13. apr 2006 6:37
Dobro jutro, rožice moje drage !!!!!!! Iz srca hvala za vse lepe misli. Po moje so pomagale, saj gre ati danes domov in spet bo veselo !!!!!!!!! Mi je pa vseeno ta vikend v Radencih dal dovolj energije, da sem lažje preživela celodnevno dirkanje, saj sem vsak dan odhajala od doma ob pol šestih zjutraj in se vračala malo pred sedmo. Pa kaj hočemo. Življenje je borba. To mi, ki se kar naprej bojujemo s kilcami in našo voljo najbolj vemo, kajne ? Vesela sem, da sem spet z vami, da malo poklepetamo. Čeprav sem ob koncu 2. kroga imela vodni dan (30.3.), sem vam bom danes z veseljem pridružila. Dopoldan sadje, popoldan še malo solate z rižem ( če bom prišla pravočasno domov, sicer pa nič), potem pa do jutri. Bo za zdržat, še posebej, ker bom v vaši družbi. Vemves, ti verjamem, da ti je hudo, ker ti vse krivulje padajo. Ampak, glede na to, da kljub vsemu vztrajaš, pomeni, da je tvoja želja po manjši teži dovolj velika motivacija, da boš prebrodila krizo. Hudič je, ker si "sama", ker te ostali malo razumejo in ti ne pomagajo. Ampak saj veš kako pravijo : kar te ne podre, te ojača. Ti kar vztrajaj in sama sebi dokaži, da "imaš jajca". Tudi jaz sem pri 1. krogu proti koncu imela občutek, da sem lačna in se enostavno jedla večje količine, pa sem vseeno shujšala 15 kil. Res pojej toliko, da ne boš lačna. Držim pesti ! Rožica, ti si faca ! Ti in tvoj zavitek ! Regrat pa le jej, ampak pri nas ga je že davno konec. Ne vem, kdaj sem ga nazadnje toliko pojedla, kot letos. Groza. Se mi zdi, da sem že zeleno gledala. Marjetka cvetka, ti pa regrat in krompir. Kar polna usta sem dobila, ko sem te brala ! Punce, za veliko noč bom sebi spekla orehovo potico iz polnozrnate moke. A je katera to že poizkusila narediti ? Me prav zanima, kaj bo ratalo. Me pa zanima, kako bom preživela te dni. Po moje bom zateglo pridna, kot običajno. Če pa ne, pač ne. Pa kaj. Joj Encijan, kako vam zavidam tisti tek na 10 km. Kdaj je to ? Jaz zaenkrat tečem 5 km brez pavze, ker moje koleno ne dovoli več in boli ko sam vrag. Ne vem, če ga ne bom mogla peljati pokazati v Valdoltro. Teh 5 km pretečem z lahkoto in če me ne bi bolelo koleno, bi lahko še več, vendar sem zdaj imela probleme s kolenom tudi pri plavanju. Škoda, sicer bi šla z vami. Je pa res, da po asfaltu, kot boste tekale ve, jaz ne morem. Mi moja hrbtenička ne dovoli. Ampak niti malo ne dvomim, da vam ne bo ratalo. Helena je tako speedy gonzales, ti pa si karakter pa dosti zagrizenosti zraven in to je to. Škoda, da vas ne gre več. Mogoče pa se bo še katera ojunačila. Imaš pa prav, da s preveliko težo ni dobro tekati. Veš, po tej progi ob Dravinji tudi jaz ne znam več hoditi, ker me kar "potegne" in potem samo tečem in tečem.... Zdaj pa moram še kaj narediti, da bo v torek plača..... Imejte se lepo in še enkrat hvala za vse dobre misli ! marjanca ( izpod klanca - beri Konjiške gore ) marjanca45