Ločevanje živil 90. dni - 5. del

varja  

član od: 2.11.2005

sporočila: 54

25. jan 2006 14:04

Sem vas šele zdaj prebrala. Pa moram povedat, da sem danes takooooooo lačna. Pa kje je še večer za spančkat. Pa glava me boli - pa sploh nič ni z mano. Bodite boljše kot jaz; varja

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

25. jan 2006 14:39

Marcipan, smetano lahko das na gobice na B dan, danes pa ne! Jaz nic ne kompliciram pri omaki....na olivnem olju preprazim cebulo, dodam par strokov stisnjega cesna ter gobice...malo dusim, za boljsi okus dodam zlicko gobove juhe (tiste iz vrecke) in da malo zgostim celo jed, na koncu pa se veliko sesekljanega svezega petersilja ....in to je to!Mozu solim s soljo, sebi pa s svetlo sojino omako. lp Nena Nena-morje

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

25. jan 2006 15:43

Pozdravljene! Jaz sem tretji dan in sem ravno pokosilala svojo OH pizzo!!! Ni mi bla preveč ušeč - brez okusa. Ali bi lahko pico namazala s kečapomo? Ali je to prepovedano? Sicer se pa včeraj nisem in nisem mogla spravit na orbitrek... danes pa moram. Na spehod ali v hribe pa me tudi ne vleče v tem mrazu Zvečer pa papcam lp MissLady

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. jan 2006 16:15

hojla Tudi jaz sem še z vami. Seveda lahko na pico dodaš kečap, zelenjavo,.... Naj malo pojamram in pogrejem temo izpred meseca dni, zakaj smo nekatere na dieti.... mislim da se najbolje vidi iz statistike koliko ima kdo minusa,.... Jaz sem na dieti 10 dni in le 0,4 kg minusa. :( Pa saj, do pomladi celih 8 kg, ki sem jih pridelala ne bom sklatila.... NO pa mi je lažje, priznala sem vam, da sploh nisem bila pridna v zadnjih dveh mesecih in da sem veliko pridelala. danes sem jedla rižek z zelenjavo in radič. Njami... Samo jaz bi še... se moram zamotit, da pozabim na sladko, kislo, nemorem verjet vsega se mi lušta.... LP. Rožica. P.s. bom šla smučat, čeprav je mraz, mogoče pokurim kaj več kalorij zaradi mrazu. Grem poizkusit, če bom zdržala... By Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

25. jan 2006 16:18

haj Tudi jaz sem se najedla polento in skledo solate zeloooooooo dobro vsaj meni. Za zvečer pa še nevem kakšno sladico bi si privoščila.Čez kakšne dve uri se bom spravila telovadit najprej orbitrek nato še trebušnjaki pridejo na vrsto,ker je moj trebušček kar še mlahav. Miss-Lady-seveda si lahko daš na pico kečap pa še kakšne gobice tudi lahko ,če jih imaš rada.Verjamem,da ti pica ni bila dobra,saj si imela samo pečeno testo. lep popoldanski pozdrav

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

25. jan 2006 18:01

Kristina, pico (iz polnozrnate moke) sem obložila s svežim paradižnikom in posula z gobicam. Stvar je sicer zelo nasitna, ampak dokaj brez okusa (morda tudi zaradi polnozrnate moke). Drugič jo bom namazala s kečapom ali ajvarjem. MissLady

Nusa  

član od: 25.1.2006

sporočila: 6

25. jan 2006 18:06

Lep pozdrav Tudi jaz se borim z odvecnimi kg po porodu. zdaj sem 17 dan te diete pa sem izgubila se komaj 2 kg. Se mi zdi jako malo. Ze vec nimam prave volje. Me pa zanima kaj se zgodi po dieti ko zacnes normalno jest. Sem slisalsa da kg grejo lepo nazaj a ima kdo izkusnje? lep pozdrav

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

25. jan 2006 18:16

Tudi moja pica danes je bila zanič. Uporabila sem pol polnozrnate moke in pol bele, na vrh pa sem naložila domačo paradižnikovo mezgo (to je bilo še najbolj dobro od vsega), gobe, bučke in nekaj oliv. Ampak je bilo porazno. Pa prej sem bučke in gobe še malo prepražila, pa ni bilo nič bolje. Bom raje ostala pri testeninah... Sonja

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

25. jan 2006 19:35

Nuša takole je s to dieto in podietnim režimom prehranjevanja; Odvisno kaj zate pomeni "po dieti ko začneš normalno jest". Mislim da za nas ki smo nagnjeni k debelosti ni poti nazaj k načinu prehranjevanja, kakršnega prakticirajo ljudje ki nimajo problemov s kilogrami. To dieto prakticiram že tretjič. Po koncu prvega kroga (pred dvema letoma) sem začela "normalno" jest in seveda dobila vse nazaj. Lani sem ponovno začela z dieto in izgubila 5 kg, od tega v enem letu dva dobila nazaj - s tem da sem celo leto pazila na to kaj jem - letos bom probala oklestit spet za 5kg. Za čas po dieti obstajajo napotki, ki so zapisani v drugi Rinini knjižici in se jih je priporočljivo držati. Veliko dobre volje in čimmanj kilogramov! LP ivonja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. jan 2006 20:00

Hojla! Samo na hitro se oglasim,ker me čas preganja! Punce,držte se,sploh tiste,ki ste jutri sadne. Nuša,ti je že Ivonja lepo povedala,da tiste,ki so nagnjene k debelosti,se morajo paziti vso življenje!Žalostno,toda drugače žal ne gre! Mejte se lepo in ne mi ga jutri sračkat! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti