19. nov 2005 1:10
marjanca, hvala za poročilo in lepe misli. Človek se kar malo zamisli. Res je tako, kot praviš, važno je srce in notranja lepota. jankica
19. nov 2005 1:10
marjanca, hvala za poročilo in lepe misli. Človek se kar malo zamisli. Res je tako, kot praviš, važno je srce in notranja lepota. jankica
19. nov 2005 1:35
Evo, Hema, dočakale smo - kako je Marjanca45 čudovito opisala srečanje! Težko čakam tudi poročilo drugih - ja malo firbca pa tudi mora biti! Dušanka
19. nov 2005 1:48
Hahaha, obala je doma. Kaj več pa jutri, ker se nam spi..., lahko noč... majdad
19. nov 2005 1:49
Dobro jutro dekleta!! Sem mislila se spravit spat, pa mislim, da se mi ne splača za 1h!! Na fešti je bilo super, samo kako minejo urice!!!! Nasmejal si se res lahko, kolk ti je duša pustila.Kako je lepo tole druženje!!Tile novi obrazi so čist neki drugega, kot jih imaš naslikane v svoji glavi!!Sedaj ne bo več toliko problemov z imeni, ko poznaš obraz!!Lepo se dekleta spočijte!!Bom šla mal teč, da se zbrihtam!! Lepo soboto vam želim!!! Čao,čao!! helena45
19. nov 2005 4:17
Zimo imamo!!Tudi pri nas je snega za vzorec sedajle rahlo sneži!! Počasi se odpravljam v službo!! Čao,čao!! helena45
19. nov 2005 5:29
Uf, punce, pa je začelo snežiti In to že na celjskem koncu, da o Mariboru sploh ne govorim. No, do LJ še ni prišel. Je pa tako lepo gledati iz toplega okna ven, ko sneći, a ne? Lepše, kot pa hoditi v službo po snegu - uboge punce! Helena, neumorna, kot vedno!Ni važno, tema, luna, sonce, dež, sneg - ona na svojem tekaškem položaju! Res si faca! Kar težko čakam podrobnejše poročilo od kitajca, posebej pa slike.Včeraj sem precej mislila na vas, ko ste mljackale kitajsko hrano - se vam je kaj kolcalo? Pa kaj samo jaz, tudi druge so sigurno bile v mislih z vami. Helena45, danes pa imava spet makarončke, jaz bom dodala gobovo omakco za spremembo od vsakokratnega paradajza! Vsem lep dan, čeprav z malo snežinkami Dušanka
19. nov 2005 6:11
Jade, Helena45 in seveda ostale! Kot obljubljeno - ne dva, tri policajske (morda je kateri že bil tu - ga pa ignorirajte): Dva policaja najdeta štiri bombe. Odločita se, da jih odpeljeta na policijsko postajo. Med vožnjo se jima bombe premetavajo sem in tja. Prvi pravi: Ej, kaj če kakšna eksplodira? Drugi mu odgovori: Ne sekiraj se, bova pač rekla, da sva našla samo tri! Kakšna je razlika med policajem in prostitutko?! Je ni! Oba stojita na ulici, družino je pa sram! Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku. "Kaj delaš, fant?" "Policaja". "In kako ga narediš?" "Pa tako: malo peska, malo vode, malo dreka, pa je policaj." Policaj se razjezi "Dreka? Da nisi tega nikoli več delal, ali pa te bom s pendrekom!" "Ne bom več, stric!" Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj modelira. "Kaj pa danes delaš?" "Vojaka!" "In kako ga delaš?" "Malo peska, malo vode, pa dobim vojaka!" "Kaj pa drek?" "Ne gre. Če dodam drek, spet dobim policaja." Lep dan vsem Dušanka
19. nov 2005 8:44
Ja dobro jutro mlade dame Večer je uspel 300 na uro.Je pa res čisto nekaj drugega ko vidiš obraz ki paše zraven osebe. Nasmejale smo se tako da me je na koncu bolel trebuh.Všeč mi je bila tudi hrana saj sem bila prvič v kitajski restavracij in še dobro da nevem kaj je bilo v posamezni jedi ker potem sem polna predsodkov. Toliko za sedaj se moram še prebuditi. Čao jaca
19. nov 2005 8:44
Dobro jutro ! Tudi pri nas je zapadlo kake 4 cm snega. Pa res ne vem, od kod se je vzel. Upam, da ga bo hitro pobralo, saj sonce že kar pridno sije na našo ljubo zemljico. Še vedno sem pod vplivom včerajšnjega srečanja in še kar čutim trde trebušne mišice, ki mi jih je okrepila velikanska doza smeha. In jasno mi je, koliko premalo se smejemo v naših življenjih, kako nam vsakdanja hitrica jemlje čas za to krasno stvar. Punce, kaj na rečem. MEGA ste. Ne vem, kje je mogoče najti toliko pozotivnih ljudi na enem mestu, toliko pozitivne energije, toliko iskrenosti. Med nami ni sprenevedanja, igranja. Ni šans. Poveš, kar misliš, nasmeješ se, ko ti je. In to so vrline, ki jih mnogo ljudi nima. Nam pa je to dalo življenje, ki je pred nas postavilo neke cilje, ki jih želimo doseči na tak ali drugačen način. In ker so vse poti do tega cilja zapletene, polne pasti, slabih trenutkov, včasih že kar obupa, smo postale prave borke in nam nič ne vzame volje. Cilj dozežemo, ene prej, ene pozneje, ampak važno je, da ga dozežemo. In res sem ponosna, da sem del te družine, ki mi je v teh mesecih dala neverjetno veliko in mi pokazala, da življenje pa le ni tako slabo in da se splača potruditi, da nas je dosti, ki se trudimo in da nisme sama. Lep dan vam želim ! marjanca45
19. nov 2005 8:45
No lepo, končno ste se oglasile. Sicer sem vedela da ste se imele lepo.Ste pa zdaj v prednosti, ko se poznate med seboj. Dušanka, a si videla ta val navdušenja!! MI je zelo žal, da me ni bilo zraven. Helena, ti si pa carica, jaz se rada gibam in športam, da bi pa šla teč sredi noči, pa še po takem žuru, ni šans, Res ti želim vse naj, naj. Pa o kakšnem snegu to govorite, jaz ga komaj čakam, pa nič Zdajle greva pa z možekom na Ratitovec Lp hema. Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 19. nov 2005 08:47:58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom