Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

4. jan 2006 10:31

Dobro jutro, drage moje! Pokorno javljam, da sem tudi jaz začela z vami včeraj po programu, le časa sem imela tako malo, da sem komaj spravila skupaj B dan, čez dan sem pojedla 2 pomaranči in 2 jabolka, zvečer doma pa prav počasi kakšne 4dl navadnega jogurta (1,6), potem pa sem šla po daljšem premoru spet delat družbo orbiju. Dopoldne sem v glavnem pila vodo. Pravite, da vam v tem mrazu voda ne paše, meni pa paše neverjetno, razen če me boli grlo ali kaj podobnega, takrat pa prešaltam na čaj. Pijem razne sadne čaje, občasno pa meto ali hibiskus, slednji mi je skoraj najljubši, samo se ga vsake toliko malo naveličam. Danes me doma že čaka zelenjavna juha (Š) iz skrinje, ne vem pa še, kaj bo za večerjo, če bo kosilo pozno, morda nič, sicer pa kak sadež. Sicer se bom potrudila, da bom vsaj na B dan vnaprej skušala imeti 2 obroka (1 v službi), za Š dan bom pa videla, če bom prišla dovolj zgodaj in bo kaj ostalo od kosila, bom pojedla tisto, sicer pa mogoče banano ali kak drug sadež. Neverjetno motivacijo mi dajete vse s tega foruma, tako da upam, da mi bo tale krog, ki je zame pravzaprav ponovitev lanskega, ki smo ga prav tako množično začeli prav na 3.1.(2005). Ponovitev pa zato, ker sem čisto vse lani izgubljene kg dobila nazaj in me je pošteno sram, na srečo sem še vedno tik ob meji normalne teže, a se ne počutim več dobro v svoji koži in se ne mislim nikoli več vrniti na tistih groznih 88 izpred nekaj let. Trenutno sem pri 162 cm višine na dobrrih 65 kilah, dobro se začnem počutiti tam pri 60,5, še bolje pa sem se lani pri 56, a na žalost ni dolgo trajalo. Cilj torej -10, upam, da nam bo skupaj uspelo. Čestitam vsem, ki ste se odločile, da naredite nekaj zase, ob začetku novega leta pa seveda vse lepo želim prav vsem tudi na drugih področjih v življenju, predvsem veliko ljubezni in razumevanja v družini , pa veselja do dela/študija, ki ga opravljate in čimveč užitkov v preživljanju časa v naravi oz. v stvareh, ki so vam blizu. Helena45, mislim, da si se dobro odločila in si boš privoščila malo pavze, no pa saj tudi vzdževanje ni od muh, tek pa imaš tako že v krvi. Dušanka, fino, da imaš toliko volje, mogoče pa kakšna krvna slika (glede na podaljšanje) res ne bi bila odveč. Oh, saj bi še kaj napisala, pa moram nazaj delat... Za vas navija Encijan

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

4. jan 2006 10:35

Da ne bomo samo o hrani , pa malo spremenimo temo: Dva policaja sta našla 3 bombe. Dala sta jih v prtljažnik avtomobila in se odpeljala.Bombe so se seveda v prtljažniku kotalile sem ter tja. Pa pravi eden:" Kaj če kakšna eksplodira?" Drugi pa reče: "Nič hudega, bova pa rekla da sva našla samo dve." Lep pozdrav vsem! marja

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. jan 2006 11:15

Hojla! Vau,koliko ste napisale,komaj sem se prebila čez.Pa še nekaj se je nam pridružilo na novo. Jaz sem kar zato,da vsak ponedeljek javite,koliko kilogramov ste izgubile. Helena,nič hudega,sem te že črtala iz seznama,mislim,da si se kar pravilno odločila.Sicer pa vsak sam najbolje ve,kako mu paše. Tudi jaz sem prvi dan uspešno pregurala.Danes bom jedla segedinovo juho,mi je zelo dobra,pa še moji domači jo jedo.Njim bom zraven še palačinke. Ko bom imela čas,bom napisala seznam z podatki,ki ste jih napisale.Če še katera ni napisala podatkov,jih še lahko,zaželjena sta približna starost in višina,o teži pa se odločite same.Bi bilo pa res faj,da bi enkrat na teden vpisale izgubo kilogramov,da vidimo,kako pridne smo. Olina,tudi tebe sem dala na seznam,čeprav si začela en dan pred nami.Nič hudega,klub temu smo s tabo.Imejte se lepo,me čaka kuhanje. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Ursula  

član od: 15.11.2004

sporočila: 16

4. jan 2006 11:28

Hojla! tudi jaz sem zato, da javljamo tedenske podatke o izgubi teze,ker mislim da nas bo oz, vsaj mene to še dodatno motiviralo.evo še moji podatki: starost 27 let, višina 163 cm, teža 70,5 kg, željena teža je še nimam. lep dan Ursula Ursula

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

4. jan 2006 11:38

Tejčica, samo to ti povem, da me boš spoznala februarja, pa ti bo takoj jasno, od kje mi volja za še en krog - ne volja - nuja Grem hitro še malo vode spit.... Dušanka

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

4. jan 2006 11:50

Lep pozdrav vsem skupaj! Zjutraj sem se stehtala, pa ni nobene razlike...zato sem se odlocila, da se tehtam samo enkrat tedensko (vsak ponedeljek) in vam javim rezultat! Lacna vceraj nisem bila nic, edino zvecer, ob gledanju televizije, me je grozno prijelo, da bi pojedla koscek cokolade...pa sem bila karakter in premagala skusnjavo!!! Danes imam za kosilo kuhan krompir, prazene sampinjone z zacimbami in motovilec, v katerega bom dala pest fizole( namesto kuhanega jajcka).Za vecerjo pa bo samo motovilec s fizolo. Pazite na telovadbo, da ne bo potem joka zaradi visece koze!!! Sama se veliko gibam, ker imam zivahno psicko in me ta sili ven, na zrak! Obudujem pa tiste, ki ste v sluzbi in se z majhnimi otroci!!!! Lep dan se naprej! Nena-morje

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

4. jan 2006 12:00

Marjetka cvetka, tukaj imaš še moje (nepopolne) podatke. Stara sem 28 let in merim 175cm. Težo pa zaupam kdaj drugič. Vsak teden pa bom seveda pridno poročala, koliko kg je šlo dol. Pri nas je tak sonček, samo kaj ko burja piha da ni ven za it. Imejte se lepo! tejčica

miia  

član od: 21.12.2005

sporočila: 791

4. jan 2006 12:15

Tudi jaz sem se odločila, da nekaj napišem. Sedaj sem na enomesečni dijetii danes imam vodo Mislim, da mi bo uspelo čeprav je še dolgo popoldne.Tolažim se stem, da jutri bo pa mesek[kokoska ali pa kaj drugega. Lep popoldan vam želim miia

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

4. jan 2006 12:21

Hojla dekleta! ČESTITKE vsem ki ste zbrale toliko volje da ste se podale na novo pot. Jaz se vam sicer ne pridružujem ker sem šele novembra končala. Očitno se mi je presnova kljub manjšim grehom spremenila ker sem od končanja diete izgubila še 3 kg. Ozir. sem jih med prazniki zopet pridobila. Včeraj sem bila na sadju da se malo prečistim in danes zjutraj je tehtnica zopet pokazala to kar želim. Ja vas moram nekatere kar malo pograjati! A bi vse rade šle na modne piste? Mogoče se bom sedaj večini zamerila ampak lepo vas prosim zaradi 3-4kg kar jih imate nekatere preveč pa graste na 3 mesečno dieto! Edino če potrebujete red in disciplino da se ne zredite. Razumem vse tiste ki ste enkrat že bile zelo obilne da se bojite ponovnega nabiranja kilogramov, vendar jaz sem se odločila da ne bom pretiravala in silila telo v nekaj kar ni realno. Že res da se nekatere počutite super ko ste suhcane(saj za nekatere ki ste danes začele to že velja, vsaj po podatkih sodeč), ni pa fer da toliko govorite koliko ste se zredile potem pa napišete da imate praktično idealno težo. Lepo prosim postavite se v vlogo nekoga, kot sem bila naprimer jaz, ko sem morala izgubiti krepko čez 30 kg, kako se počuti ko nekatere toliko nergate zaradi parih kilogramov. Ne vem dekleta če je to ravno spodbuda za nekoga ki je res obilen. Ko sem vas lansko leto začela prebirati je bil to tudi eden od razlogov da se sploh nisem vpisala na forum. Vse ki so takrat pisale so imele ravno polovico manj kilogramov kot jaz in občutek sem imela da sploh ne pašem v to druščino. Pa da ne bom izgubila čisto vseh prijateljev na forumu bom raje nehala. Nikogar nisem želela užaliti in če se ob mojih besedah komu dviguje pritisk se oproščam. V glavnem ste zelo pridne vse ki se borite s kilogrami. Mene čaka jeseni še en krog saj sem še zelo daleč od idealne teže, ki jo niti ne mislim dosegati.Moj cilj je bolj realen priti na 70kg in to obdržati. Mislim da je to še vedno skoraj polovica manj kot sem jih pa imela junija 2004 ko sem z dieto dričela. Ha ha ha tiste ki ste videle moje slike, a si me predstavljate z 25 kg manj! Toliko bi morala namreč še izgubit da bi prišla na idealno težo! Sedaj pa še enkrat lep pozdrav in uspešno dieto vam želim. Se beremo p.s. Gogy tudi jaz sem kranjčanka. Oglasi se kaj na privat sporočila! any

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

4. jan 2006 12:37

Korenzu sej ti sploh ne zamerim, svoboda govora in mišlenja. Žal se ti ubadaš s 30 kg jaz pa s tremi, hvala bogu. Mislim pa da ko boš ti na idealni teži boš enakega mišlenja kot jaz. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti