Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

11. apr 2006 16:16

Torej ne daje lakota samo mene, temveč ste tudi druge na tem. Sigurno je nekaj v zraku in tudi vreme je krivo, da se tako počutimo. Tole bo treba prebrodit, pa pika. Najbolje, da skupno udarimo v četrtek sadni dan ( do 18.41 ) potem pa luna - vodni dan, postni dan...... V soboto, nedeljo, ponedeljek pa se moramo malo paziti , ampak preveč pa tudi ne, saj potem bo Velika noč šele čez eno leto. Po Veliki noči , pa spet resno naprej, tako kot smo po novem letu. Velja??????????? Lep pozdrav vsem, posebno pa tebi Saša /vemveš/ in ne obupati- bomo pa skupaj naredile spet en krog (kakršnega boš hotela). marja

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. apr 2006 17:16

Hvala, za spodbudne besede. Za enkrat zavitek še čaka na lačna usta. BRAVO JAZ!!!! Sem ravno po kosilu. Regrad z krompirjem se je prilegel, zraven sem jedla tinsrtan krompir. Bilo je odlično in jaz sem sita, trebušček je poln in oba sva zadovoljna. Zdaj grem skuhat čaj, da si bom z njim lajšala skomine po sladkem. Res že dolgo nisem imela takšne krize, vse kar mi gre po glavi, čeprav sem sita, so sladki prigrizki.... njam,..., njam,.nnnjammmmmmmm,... Me je že odneslo in v sanjah uživam. :) Ampak me se ne damo!!!! Kot pravi marja, zdaj se bomo pripravile z postom na praznike, potem uživale v njih seveda v mejah normale in potem pa spet resno naprej. JA, JA, JA,JAAAAAA....!!!!! lp. ROŽICA.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. apr 2006 19:16

Lep deževen dan punce, vidim da vas življenje orng preizkuša. Tudi jaz imam dost prenažiranja in sem se odločila da zdaj pa zares. Včeraj sem uspešno prestala prečiščevalni sadni dan, danes pa tudi uspešno začela prvi dan diete. Zdaj pa da vidim kdo bo večji karakter jaz ali hrana? Čez en mesec sem povabljena na poroko in moram imeti vsaj 3 kg manj. Torej gremo novim zmagam naproti - Rožica zavitek pa naravnost v koš za smeti - tako boš sigurno varna pred njim. LP tuna

Rožica  

11. apr 2006 20:55

He, he... sem že varna pred zavitkom, ga je moj fant z veseljem pojedel. Mu sploh ni bilo treba omenit,... :) Je pa danes res na preizkušnji moj karakter, zdaj mi je prinsla še moja mama krožnik peciva. :) Hvalabogu sem sita in nič več me ne mika tisti krožnik, zdaj bom še en čaj, potem pa gledat Tv in spat. :) Noćko. Rožica.

Yenoh  

član od: 12.4.2006

sporočila: 3

12. apr 2006 10:08

Lep pozdrav vsem skupaj! Se ena gresna povratnica is back:)..Tokrat pa cisto zares!!! Z dieto sem se seznanila ze 2 leti nazaj in takrat uspesno shujsala 6 kg (toliko sem jih imela prevec).Po tistem, ko sem zacela spet "gresiti", pa se nikakor nisem mogla spraviti vec na stare tire. Tokrat pa sem se res odlocila, da spravim dol teh 5kg, kolikor se jih je ponovno nabralo v tem casu!! Torej - poznam celoten sistem prehranjevanja, zanima me le, koliko ve kej gresite z dopoldanskimi kavicami (z mlekom in smetano). Pred casom so dekleta omenjala, da si privoscijo 1-2 kavi z mlekom/dan, ne glede na to, kateri dan imajo. Kaksne izkusnje imate ve s tem? Jaz sem namrec velika ljubiteljica in odvisnica, pa me zanima, kako se ve spopadate s tem problemom:) Sama imam vcasih kar malo manj slabo vest, ce pijem kavo s smetano; se tolazim s tem, da je smetana itak nevtralno zivilo (bolj kot mleko, ki se zdaj ne vem, kam naj ga uvrstim - seveda z 3,2 mascobe ali vec) Hvala za mnenja in predloge in velik soncka se naprej!

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

12. apr 2006 11:06

Hvala vsem za vzpodbudne besede,res te kar pobožajo.Saj sem kar vztrajala,brez ene pregrehe,do sedaj,navkljub vsemu.Da se malo považim,vsaj tu se lahko.Danes imam 52 dan,rezultat pa je;-11 kg.Seveda gre velika HVALA vam vsem tukaj Pa bom tudi jaz "vodna",pa če mi rečejo,kar hočejo. lp Saša vemves

Rožica  

12. apr 2006 12:41

Bravo Vemves tako se govori! To pa je odličen rezultat, ki ti sam zase pove več, kot naše spodbudne besede, čeprav so včasih potrebne, da se spomniš zakaj vstrajaš! Jaz bom danes spet regrad, se mi zdi da ga bom morala veliko pojest, ker mi primanjkuje železa. he, he,....

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

12. apr 2006 12:56

Dobrodošla yenoh! Jaz pijem kavo ves čas diete, pa gredo kg prav lepo navzdol. Pijem brezkofeinsko z mlekom ali pa belo. LP tuna

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

12. apr 2006 16:29

Vemveš, tudi jaz se veselim tvojih rezultatov. Še bolj pa mi je všeč to, da boš vztrajala še naprej!! BRAVO!!!! Yenoh, kavo sem pila ves čas diete. Doma črno, zunaj pa vedno s smetano. Kilogrami so vseeno lepo izginjali. Tuna zate pa držim pesti! Pravzaprav sem prepričana, da boš v boju s hrano zmagala ti!!! Moje izkušnje so take, da pri tem načinu prehranjevanja nisi lačen! Sporočam vam, da sem v času dveh mesecev po dieti izgubila še 2 kg! Hrano še vedno ločujem v okviru obroka. Vedno se najem do sitega. Prvič po dolgem času čutim kdaj sem žejna, lačna ali sita. moki

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

12. apr 2006 21:26

HOJ,po dolgem času imam popravljen računalnik in se lahko prijavim.Tud jaz sem ponovno po 3mes. pričela z dieto.Začela sem 4.4. in imam jutri OH dan.Odločila sem se,da pojem do pričetka lune nekaj sladkega,nato pa z vami držim vodni dan ,v soboto pa bo mesek,njam.Potička pa bo počakala do ponedeljka. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti