Ločevanje živil 90. dni - 5. del

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

3. feb 2006 17:31

Halo! Danes je bilo pa na Gorenjskem res lepo vreme. Prebrala sem napoved za jutri. Citiram: Ponoči in jutri bo pretežno jasno. Po nižinah se bo zadrževala megla, ki se bo jutri dvignila v nizko oblačnost. Ponekod bo vztrajala večji del dneva. Toraj tiste katere ste za, da gremo na Primoža jutri okoli 10 - 11 ure zbor spodaj parkirišče /Kalcit/ se javite in določite točno uro. Je treba migat - je treba migat! Bodite pridne od besed k dejanjem! Jana janadr

sarajka  

član od: 1.1.2006

sporočila: 20

3. feb 2006 20:25

Po dolgem casu se pozdrav iz Sarajeva, Zadnje case sem polno zaposlena tako da mi ni uspelo se javiti. Samo na hitro prispevam se svojo statistiko. 3.1. 64,5 kg 1.2. 60,7 kg Torej - 3,8 kg. Sem kar zadovoljna, pocutim se veliko bolje, tudi migam veliko, imam pa en velik problem. Vsa oblacila visijo na meni!!! Sem ravno okoli bozica kupila super kavbojke, ampak sedaj... Sem kar malo zalostna. Bo treba v shopping. Pa se moj dragi se je zacel pritozevati da ne smem it pod 60 kg. Pravi da nimam vec "njegovih najljubsih oblin". Se bo moral kar sprijaznit, ker je meni tako bolj vsec!!! Mogoce pa se mu zelja celo uresnici, glede na to da sem bila od vaganja na kar nekaj sprejemih, kosilih in vecerjah Lahko nocko, pa zdrave se zbudite. sarajka

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

3. feb 2006 20:26

Pozdravljene! Jaz sem za na Primoža. Jana kar sporoči točno uro in dobimo se na parkirišču, kot si napisala. Z menoj bo še moja prijateljica Milena. Spoznala me boš po rumenem avtomobilu znamke Punto z Lj registracijo. Lep pozdrav! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 03. feb 2006 20:26:44

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

3. feb 2006 21:43

Ojla,da se še jaz javim.Kolk bi šla jutri rada z vami na Sv.primoža,ampak sem cel dan v službi,pa še v nedeljo.Saj včasih grem na primoža sama,ker sem blizu doma,sam to ni isto,kot če jih gre več.Sem pa danes imela za kosilo makarone z svežo zelenjavo,ker pa sem jedla šele okrog pol petih,pa nisem mogla pojesti sladice,ampak sem samo kavo s smetano in bonbonček rafaela.Ker je jutrišnji sadni dan spet na soboto,sem kar vesela,da sem v službi. luna1

janadr  

4. feb 2006 8:06

Dobro jutro! Super punce. Danes bomo pa po večini sadne. Za oblikovanje teleščkov si bomo pa nekatere privoščile še miganje - luštkan pohod na Sv. Primoža nad Kamnikom. Zainteresirane pridite. Toraj ob 11 uri na parkirnem prostoru *Kalcit*. Imam modrega golfa. Bodite pridne! Jana janadr

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

4. feb 2006 10:43

POZDRAVLJENE! Tako moj dan je prišel 1 vodni upam ,da mi bo ratalo.Ravno sem prišla iz sobotnega nakupa,tako da lakote še nisem nič občutila.Zdaj se moram pa čim bolje zaposlit.Lotila se bom temeljitega čiščenja hiše tako da mi bo dan hitro minil. Moram vam pa povedat,da grem naslednji viked v hotel Toplice Čatež. Prav vesela sem da se malo pregrejem od te zime. Privoščila si bom še kakšno masažo in fitnes ki je že vračunan v ceno.Tudi savna ne bi nič škodila,vendar bo že dnevov zmanjkalo. LP se tipkamo

Maja Zoja  

član od: 17.10.2005

sporočila: 7

4. feb 2006 11:25

Oj! Tako, danes sem bila zelo vesela, ko sem stopila na tehnico in se mi je tako lepo zasmejala, ko je pokazala 5 kg manj. Za dvajseti dan sploh ni slabo, čeprav moram povedati, da mi teža niha za en kg, tako imam dejansko 4-5 kg manj. Danes sem tudi jaz sadna in že komaj čakam, da mine ta dan, saj me jutri čaka poslastica-osliči! Komaj čakam!!! Punce, lepo se imejte na Primožu (škoda, da nisem bližje doma) Maja Zoja

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

4. feb 2006 19:19

No,jaz sem že doma.Kje pa ste punce z primoža,ste gor zmrznile.Sem bila pa 100% sadna. luna1

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

4. feb 2006 20:10

Evo nas! Bile smo na Primožu. Čeprav smo bile samo tri, je bilo enkratno. Ni bilo sonca, ampak smo se imele lepo. Bilo je zelo ledeno, mislim na poti, vendar občutek po končanem izletu je pa enkraten. Storile smo nekaj dobrega za naše telo. Lep pozdrav! PS.: prej nisem mogla na računalnik, ker je bil ves popoldan zaseden. Pač vnučki imajo prednost!!!!! marja

janadr  

5. feb 2006 9:29

Halo - punce ! Lep sončen dan želim vsem skupaj. Namreč meni se je takoj zjutraj zgodilo nekaj lepega. Kot veste smo nekatere bile na Primožu - no na Sv. Primožu. In kaj se zgodi, če dekleta migajo, migajo - pa čeprav malo nadrsajo - je zgodi se to, da sem res po dolgem času na tehtnici zagledala 6-tico spredaj. Dekleta le migati je treba pa čeprav ne po *Primožu*. Bodite pridne in res lepo sončno nedeljo vam želim in izkoristite kar vam dan ponuja! Jana janadr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti