18. jan 2006 10:31
Halo, halo!
Meni je včerajšnji nagradni sadni dan uspel in to 100%, zvečer pa sem še dobro uro mučila orbija (ali pa on mene, kakor se vzame), tako da sem bila zjutraj kot prerojena. Upam, da mi uspe tudi danes, ko sem z vami na sadnem dnevu.
Jade
, jaz sem imela kalvarijo z osmicami lani poleti in sem po prvem posegu omejitev prehrane na tekoče stvari izkoristila prav za dieto, mislim da sem imela kar nekaj sadnih dni zapored. Sadja je bilo takrat ogromno in sem ga zmiksala na multipraktik v posebni posodi, na čokolešnik ali kaj podobnega sploh pomislila nisem (na mojo srečo). Za razliko ob navadnih sadnih dni, ko jem le eno vrsto sadja skupaj, sem takrat delala mešanice, moja najljubša kombinacija so bile jagode z banano, zdajle bi pa najbrž izbrala kivi z banano. Banana je fina, ker te nasiti, tako da res nisem bila lačna. Poskusi, da ne boš zapravila vsega truda...
Tejčica
, glede statistike, bi se morala ena odločiti in se javiti za zbiranje podatkov in ažuriranje tabele (XLS), če nas je Muci zapustila
Če bi jo popravljala vsaka zase in jo pošiljala na mail, ne bi nikamor prišle. Jaz na žalost nimam časa tega počet vsak teden, javim pa se za to, da narejeno tabelo iz Excela potem v takšni obliki kot je sedaj, dam v album. Če pa se ne bo nobena našla, pa se javim, da vnesem podatke v tabelo po vodnih dnevih, da bomo imela vsaj takrat zbrane podatke, saj nas jih bo takrat tudi največ javilo. Povejte še ostale, kaj mislite!
Punce, kdaj se danes dobite v Santani, ob 17-ih ali 18-ih? Morda mi uspe priti vsaj za kratek čas, čeprav bo kar gneča, se mi zdi...
Zdaj bo pa pri meni počasi čas za zajtrk, danes še vode ne pijem dovolj.
Encijan