24. jan 2006 15:40
BRAVO MARJETKA CVETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! claudia12
24. jan 2006 15:40
BRAVO MARJETKA CVETKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! claudia12
24. jan 2006 15:46
Hoj,da se pofločkam.Jaz pa sem danes imela riž in kumarice,pa sem se napokala.Sem ugotovila,če po kosilu nič več ne jem in samo pijem,ter zvečer migam(trebušnjake) potem je mal bolje s prebavo.Sem mislila z dieto prekint in naprej začet nadaljevalno,pa gredo kg vsen počas dol in jo bom kar nadaljevala z vami.V soboto pa sestra praznuje 30 let in gremo v gostilno.Ker imamo šele ob 20uri,s sva s svakom(sotrpin) ugotovila,da se morava najest kar doma,tam pa bova sam vodo pila in "mogoče" kakšen sadež,če bo prevelika skušnjava.Bova pa v nedeljo jedla torto al pecivo. luna1
24. jan 2006 15:54
varja, pa sej se trudim! Za sklatir mam pa kar 10 kg. Ne vem kaj je narobe? Da bi jedla prevelike porcije ne verjamem, kruha nikoli, juhe tudi ne, grešila sem pa samo malo čez vikend (ampak ene še bolj, pa so izgubile kar nekaj). Ni kej bo treba vseeno zmanjšat porcije in MIGAT!! Ali je mogoče narobe, da če zvečer ne morem zdržat pojem okrog 22.00 jabolko??Saj sem že hujšala po "pilotski dieti" oz.dieti kliničnega centra, pa sem v 14 dneh sklatila 5 kg. Mogoče pa se bo začelo kaj premikat. breda Sporočilo je spremenil(a) breda dne 24. jan 2006 15:58:10
24. jan 2006 16:24
Marjetka cvetka inTejčica vse čestitke Tole je pa zavidanja vreden rezultat Bog vedi, če bo meni enkrat uspelo kak tak podvig, no morda enkrat v prihodnosti. Danes sem kosila pečena jajčka - kako sem si jih zaželela po dolgem času. Pa so res bila božanska, zraven pa kos kruha s semeni. Pa motovilec v solati. Kot da imam spet B dan. Me pa od veselja kar privzdiguje, tako lep dan je bil danes (če odštejem mraz). Sedajle se pa spogledujem s plastenko H2O. Lep dan vsem, pa le tako uspešno nadlajujte Dušanka
24. jan 2006 18:17
Pozdravljene sotrpinke, Imam eno vprašanje; namreč kdaj imamo 1. vodni dan tiste ki smo z dieto začele 3.1.? LP Ivonja ivonja
24. jan 2006 19:15
Živjo Ivonja, naš prvi vodni dan je 31.01.2006. claudia12
24. jan 2006 21:07
Hojla! Ja,ja,čez en teden nas čaka vodica.To bo še luštno,kajne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
24. jan 2006 21:59
Tukaj je še moja statistika. Ta teden malo boljša , sem se mal v roke vzela. 3.1. 70,5 10.1. 69,1 17.1. 68,9 24.1. 67,3 Lahko noč Ursula
25. jan 2006 6:04
Dobro jutro!! Jaz grem pa na vodni dan na 40-letnico. To pa ne bo šolo. Zato bom vodni dan naredila kak dan prej alči pa pozneje. Danes pa namesto vode vroč čaj. Je zunaj tako mraz, da vam lahko voda zamrzne!! Čao, Pika
25. jan 2006 6:08
Hojla punce a vas kaj zebe? Dobro se oblecte, zunaj je sibirski mraz, v LJ - 15, v Murski - 22. Vam nisem prav nič fouš, če morate v tem mrazu v službo. Danes bo morda tudi mene malo zeblo, sem se odločila za Popoldne imam zobarja, pa ne bi rada "pridišala" s kakim česnovim zadahom, ko ga pa imam takooo rada. Je najbolj ziher sadje. Dolge gate gor pa veselo na delo - imejte se lepo kljub mrazu DušankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Bowla s kozicami