Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. okt 2005 11:09

Encijan... Lp tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. okt 2005 12:15

Jabolka se pečejo,men se pa cedijo sline. Tudi vipercat je delala statistiko. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

28. okt 2005 12:18

Veronika, prav nasmejala sem se ob tisti šestici spredaj ali zadaj. Dobr! Claudia, saj ti pa že imaš normalno težo. Jaz sem štartala z 82 kg, visoka sem 164, prvi cilj mi je 67 kg. Sicer pa bi bilo fino priti na 64 kg - saj veste, kako smo se včasih primerjali: cm minus 100. Zdaj pa računamo ITM in imamo malo več razpona. Vedno sem se tolažila, da sem bolj široke konstrukcije in ne bom nikoli suha, pa da je to dedno itd., kg pa kar veselo gor... jankica

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

28. okt 2005 12:46

Ojla klepetulje! Sploh vas ne dohajam. Imam ful gužvo, pa sem morala vseeno poškilit sem gor . Ste me nasmejale, ampak priznam, da sem vsaj pol vicev izpustila in prebrala ostale stvari - se jim bom raje smejala v živo na našem srečanju. Če jih boste takole pokale, pa res ne bo dolgčas... Tuna, za priponko se meni zdi bolj primeren samo nick, ker v okviru kulinarike komuniciramo prek njih in bo zato tudi lep spominček, če se boš res tako potrudila in jih še plastificirala. Kako ste se pa ostale odločile? Jaz sicer na srečanje lahko pridem tam okoli 18-ih. Če bomo jedle (in kot vem, bomo) vseeno ne smemo priti prepozno, da ne bomo preveč grešile. Jaz sem namreč sedaj ful pridna in nič ne grešim. In ker se predobro poznam, vem, da iz enega greha hitro rata drugi, zato sem raje pridna, kg pa pridno dol. Danes ima OH (že 2 dni si spravljam sladice po koščkih), jutri pa sadje - me malo skrbi, ker je sobota. Si moram še kaj nabavit, da ne bom cel dan na . Tko, zdaj pa nazaj delat! Imejte se lepo! Encijan

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. okt 2005 13:15

Halo Encijan, čestitam za tvojo pridnost in voljo le tako naprej. Za priponko pa se mi zdi kar vredu še pravo ime, saj se verjetno ne boš za mano drla TUna, Tuna...ampak me boš poklicala po imenu...Kaj pa druge mislite. Si pa verjetno vseh imen ne bomo zapomnile v prvem, ker nas bo preveč. Predlagam da se dobimo ob 18. h. Ali boste zmogle priti? Lp tuna

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

28. okt 2005 16:56

Marjanca tudi jaz ti želim čimprejšne okrevanje. Dipsi

MetkaV  

član od: 28.10.2005

sporočila: 4

28. okt 2005 17:01

Pozdravljene! Pravkar sem se včanila v kulinarika.net, pa potem še odkrijem cel kup mojih sotrpink. Da se malo pohvalim (ker mi pada volja). Danes je moj 29 dan, potem najbrž veste koliko dobrih stvari lahko danes jem. VODA VODA VODA IN ŠE ENKRAT VODA. hmmmm kako je dobra. Ampak bo zdržala. Imam zelo dobro motivacijo, saj sem do sedaj shujšala 7 kg. Lep dan, Metka MetkaV

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. okt 2005 19:09

Dober večer punce!! Kako, ste pridne!!Encijan, jutri zate držim pesti, ti pa zame v nedeljo!!Sadna nedelja!!Je še kaj hujšega??Pa še ura se prestavi, kako bo do.....lga nedelja.Stop!!Kaj je z mojimi misli, da se za naprej sekiram!!! Tuna, meni je vseeno za uro srečanja.Če boste takšne volje,kot v četrtek, ko ste toliko šal napisale,bo res super!! MetkaV, vse čestitke za izgubljene kg in za motivacijo!! Lep večer in sladko sanje,vam želim!! nočko!! helena45 Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 28. okt 2005 19:09:59

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. okt 2005 20:48

MetkaV, dobrodošla!! Nekaj me zanima. Kaj vzamete s sabo za kosilo ali malico kadar greste v hribe, če greste. Jutri greva z možem na en tak pohodniški izlet, pa ne vem kaj naj vzamem za sabo za malico. Imam škrobni dan. po kočah sicer imajo razne jote samo sem že naletela da so bili not tudi ocvirki. Banana bo obvezna. Lp. hema

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. okt 2005 21:52

Izgleda da ste šle že vse spat ali pa žurat. No ja bom pa tako kot ponavadi- kakšna polnozrnata žemlja in jabolko. Se vidimo jutri. Lahko noč. hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti