moki ne pozabi na čokolado, je pomembno, da jo ješ zaradi alergij. No jutri pa sadje in pa ko pridem iz službe si bom pripravila zelenjavno juhico. Držite se, pa prijetno spančakajte. regica
30. apr 2009 8:53
Regica54, veš da nisem pozabila na čokolado, jo imam preveč rada. Sicer pa se mi zdi, da tole dieto obvladam v nulo. Pisana mi je na kožo. Najbolj mi je všeč, ker se vedno lahko najem do sitega. Včeraj sem res pojedla celo goro makaronov, se mi je zdelo, da kar malo pretiravam. Zvečer pa sem pojedla še dva sadna jogurta in malo čokolade. Ko sem danes stopila na tehtnico, pa nisem mogla verjet svojim očem. Na dieti sem 4. dan, pa imam 2kg manj. Sicer pa je bilo tudi prvič tako. Takrat sem v prvem tednu izgubila 3kg, potem pa se malo ustavi, ampak teža kar naprej pada. Edina stvar, ki mi ne gre, je gibanje... Nad tem pa res nisem navdušena in nikoli nisem bila. Se moram kar malo prisiliti. Danes sem na sadju. Za primer krize sem si pripravila tudi suhe marelice in bananin čips. moki
30. apr 2009 10:42
Vse bolj in bolj se mi zdi, da je tale dieta bolj zame, kot pa Montignacova... In to zgolj zaradi OH dnevov :) evikeysnbranka171
sporočila: 218
30. apr 2009 20:02
na OH dan poskusite ajdovo kašo je super. Odkrila sem jo šele med prvo dieto, prej je nismo nikoli kuhali,hvala tudi za idejo jutri bo zelenjavna rižota branka171
30. apr 2009 23:14
Ojla! Preživela sem še en sadni dan.Muka.sedaj pa grem spat in sanjat o tem kaj naj jem jutri. Hura za beljakovine!!! gardelin
1. maj 2009 0:05
Za hujšanje se mi tale dieta zdi enkratna. Vse lahko ješ in ni potrebno izločiti najljubših sladkarij. Še več, en cel dan je namenjen sladkanju. Temu seveda sledi sadje in zelenjava, da se telo malo očisti. Pri montiju pa je potrebno izločiti ves bel sladkor, belo moko in seveda jesti samo rjavi riž in polnozrnate špagete. Sem včeraj spekla palačinke iz polnozrnate moke in jih nihče ni maral jesti vključno z mano. Čeprav sem poskušala ti dve dieti uskladiti, sem se dokončno odločila, da bom težo vzdrževala po metodi ločevanja. Res se telo navadi na ta režim prehranjevanja. 4dl mleka pa tako lahko vsak dan spijem s kavico. Danes sem jedla jabolka in hruške, jutri bom pa tudi jaz beljakovine! Punce vztrajajte, se splača! sabina69
1. maj 2009 9:51
Tudi jaz sem včeraj jedla samo sadje. Pa še na obisku smo bili. Na mizi pa polno sladkarij. Pa nisem vzela niti ene. Jaz že vem zakaj. Seveda zato, da sem danes spet zelo zadovoljna sama s sabo. Je že minus 3kg. Zaenkrat mi gre res vse po načrtu. Danes pa beljakovine. Verjetno bom jedla kar ribe. Ostali še kisel krompir, jaz pa si ga bom spravila za jutri. Vsem želim lep, uspešen dan. mokiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom