Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. nov 2005 8:48

Ja, bila sem že pri mojem lepem mehaniku, da mi popravi še brisalce. Me je že včeraj "obral" za 30 jurjev, pa še danes nekaj in bo kar zadosti za dalj časa - upam, vsaj. Jaz pa sem spet na realnih tleh. Zdaj grem pojest nekaj kakijev. Jaz jem samo vanilijeve, ki so bolj trdi - ja, v mojih letih je pa ja normalno, da ima človek rad trde stvari, če so že joške mehke - joj, koliko smo se nasmejale na račun naših jošk..... marjanca45

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

19. nov 2005 10:51

Marjanca, na žalost jih pa nismo primerjale. Vse je obviselo v zraku. Bomo drugič. Tudi sama bom imela nekaj stroškov in dela z avtom. Moram ga namrač preobuti in pripraviti na zimo, če hočem drugi teden spet na Štajersko. Kaj hočemo, tudi te stvari so del našega vsakdana. Meni je bilo včeraj fino, ker sem imela šoferja in sem lahko degustirala tudi prepovedane stvari. Bom sedaj bolj pridna. Sedaj se pa poberem, sicer bom kar visela na forumu, a me čakajo druge stvari. majdad

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

19. nov 2005 12:27

O, drage kitajke in nekitajke! Res vas je lepo brati. Do sedaj sem imela internetni mrk, sedaj pa sem z veseljem prebrala, kako ste uživale. Ja Hema, drugič bo treba priti zraven, a ne? Na žalost moram nazaj kuhat, pa se vidimo in slišimo kasneje. Pri nas v LJU se danes spet kaže sonček - uživajte v njem! Dušanka

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

19. nov 2005 13:27

En lep dober dan tudi od mene. Prvi vtisi - boljše se še nisem imela, govorim bolj malo danes, ker me obrazne mišice bolijo od smeha, možu sem mogla vse poročat in tudi službo bi zjutraj skoraj zaspala.Ampak je šlo. Res super babja fešta, taka kot mora bit. Nobene zadrte ni bilo zraven, vse mlade in lepe, vse borke za bikini, skratka kot je Marjanca rekla, ena sama skladna družina. To moramo definitivno ponoviti bilo kje v Sloveniji, konec koncev je tako mala, da jo v dveh urah počez prevoziš. Ful ste face, punce, res škoda, da ni bilo še drugih; potem bi kitajci tako zaprli samo za nas.Na konc pa še drago ni bilo. No, jaz danes ne bom samo vode pila, čeprav do zdajle sem bila na sadju, ker imava z možem praznik in dobiva zvečer obiske, tako da bomo enega odojka spekli...neeeee, zezam se. Imejte se, zdaj grem pa mal pospravljat. Rmeli

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

19. nov 2005 14:58

Hej pupe! Tudi jaz se vam javljam, zbujena, nahranjena, nasmejana, vesela, polna vtisov, srečna, s poševnimi očmi... Marjanca je že napisala, kako je bilo. Tudi meni je bilo super. In ko se spomnim njenih zgodbic, še danes dobim solze v oči. Pa ko je rekla Robida, da zdaj vemo zakaj se reče "jokati se za vsak drek" se začnem krohotati. Moja dva pa debelo gledata. Meni je bilo super fajn. Res je, da sem danes v glavi malo tako - tako. Jutri pa bo že bolje. Tuna in Robida hvala za organizacijo. Grem malo na zrak, da dobim kisik v možgane. Se beremo kasneje. bonaca

joli  

član od: 19.8.2005

sporočila: 57

19. nov 2005 15:44

ŽIVIJO BABNCE Užitek vas je brati,sedaj ko ste se spoznale vse povprek mora biti res zanimivo.Frajerke ste,ni kaj.Čestitam .Upajmo,da bomo enkrat tega občutka deležne tudi ostale.Vidim,da ste nekje že zasneženi ,mi primorci pa se borimo z burjo-peremo ,likamo pa spet peremo-zraven pa hujšamo-sicer pa moramo biti stabilni ,če ne nas še odnese.Upajmo,da vas tudi me vidimo na skupni fotki.Evo me že preganjajo,grem dat mehčalec v stroj.Aja ,Helena ti si prva liga ,tek ti je že zlezel pod kožo.BRAVO joli

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. nov 2005 15:48

Hojla! Pa sej ne morš verjet,kako fešto smo užgale.Bilo je super čudovito,enkratno in upam da še ponovljivo. Sam,punce,kak je mene zjutraj želodec bolel.Ja,jaz sem morala vsakega mal poskusit in zgleda je bila v mojem želodcu prevelika zmešnjava.Če je bilo pa tako dooooooooooobrrrrrrrrrrrrooooooooo! Ampak,da je smeh pol zdravja,pa resnično drži,kajti ko sem v službi pripovedovala o našem srečanju,pa o visečih joških in vročih jajčkih,smo se tako smejali,da me je želodec enostavno nehal bolet. Ma,super je bilo,ni kaj! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

19. nov 2005 16:30

Celje! V restavraciji Dva zmaja se nekaj nenavadnega dogaja, glej to čudo čudno, le od kod so te prišle, babnice vesele so napile se vode! Kitajska! Ste slisala ljudje,tam u daljna Slovenija ena zenske pila sama voda! Celje! Pa to bila je fešta, pa to bila je čaga, zares smo me od vraga, to je naša zmaga! Od vsepovsod smo zbrane družile se do zore rane, prav nič nismo bile zaspane, to te pa res zadane! Sedemnajst mičnih deklet, ki krasi ta naš planet je kot najlepši cvet tukaj bil objet! Še kitajčki poševnooki so dobili okrogle oči, Ker to so neverjetni zvoki, ko se 3md-jevka smeji! Hrana je bila pa njami, boljša kot pri stari mami, Pecena laca,vesela faca, skleda riža,povešena ziza, vroča jajčka, pretesna majčka, pohan sladoled, človek ostane brez besed (s polnimi usti se ne da govorit)! Nazadnje pade še sekret, in se že smejimo za vsak drek, Piko na i pa doda en šluk tamočnega! Prehitro je minil večer, ko vsaka šla je v svojo smer, vem pa da mi še dolgo bo, zaradi vas pri srcu toplo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

19. nov 2005 16:41

Dekleta, ta fešta se mora ponoviti in to čimprej.Jaz še nisem nič spala, sploh nisem utrujena.Zjutraj sem na računalniku zaspala za 30 min. in to je tudi vse!!Še dve fešti in spanja sploh ne bom rabila več!!Danes sem bila na dolgem sprehodu z otroki, mož se je pa spremenil v kislo kumarico!! KAJ STORITI???????? kAKO SE VLOŽIJO KISLE KUMARICE??? Lep pozdrav!! helena45

Marjetka cvetka  

19. nov 2005 16:48

Starejši zakonski par hodi po starih poteh.Prideta na most in žena pravi"Dragi moj,objemi me,kot si me takrat,ko sva bila mlada!" Mož jo objame in gresta naprej.Prideta na stezico in žena pravi:Dragi moj,poljubi me,kot si me takrat,ko sva bila mlada!" Mož jo poljubi in gresta naprej.Prideta do pašnika in žena reče:"Dragi moj,ljubi me,kot si me takrat,ko sva bila mlada!" Vležeta se v travo in začneta,pa žena pravi:O,dragi moj,si pa bolj gibčen,kot pa takrat,ko sva bila mlada! Ja,žena,ampak takrat še pa ni bilo električnega pastirja! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti