4. jan 2006 10:31
Dobro jutro, drage moje! Pokorno javljam, da sem tudi jaz začela z vami včeraj po programu, le časa sem imela tako malo, da sem komaj spravila skupaj B dan, čez dan sem pojedla 2 pomaranči in 2 jabolka, zvečer doma pa prav počasi kakšne 4dl navadnega jogurta (1,6), potem pa sem šla po daljšem premoru spet delat družbo orbiju. Dopoldne sem v glavnem pila vodo. Pravite, da vam v tem mrazu voda ne paše, meni pa paše neverjetno, razen če me boli grlo ali kaj podobnega, takrat pa prešaltam na čaj. Pijem razne sadne čaje, občasno pa meto ali hibiskus, slednji mi je skoraj najljubši, samo se ga vsake toliko malo naveličam. Danes me doma že čaka zelenjavna juha (Š) iz skrinje, ne vem pa še, kaj bo za večerjo, če bo kosilo pozno, morda nič, sicer pa kak sadež. Sicer se bom potrudila, da bom vsaj na B dan vnaprej skušala imeti 2 obroka (1 v službi), za Š dan bom pa videla, če bom prišla dovolj zgodaj in bo kaj ostalo od kosila, bom pojedla tisto, sicer pa mogoče banano ali kak drug sadež. Neverjetno motivacijo mi dajete vse s tega foruma, tako da upam, da mi bo tale krog, ki je zame pravzaprav ponovitev lanskega, ki smo ga prav tako množično začeli prav na 3.1.(2005). Ponovitev pa zato, ker sem čisto vse lani izgubljene kg dobila nazaj in me je pošteno sram, na srečo sem še vedno tik ob meji normalne teže, a se ne počutim več dobro v svoji koži in se ne mislim nikoli več vrniti na tistih groznih 88 izpred nekaj let. Trenutno sem pri 162 cm višine na dobrrih 65 kilah, dobro se začnem počutiti tam pri 60,5, še bolje pa sem se lani pri 56, a na žalost ni dolgo trajalo. Cilj torej -10, upam, da nam bo skupaj uspelo. Čestitam vsem, ki ste se odločile, da naredite nekaj zase, ob začetku novega leta pa seveda vse lepo želim prav vsem tudi na drugih področjih v življenju, predvsem veliko ljubezni in razumevanja v družini , pa veselja do dela/študija, ki ga opravljate in čimveč užitkov v preživljanju časa v naravi oz. v stvareh, ki so vam blizu. Helena45, mislim, da si se dobro odločila in si boš privoščila malo pavze, no pa saj tudi vzdževanje ni od muh, tek pa imaš tako že v krvi. Dušanka, fino, da imaš toliko volje, mogoče pa kakšna krvna slika (glede na podaljšanje) res ne bi bila odveč. Oh, saj bi še kaj napisala, pa moram nazaj delat... Za vas navija Encijan