19. jan 2006 9:47
Dobro jutro!
Včeraj v Santani je bilo res luštno, mi je kar žal, da sem po odhodu "prvega kontingenta" takoj naročila prevoz, tako da sem potem res prav na hitro odšla. Upam, da ste Bonaca, Helena in Marjetka Cvetka še kakšno rekle. Marina45 nam je že včeraj na mail poslala eno slikco, ki sem jo danes že prilimala v naš album. Naredila sem nov album Srečanja v Santani in vanj dala še sliko od enega srečanja lani. Saj se še dobimo, a ne? Pa tudi Lanes je naredila par slikc, tako da bo kmalu še kaka nova. Če bomo spremenile kraj srečanja, bomo pa album preimenovale, pa bo.
Meni je včeraj seveda uspel sadni dan, saj zvečer res ni bilo skušnjav, ker smo vse pridno pile čajčke, pa limonado, vodo ipd. Zjutraj me je pogled v ogledalo razvedril (mišelinke počasi izginjajo), prav tako pa je bila milostna tehtnica. Iz radovednosti sem se še zmerila in veselo ugotovila, da je povsod vsaj 2 cm manj. Lepo ne? Še celo na mečih, ki so moja nočna mora. Mislim, da ima tukaj tudi orbitrek kakšno zaslugo zraven.
Moja statistika:
3.1.: 67 kg
19.1.: 64.1 kg
Upam, da bom zdaj ujela ritem 3md zaporedja dni in padla noter (tako kot Marjetka Cvetka). Za moj minus so zaslužni predvsem sadni dnevi, ostali mi doslej niso najbolje uspevali. Ampak odslej pa bojo, se ne dam!!! Danes še ne vem, kaj bom jedla, mogoče bom šla pogledat v menzo, če imajo kaj zame, da bo potem popoldne lažje preživeti.
Za vas navija Encijan