Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. jan 2006 10:44

Encijan,ob sedemnajstih se dobimo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

18. jan 2006 10:52

Živjo! Čestistam vidim da ste pridne Pika, če si lačna in lačna to pomeni, da pri kosilu premalo poješ.... lahko se napokaš do sitega... tistega kar je dovoljeno.... Na sadni dan mi napade lakote najbolje ublaži "študentski futer".... lešniki, rozine, pistacije in takšno.... Sicer pa je kaže lakota na to, da telo hoče več, torej je le odreagiralo in bo načelo zaloge.... tako se jaz vedno tolažim dokler gre Kadar je prehudo si privoščim košček sira.... odlično ustavi lakoto, ampak seveda po pravilnem dietnem urniku sira ni.... Pri nas bodo danes zelenjavne pice in vemo da bomo siti Pozdravček, maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 18. jan 2006 10:53:06

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

18. jan 2006 11:00

Dober dan vsem skupaj! Sadni dan pac ni moj dan, zato se oglasam tako pozno.Ze celo jutro nimam nobene volje in razen zelenega caja, se nisem nic dala v usta!Trenutno razmislajm, da bi danes jedla samo jabolka: eno sveze, pa malo naribanih, pa malo dusenih, pa jabolcni kompot, zvecer pa pecena z malo meda in orehi.Javim, ce bom vzdrzala!Zelenjave pa ne bom vec jedla na sadni dan, ker sem po njej grozno lacna in bi kar naprejse kaj jedla.. Tuna, seveda lahko das slike v album, samo ne vem ce jih ne bo prevec! Tako, sedaj pa grem v shopping, da se malo zamotim! Lep pozdrav Nena Nena-morje

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. jan 2006 11:11

Živjo! Jade tudi jaz mislim, da ni vredno vreči puške v koruzo. Izkoristi ta čas. Sicer pa se za vsak dan najde kaj v tekočem stanju. Poizkusi z krem juhami. Punca palični mešalnik v roke in naprej z dieto!!! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

18. jan 2006 11:33

No Jade, kaj sem ti rekla.... Nena morje bomo uredili, saj ne bomo dali vseh, je pa čudovita Holandija...jaz bi tudi bila tam..... Marjetka Cvetka poslala sem ti mail-e....Hvala... Encijan dobrodošla...Kar pridi.... Jaz sem bila včeraj tudi na nagradnem sadnem dnevu, danes pa imam rednega... juhuhu... Moja prehranjevalna veriga pa je takšna: - pet, sob, ned,pon...žretje - tor, sre,...sadni dan... - četr...nekaj vmes... KATASTROFA... LP tuna

tejci38  

član od: 29.12.2005

sporočila: 12

18. jan 2006 12:04

Zdravo punce, na hitro sem vas "čitala" za pisanje mi ne ostane dosti časa.Moj za KAZEN sadni dan včeraj ni v celoti uspel, ker je bil reden OH sem malo grešila z piškotki No danes je pa zares sadnje. Mi ne gre kaj preveč. Šele zdaj bom pojedla prvi obrok - 2 pomaranči. V kateri Santani se dobite ? LP Teja tejci38

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

18. jan 2006 12:15

Zdravo, ko bi vedele kako me matra, ker ne morem danes v Santano !! Bom pa v mislih z vami, pa upam, da bo jutri kako poročilo. Lepo se načvekajte, mi zadnje dni kar manjka tega, ko sem kar doma. Pa bo že bolje. Lp, Robida

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

18. jan 2006 12:55

Hojla dekleta! Da se vam še jaz malo javim. Pretekli teden je bil zame živa katastrofa. Sploh se nisem mogla upreti hrane. Je moral bit nekaj v zraku ker opažam iz vašega pisanja da ste nekatere tudi grešile. No s ponedeljkom sem se prijela v roke in hitro izgubila pridobljena dva kg. Marjetka cvetka čestitke za izgubljene kg. Meni vrjemi kako bo lep občutek ko boš na tehtnici videla samo dve številke. Jaz sem na to čakala skoraj dva meseca! Tudi ostale voidim da ste zelo pridne. Kar tako naprej! Veliko volje in potrpljenja pa uspeh tudi ne bo izostal! Pozdrav tudi vsem novim hujšaricam in tudi vsem ki šele čakate na klik v glavi! Bo treba počasi v službo. Lep sončen dan iz Gorenjske! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 18. jan 2006 12:56:39

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

18. jan 2006 13:09

Joj kolk sem jaz dans lačna,za kosilo sem jedla riževo solato,zdaj mi pa kruli-se mi zdi,da imam celo pleh musko v trebuhu.Skuhala sem si metin čaj mogoče bo kaj boljše,razen če nisem lačna ker vem,da ima sodelavec v omari eno metersko bonboniero Popoldan si grem kupit vago,zdaj sem se pa trdno odločila,mogoče me bo pa tista kaj priganjala.Včeraj sem v Jani prebrala,da zdravniki v glavnem odobravajo dieto z ločevanjem živil,ker v bistvu to ni dieta ampak samo zdrav način prehranjevanja in s tem hujšanja - lepo a ne. No imejte se lepo! jesen

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

18. jan 2006 13:39

Evo še ena črna pika zame...sem jedla za kosilo solato, pa me je zraven premamil sir, da sem še tega malo pojedla. Pa sploh ne vem kaj mi je, samo o hrani študiram in sem zato samo še bolj lačnaaaaaaaaaa!!!!!!!! Groza...pa kje je še večer! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti