Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

4. jan 2006 12:41

Korenzu iskrene čestitke tebi in tvojim izgubljenim kilogramov!!!!!!!!!!!! Glede željene teže je pa tako...meni manjka do idealne teže 12 kg...po pravici povedano tudi s tem viškom se ostalim ne zdim zelo debela..sebi pi pa se zdim obupna! Torej vsake očii imajo svojega malarja. Verjamem pa, da je tistim, ki imajo še enkrat toliko za izgubiti še težje kot meni, in se še slabše počutijo kot jaz, tiste, ki imajo za izgubiti le par kilogramovjih pa veliko težje izgubljajo....zato pa smo vse tukaj, da ena drugo vzpodbujamo in si dajemo korajžo za izgubo kilogramov, ne glede na to koliko viška imamo. Sicer smo pa vse super!!!!!!!!!!! p.s. jaz imam do Kranja z avtom 15 min..tako, da se vam kdaj popoldan z veseljem pridružim na kakšni kavici....seveda, če me sprejmete medse!!!! claudia12

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

4. jan 2006 12:43

Beba, dej mir, zdej je pa dost jamranja. Poglej si še enkrat sliko izpred let in si čestitaj! Drugič te bomo slikali v stoje. Zdaj je prišlo na sliko le tvoje sprednje bogastvo - ne bi imela nič proti, če malo podelimo, da nam drugim ne bo tako viselo! Saj smo zadnjič govorile o tem, da ne bi vstavljale silikona, ampak "živo tkivo" od tam (ne vem, kako to imenujejo plastični kirurgi, ha, ha), kjer je preveč. In Beba, še enkrat ti rečem: čestitaj si, ponosna bodi nase in glavo pokonci. Me smo s teboj in te podpiramo! jankica

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

4. jan 2006 12:56

Hojla forumovke! Imam vprašanje - Kje najti seznam ali kaj podobnega, ki vsaj približno omenja katero sadje/zelenjavo je najbolj priporočljivo jesti na določene dneve. Zanima me tudi uživanje suhega sadja in oreškov. V lanski dieti mi je prav to delalo težave in so zarade tega tudi kilogrami kopneli malo počasneje. Ker imamo doma vsi zelo radi suho sadje, da ne omenjam svežega sadja, zelenjave in predvsem oreškov, je seveda tega doma na pretek. Tako, da se pretiranim količinam tudi tokrat težko odpovedujem. Prosim za mnenja in bodite pridne še naprej - AURA! AURA

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

4. jan 2006 13:03

Bravo dekleta, jaz vam dam kar prav, da ste tudi tiste, ki imate malo preveč kg stopile v naše vrste. Res je tako kot pravi Tejčica,da takrat ko imaš preveč samo 2-3 kg pa kar odlašaš in odlašaš, potem pa glej ga zlomka in hitro jih je preveč 20 ali več. Tudi jaz sem imela pred 5 leti 58 kg , potem so prišle razne psihične težave in ko so le te minile se tudi nisem vzela v roke. In sedaj imam kar imam. Naj končam s tem in hitro grem pojest segedinovo juhico. Pozdrav! marja

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

4. jan 2006 13:07

Jankica, hvala. Veš sebe ne vidim tako kot me vidite drugi. Ja me boste slikale pa bom kej not potegnila in se bolj pokonci postavila. Kar se živega tkiva tiče bi ble mogoče dobre kakšne roke (masaža) in bi nam tudi kaj zraslo in otrdelo, ha,ha,ha, rezanja pa nič. Zdej se mi pa že možgani kisajo, mi hodjo traparije po glavi. Marja jaz sem imela v 3.razredu OŠ 57,5kg, učiteljica pa 56kg zato sem si tako zapomnila. Ona je še sedaj suha, jaz bom pa vse življenje bolj okrogla. Sej je prav da se pazite tiste ki imate par kg več, vendar se sprašujem ali je zato potrebna 90MD. Seveda pa se človek od človeka razlikuje, eni samo pogledamo hrano pa imamo živo tkivo kot se je izrazila jankica, nekatere pa kar veliko pojedo in mislijo kako malo. Poznam take primere. Čao, čao! beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 04. jan 2006 13:19:08

tejci38  

član od: 29.12.2005

sporočila: 12

4. jan 2006 13:12

Zdravo sotrpine in sotrpini, Ko sem tako na hitro prebrala imate ene že malo krize... Ampak, če se odločiš v glavi jo prebrodiš. Danes je moj 31 dan. Škrobni - tako kot vaš le da vas za 30 dni vodim. - 4 KG . Ne vem ali je to O.K. premalo. Sama sem kar zadovoljna. Sama sebe pa moram spodbujati pri pitju. Kolegica mi je svetovala naj imam v službi na mizi ves čas 0.5 l flaško in jo "cukam" pa funkcionira. Želim vam prijeten škrobni obrok. Naj dodam še to - Jaz pijem kavo z mlekom in celo z malo sladkorja - pri tem se grešim - kaj mislite o tem? Lp tejci38

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. jan 2006 13:16

Hojla! samo na brzino se oglasim,ker potem šibam v službo.Tudi jaz že prebavljam segedinovo juho,en mali košček kruha sem si zraven privoščila. Aura,glede sadja je pa tako.Vso sadje lahko ješ na sadni dan.Suho sadje lahko potem še na OH dan,banane na Š dan,oreščke pa res samo na sadni dan,vso ostalo sadje lahko ješ katerikoli dan. Uživajte v drugem dnevi diete.Jaz se že počutim manj napihnjeno! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

4. jan 2006 13:22

Hoj! Sem se morala še mal pofočkat predno grem v službo. Clavdija12 seveda te sprejmemo v družbo. Ko se bomo ponovno dobile bomo to tudi objavile in prav vse od bliz in daleč ste vabljene. Uf mi je kar mal odleglo da me niste preveč spluvale po prejšnjem sporočilu. Ha Tuna lepo da me tolažiš da bom kdaj na idealni teži. Mogoče bi bila pa potem res drugačnega mišlenja. Kdo ve, jaz zagotovo ne ker mi je cilj priti na 70kg nekoč...upam... To je bila moja dekliška teža in z njo sem bila čisto zadovoljna. Je pa res kot pravi Jankica da nam vsem skupaj malo bolj dol visi.Enim koža drubim pa kaj drugega a ne Beba, midve že veva. Joj kok je že ura bo treba v službo. Bodite pridne in lepe kot vedno in predvsem imejte rade sebe takšne kot ste ! any

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

4. jan 2006 13:28

Živjo. Pa smo spet tam, kot smo bile lani ob istem času. Tudi takrat so nekatere kar poskočile, če smo ene napisale, da bi rade shujšale iz 60 na 50 kg. Ampak pri višini 158 cm, se tudi teh nekaj kg kar krepko pozna in prav tako se moramo truditi za jih odpravit proč. Ali pa je še hujše, ker gre bolj počasi, ne pa po 5 in več kg na mesec. Pa pustimo to pri miru, glavno je, da smo se odločile, da bomo pričele nekaj delati zase, da smo vztrajne,da ne pade motivacija, pa da se vzpodbujamo. Danes je na vrsti rižota z gobicami, pa solata, že včeraj kuhano. Kavo pijem z mlekom vseskozi, pa sem lani uspešno izgubila načrtovane kg. Tako da se ji tudi letos ne bom odpovedala. Sem se pa navadila piti kavo brez sladkorja, čeprav sem vedno dejala, kave brez sladkorja pa ne. Pa tudi čaj mi s sladkorjem ni več dober. Po končani 3 MD pa se mi zdi ,da je treba prekinit z dieto, ker je treba telesu pustiti, da se navadi na nove pogoje, sicer je brez haska, čeprav je na vzdrževanje teže potrebno paziti še naprej. Takšne so moje izkušnje, ker sem nekaj kg pridobila nazaj, ko nisem več pazila na pravilne kombinacije in red pri hrani. Toliko za sedaj, pa lep dan z burjo še naprej. lkc

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti