Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

1. jan 2006 5:48

Srečno 2006! Končno mi je uspelo pridrsati do doma. Ko vi še sladko spite ozir. se boste nekatere že kmalu zbudile se jaz odpravljam spat. Silvestovanje se je malo zavleklo in evo mene šele sedajle sem prišla iz špila. Upam da ste se imele kar najboljše ob nazdravljanju novega leta. Naj povem da me je tako skrbelo kako bom prišla do doma(zunaj je živa ledenica po cestah), da sem celo noč pila VODO. Če jaz nisem pridna in to na novo leto. Seveda sem lepo večerjala ampak alkohola se nisem upala niti dotakniti. Lepe praznike še naprej in sedaj pa res LAHKO NOČ! any

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

1. jan 2006 6:26

Dobro jutro v novem letu 2006!!! Naj vam vsem prinese mnogo zdravja, ljubezni, miru in sreče in naj se vam uresničijo skrite želje!!! Lepo se imejte še naprej!!! SREEEEEEEČNO 2006!!!!! Helena helena45

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

1. jan 2006 7:07

Dobri jutro v deževnem 2006!!! Joj, sem na vago stopila, pa mi je bilo takoj žal. Med prazniki sem dobila dobri 2 kili, za nameček sem si pa odrezala še dober kos potice. No, saj še nismo 3.1., kajne??? Lep dan vsem skupaj! Pika

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

1. jan 2006 7:11

Dobro jutro! Novo leto je tu, prišlo je, čeprav sem randi z njim zamudila. Me je zmanjkalo pred TV, niti vse pokanje petard in raket me ni zbudilo . Se vidi, da sem v glavnem že čisto zdrava, da tako dobro spim, a ne? Saj je bilo lani preveč neprespanih noči. To pa tudi nekaj pomeni!! Bodite tudi ve (in vi) v novem letu zdravi, srečni, naj se vam izpolnijo vse želje (predvsem naj dobro uspe zastavljena dieta, če že imamo toliko opraviti z njo!). Danes in jutri si še privoščimo kaj dobrega, potem pa v torek veselo novim uspehom nasproti! Tale je pa vsem za srečo! Dušanka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

1. jan 2006 10:54

Jutro pupe! Mi smo doma prav uživali. Na večerjo nas je povabila tašča, tako da mi je bilo to delo prihranjeno, potem pa smo šibali domov in prav uživali sami. Pri nas je bil dež, tako da nismo silili ven. Mala je bila tako navdušena nad raketami, da je ves čas šibala od enega okna do drugega. Na koncu pa je pri oknu zaspala. Se naju je pa mala danes usmilila in vlekla do 8.30. Ravnokar je za nami prvi letošnji zajtrk. Uuuuuu kako je sedlo. Si je treba privoščit še danes in jutri, potem pa po pameti naprej! Mi imamo danes namen iti še na Gorenjsko, ker ima mami jutri rojstni dan, pa malo cvikamo zaradi vremenske napovedi. Za danes popoldan in jutri je napovedan sneg, tako da dokončna odločitev še ni padla. Sicer pa želim vsem srečno, zdravo in pa VITKO 2006! tejčica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

1. jan 2006 11:32

Hojla, forumaši! Nam je Dedek mraz prinesel ADSL pa se lahko končno javim tudi od doma. Vsem želim srečno in zdravo novo leto 2006 in ostanite še naprej tako dobra družba, kot do sedaj. Čauči! Gobica

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

1. jan 2006 12:51

V letu 2006 vam želim obilo zdravja in vsega tistega, kar si želite. Migla Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 01. jan 2006 12:52:39

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

1. jan 2006 13:17

Drage 3MD-jevke! V letu 2006 vam želim veliko uspehov na osebnem področju, veliko sreče in izgubljenih kg. Imejte se lepo. Marjetka cvetka dodaj me na listo za 3.1., ker so me ti prazniki ubili. Lp, Irena picika

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

1. jan 2006 13:18

Tudi jaz vsem želim veliko sreče in zdravja v novem letu! Marjetka cvetka..tudi mene prosim vpiši na seznam. Cel teden samo grešim in se bašem s hrano...sploh ne upam na tehtnico, bom šla 3.1. zjutraj, da bomo dale v statistiko. Punce počasi se bomo morale nekako dogovoriti za datum našega srečanja v februarju...prosim za vaše predloge kdaj bi se dobile. Sedaj grem pa uživat proste trenutke z družino..lepo se imejte in naj vam dež ne pokvari prvega dne v letu!!!!! claudia12

petramalec  

član od: 15.3.2004

sporočila: 2

1. jan 2006 13:30

Tudi jaz zelim vsem veselo zdravo in predvsem srecno in uspesno Novo let, veliko mocne volje. Jaz imam do konca diete se 15 dni uradno, vendar zaradi pregreskov, ki so bili sem se odlocila, da potegnem do konec januarja. Dieta je super in mi zelo ustreza. Srecno vsem in veliko mocne volje. Sunshine

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti