Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

27. okt 2005 14:59

Tejcica to je pa grozno....mi imamo zobozdravnico, ki nič na silo ne dela in ker moja hči nikakor ni hotela odpreti ust, jaz sem bila pa tudi na koncu z živci, smo se skupaj domislili, da jo peljemo k eni zobozdravnici, ki daleč naokrog slovi kot zmaj in smo jo res...ta jo je pa nadrla in ji na silo en zobek zvrtala...naslednjič, ko sva bili nazaj pri naši super zobozdravnici sem ji samo povedala, da ima na izbiro, da pri njej odpre usta in da ji lepo popravi zobke ali pa da jo takoj odpeljem do druge zobozdravnice "zmaja", sicer še vedno kdaj malo potrmari ampak nikoli več se ni zgodilo, da ne bi pustila naši zobozdravnici. Malo ustrahovanja..samo je uspelo! Se splača! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 27. okt 2005 15:00:38

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

27. okt 2005 15:12

Tjčica, tole okrog zobozdravnika mi je zelo zelo znano. MojO 19 let mlajšo sestrico sem k zobozdravniku vozila jaz. In najprej sem se na stol usedla jaz in njo vzela v naročje, sestraji je držala giavo in verjemite da se mi je smilila kot le kaj. njene noge sem prijela med svoje,objela sem jo čez roke..... Uglavnem bila je zelo boga. Potem pa sva enkrat spet šli in že doma je bil jok in vpitje, namesto njene zdravnice, ki je bila že starejša je bila ena druga.Bil pa je ravno pustni torek in je imela zdravnica rdeč klovnov nosek. Najprej se je s tamalo tako lepo pogovarjala, potem mi je pa sestrica rekla: Ti pa kar pojdi ven v čakalnico. In od takrat ni bilo več nobenega problema. Vedno je šla sama not.Bila je pa stara takrat okrog 4 let. Tejčica tudi pri vama bo bolje. Nasmejale ste me pa ful. Marjanca, kako si? Upam da počivaš. Oprosti ker sem firbčna, ampak moram vprašat; Aso te tudi kaj po trebuščku rezal? Upam da ne ker je ful zoprno! LP hema

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. okt 2005 15:33

Hema, tudi mi delamo tako da se na stol najprej vsedem jaz, hčerka pa v naročje. Z nogami "objamem" njene noge, z eno roko držim njene roke, z drugo pa glavo. Danes je šel tudi lubi z nama in se je vsedla njemu v naročje, jaz pa sem poskušala usta držat odprta. Saj smo tudi mi na začetku hodili tja samo klepetat, potem smo se počasi usedli...tudi zobozdravnico smo že zamenjali in je ta sedaj res prijazna. V bistvu smo šli k njej z napotnico zaradi nesodelovanja s prejšnjo zobozdravnico. Smo se pa tudi mi odločili da je sedaj crkljanja konec. Usta je treba imet odprta in pika. Saj ne ne bi silili, samo kaj ko 2 noči na teden prebedimo zaradi bolečih zobkov. Da bi šla pa mala sama v ordinacijo si pa sploh ne morem predstavljat.Enkrat bo uspelo tudi nam, vmes bomo pa malo ob živčke. Punce hvala za nasvete. tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. okt 2005 22:30

Hojla! Hčerka še dela plakat,zato sem izkoristila priliko,da vas na hitrco pogledam. Jutri bom sadna. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

27. okt 2005 23:06

Pri meni pa je bilo z zobozdravniki takole: prvi zobek mi je zdrl kar z roko, na silo. Potem me je bilo za drugi obisk zobodera tako strah, da sem se skrila pod posteljo. Mami me je iskala po celem stanovanju in me ni našla. Še čez balkon je pogledala. Pod posteljo se ni spomnila preveriti. Na koncu je sedla na posteljo in začela jokati. Ko se mi je čez nekaj časa zasmilila, sem pogledala izpod postelje. Seveda to ni bil razlog, da zobodera ne bi obiskali. Ampak tudi tam ni bilo brez problemov. Po čakalnici in ordinaciji so me lovili 10 minut zobozdravnik, sestra in mami. Sem skoraj umrla od strahu. Zato mi je tudi danes neprijeten obisk zobozdravnika. Zato že takoj, ko vstopim v ordinacijo, začnem tuliti, da me je strah in kako me boli pa je zoboarka bolj nežna z mano in je vse OK. Saj tistih 15 minut pa tudi človek preživi. Če pa malo bolj jamra, pa še lažje, ker delo bolj nežno od rok. Marjetka Cvetka, jutri bom tudi jaz sadna. Bom poskusila tisto sadno torto za kosilo. bonaca

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

27. okt 2005 23:31

Dober večer, napisite kdaj okvirno bi lahko prišle v Celje, da se lahko prihodnji teden dogovorimo za uro pri kitajcih. NOčko. LANES

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

28. okt 2005 3:08

Dobro jutro punce!! To ste zabavne, tukaj se pa človek resnično nasmeji!!Hvala vam!! Danes sem na škrobu pa še Dušanka,Claudia in Lanes. Motivacija trenutno super!!Sedaj še grem na en krog teka, potem pa v službo.Lepo se imejte, veliko se smejte, pa še kakšen vic pošljite.Ko človek pride domov, se kar razvedriš in pozabiš na utrujenost!! Uživajte življenje!! by,by!! helena45

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. okt 2005 5:13

Dobro jutro! Moj včerajšnji sadni dan je uspel 100%, končno. mi je že čisto motivacija padla.Zdaj kovem da zmorem pa spet naprej. Dušanka upam da je s tvojo nogo že toliko bolje da lažje in bolje spiš, ker se danes še nisi oglasila. lp hema

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

28. okt 2005 5:46

Dobro jutro - enostavno nisem mogla dosti časa sedeti, da bi se oglasila. Ne, Hema, na žalost je en del noči boljše, od treh dalje pa taka kriza, da je joj. Ampak, saj bo! Danes je 11. dan in upam, da tole res ne bo več dolgo trajalo. Vidiš, da gre sadni dan, če se človek potrudi, a ne? Me s Heleno, Claudio, Lanes in še nekaterimi imamo danes škrobni dan - jaz sem se odločila za joto. Se je kar veselim. Lep dan vsem Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

28. okt 2005 6:34

Dobro jutro reglje! Tudi moj včerajšni sadni dan je 100% uspel, mi sploh ni pasal jest tolk da sem se prav silila s sadjem. Ja punce pa res uro moramo dogovorit. Tejčica in Majdad se bomo ozirali na vaju, kdaj se lahko prikažeta v Celju? Jaz pa mislim da bom šla danes malo pregledat teren in povprašat če imajo prosto na 18.11. za nekaj čvekavih babnic. Bonaca na kavo gremo v sredo ob 17 h, ti paše. Naš standardni plac....Punce če je katera v bljižini pa se nam kar naj pridruži. Smile 28 a prideš? Marjetka Cvetka pa ti? Zdaj grem pa kofetkat, čaoči tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti