Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. nov 2005 15:06

Hojla! Ja punce drage,a že kaj težko čakate? Jaz sem že čist nervozna in sam na uro gledam,ampak ti kazalci se tako počasi premikajo. Ah,dej no Rožica,ko boš nas videla,boš ugotovila,da smo čist navadne punce z čist navadnimi frizurami in oblačili. Jaz sem včeraj res bila pri frizerju,ampak to samo zato,ker je od mojega zadnjega obiska pri frizerju minilo že skoraj eno leto. Zdaj sem imela vsaj tehten razlog,da sem se šla postrič! Sem pa danes eno sodelavko ful nahecala.Je taka,ko se povsod zraven vtakne,radovedna sto na uro. Sva se z eno drugo pogovarjale,ker gre danes tudi žurat v Celje in je tista radovedna slišala in je naju prišla zasliševat in sem rekla,da ga bova skupaj žurali in da grava poslušat enga pjevača.Mal me je debelo gledala,ni vedela,a mi naj verjame al ne,na koncu je rekla,naj se imam fajn. Kakorkoli,zjutraj bova obe žurerki družno cikcakali proti Velenju naravnost v službo. Dej ura,prestav se že mal! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. nov 2005 15:06

Saj nisem resno mislila! Normalno da imam manekuro, pedikura, solarij,... Kdo sploh gre brez tega iz hiše???? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. nov 2005 15:36

Punce,ste pripravljene! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. nov 2005 16:03

Punce, uživajte sto na uro, samo na dig. fotoaparat ne pozabite Lp riba-ribica

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

18. nov 2005 19:50

Končno sem doma in sem prebrala zadnja sporočila. Kaj pravite tiste, ki ste doma ostale z mano vred? Super, a ne? Tako so se veselile, bile pri frizerjih, masažah, verjetno bodo oblekle najlepša oblačila za srečanje danes zvečer. Zabavale se bodo sto na uro, kar zavidam jim. Pa kako skrbijo za svoje najdražje. Lepo! Naj jim bo večer lep, prijeten. Jutri in naslednje dni pa bomo me uživale ob branju njihovih komentarjih. Kajne Dušanka in ostale? Prijetno noč in lep vikend vsem želim Migla

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

18. nov 2005 21:40

Pozdravljene klepetuje v živo! Me, ki smo doma, čakamo na prva poročanja. Bomo videli, katera bo prva uspela priti do računalnika in poročati. Zanjič, ko so se zbrali v MB, so bili prvi vstisi kaj kmalu na forumu. Čakam, da bo tudi danes tako. Upam, da bo album zapolnjen z vašimi fotkami, potem pa mi bo spet tako žal, da me ni bilo zdraven. Verjamem, da se ura popoldne ni pomikala nikamor, v tem trenutku pa jim verjetno leti ne 60, temveč 320 na uro! Marjanca, da ne bo s tvojim mehanikom tako, kot je z zobozdravnikom, tistim, ki ti je všeč - do zadnjega zoba in pri tebi do zadnjega šraufa na avtu. Kljub temu, da ti je mehanik všeč ti svetujem, da si zbereš kakšno cenejšo variatno, saj so nekateri mehaniki zelo dragi, no mogoče tvoj ta ogledani ni. Kot že rečeno, čakamo na poročanja ............... Se beremo................ VERONIKA

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

18. nov 2005 22:23

Ravnokar sem prišla domov in prvo kar sem naredila je bil računalnik. Če je že kaj poročil iz celja , opa saj bi bilo čudno če bi se katera že oglasila - ko je žur, je žur do jutranjih ur. Samo upam, da ne bo jutri preveč muckov in da ne bomo me, ki smo doma dobile poročil šele tam okrog 12h. No pa saj nisem tako firbčna, no malo že. Dušanka, Veronika, Migla, Riba-ribica imejte se lepo, ostale se pa itak imajo. Hema

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

18. nov 2005 22:59

Zdej vas moram pa še nekaj vprašat. Mi je prav nerodno, ampak res ne vem. Na mizi imam kaki ,kako naj vem da je zrel. Ga stalno tipam če je že mehak pa je mehak od tega ker ga skoz šlatam. Jaz upam da mi ne bo prej zgnil. Hvala!! hema

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. nov 2005 23:40

Hema, kakijev je več vrst, tako da težko rečem, najbolje ga je preizkusiti ali za kak dan ali dva spraviti med jabolka in ga večkrat ogledovati. To sem prebrala nekje na forumu. Veronika, spominjam se tiste pesmice, mi je bila všeč kot njemu zobozdravnica. Marjanca pa je verjetno že dovolj stara in pametna, da ne bo kakšnih večjih težav. Tudi mene zanima in zato težko čakam na poročila iz Celja, dobro bi bilo, da bi katera imela s seboj prenosni računalnik. Sedaj pa že pretiravam, ampak k temu sem nagnjena. Grem še malo pogledat, kaj je drugje novega, seveda tudi v klepetalnico. Lp riba-ribica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

19. nov 2005 0:36

Evo nas doma - ene reve se še vozijo. ČAGA USPELA 100 NA URO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kitajčkom se bo po moje še nekaj dni sanjalo o nas, tako smo bile glasne. Prišle smo vse in sploh ne vem, kje naj začnem. Ni za verjeti, kako fino smo se imele. Popile smo po moje kakih 15 L vode, pa nekaj čaja. Jedle smo vse živo, seveda pa smo v glavnem pazile, kakšen dan ima katera. Hrana je bila čudovita, zelo raznovrstna. Jedle smo s paličicami, včasih tudi z vilicami. Smejale smo se toliko, das smo po moje skurile kar nekaj kalorij in potočile kar nekaj solz smeha. V živo se je tako super videti in res je neverjetno, kako smo kot ena družina. Pa ni to samo taka fraza. Res je tako. Nekatere smo lažje, nekatere pa težje spoznale, vendar nas je Tuna rešila zadreg in nam pripravila krasne priponke, na katerih so bila napisana forumska in prava imena. Skupno nam je izredna volja do življenja, veliko zdravega humorja in čeprav moramo pri prehranjevanju upoštevati kar nekaj pravil in se marsičemu odreči, sploh nismo zatežene, temveč tako vesele deklica, da nas je krasno imeti ob sebi ! Slikale smo se in takoj ko bo možno, bodo slike v našem albumu - dežurna fotografinja Lanes je obljubila. Malo pred polnočjo smo se razšle s čudovitimi vtisi in s potrditvijo dejstva, da res "pašemo" skupaj, da zelo podobno razmišljamo o življenju, da smo velikokrat bolj trmaste od ostalih in zato velikokrat bolj uspešne, da smo vesele deklice in nas imajo zato ljudje radi ter da ni prav nič važno, kako človek izgleda, temveč šteje to, kaj nosi v sebi, v svojem srcu, v svoji duši. Lepota mine, vse ostalo pa ostane za vedno ! Toliko zaenkrat. Bodo še druge kaj dodale. Veronika, glede mehanika imaš prav. Me je račun kar postavil na trdna tla - ha,ha,ha. Brez panike. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti