Ločevanje živil 90. dni - 5. del

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

2. jan 2006 18:01

Vidim, da vas je že 26 na seznamu za jutrišnjo dieto. Bravo!!!! V slogi je moč. Bom z vami. Tudi jaz bom jutri spet začela z beljakovinami...... ker sem te dneve čisto zmešala in moram naredit spet malo reda. Samo jaz bom sredi januarja zaključila dieto. Lanes, bom tudi jaz vodna na polno luno, pa najbrž še katera. Veliko volje in moči vam želim. Imejte se rade. Imejte se rade takrat ko vas prime, da bi pojedle kaj, kar nebi smele in pomislite, da vse tisto tgre tja kamor nočete (na boke, na tazadno...) lp Hema

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

2. jan 2006 18:41

Hojla, jutri sem v mislih z vami. Jaz sem danes na sadju, jutri pa bom na zelenjavi. Mi kar paše tako. Zahotelo se mi je kisle repe. Sadje in zelenjava je pa zame itak zakon. Lep večer želim vsem, sladke sanje in dober začetek diete. Svetovne ste. Kapo do Marjetka cvetka za idejo, spodbudo in podporo vsem. Prav zanimivo je na našem forumu. Imejte se. LANES

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

2. jan 2006 18:54

Drage punce! V mislih bom od jutri dalje z vami. Želim vam uspešen prvi mesni dan. Ta dan bom zagotovo z vami, pa tudi pri kakšni vodi se vam pridružim in seveda pri sadju. VSAK USPEH KREPI DUŠO IN TELO! Se beremo - by, by P.s. Upam, da se bo novi kandidatki Zaklini uspelo prijaviti v pisano družščino! VERONIKA

zaklina  

član od: 2.1.2006

sporočila: 18

2. jan 2006 19:20

živjo zaklina

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

2. jan 2006 19:24

Zaklina, živjo! Prav zgovorna pa nisi, a se motim? Hema

zaklina  

2. jan 2006 19:41

živjo!!! tudi jaz se vam bom jutri pridružila v dieti,s sabo bom pa potegnila se nekoga.sicer sem že 16 dni na dieti in sem shujsala tocno 3 kg. zanima me ce lahko zraven ob dieti jem tudi zelenjavno juho, ko sem lacna. lep pozdrav do jutri :)) ZAKLINA zaklina

zaklina  

2. jan 2006 19:43

ŽIVJO HEMA!! SEM ZGOVORNA AMPAK SEM POSLALA KRATKO SPOROCOILO DA VIDIM CE ME BO PRIJELO KER SEM PRED TEM IMELA NEKAJ TEZAV Z VPISOVANJEM.... zaklina

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

2. jan 2006 19:45

Joj,hvala bogu,da se jutri začne zares.Danes sem daleč od posta,imam kar vse dneve.Jutri pa me bo pogled na vagi vrgel v steno.Uspelo mi je shujšati 14kg v prvem krogu,tele praznike ga ful biksam,tako da grem z vami vse tri mesece. luna1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. jan 2006 19:55

Hojla punce! A že vam kaj živčki delajo? Poglejte seznam na prejšnji strani.Dušanka,kar mimogrede nas je na seznamu že osemindvajset.Ho,ho,kaj takega si nisem predstavljala.Mislila sem,da se nas bo nabralo kakšnih deset,pa poglejte zdaj to čudo.Neverjetno,tako pa človek pol lahko ima motivacijo. Nena-morje,sem si že pogledala slikce.Čudovito mesto! Zaklina,vidim da ti je uspelo priti na forum,dobrodošla med nami tudi ti! Aja,če si hudo lačna lahko poiješ kakšen sadež,mislim da pa nekaj žlic zelenjavne juhe tudi ne bi škodovalo. Punce,torej jutri veselo na dieto in delo in telovadbo in šein še dela nas čaka,zato nocoj sladko spančkajte! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 02. jan 2006 19:56:51

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

2. jan 2006 20:09

Dober večer vsem skupaj! Sem tako zamorjena s svojimi kg, da komaj čakam jutrišnjega dne, ko bo nov delovni dan in nov začetek. Tile prazniki so mi pridelali toliko kot Marjetki cvetki. Kot neka brezglava kokoš sem jedla nemogoče kombinacije. Toliko sladkega nisem pojedla v celem letu kot sem v teh dneh. Hvala bogu, da bo hitro nov dan. Lepo bo čitati, da nisi sam na popravnem izpitu (glede hrane mislim). Sedaj se bom redno javljala in bom tu gori vsak prosti trenutek. Upam, da ne bom preveč tečna. Sedaj grem v posteljo, da ne bi kasneje zavila v hladilnik. Lepo se imejte in jutri je nov dan. Lp, Irena picika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti