Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

4. dec 2005 21:59

Na hitro vas pozdravim. Končala s pripravami na službo. zdaj pa še polikam pravkar posušeno perilo in spat, da ne bo jutri krize v službi. Jutri sem na sadju. Tako sem se odločila, da naredim malo čistke. Nočko pa se beremo. LANES

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

4. dec 2005 22:07

Dober čer! Sadni dan je za mano. Uspel 98%. Sem morala piti sladkano kavo pa še en pralin sem morala pojesti, ker se mi res ne da več razlagati kako hujšam pa zakaj hujšam...... Jutri pa grem na onko.. na kontrolni pregled, pa me že danes zvija po črevah, mi ni všeč hodit po tistih mračnih stavbah. No bo že, se bom troštala z meskom, ko pridem domov.Sem sklenila,da če bo vse uredu bom praznovala. Lepo se imelte, lepe sanje in čimkrajši ponedeljek!! Hema

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

5. dec 2005 4:16

Dobro jutro dekleta!!! Lanes, hvala za odgovor, veš me mal vleče v tiste prostore, samo letos ne!!Bomo videli drugo leto?? Za današnji sadni dan držim pesti Lanes!! Hema, ti pa le korajžno in na nas se spomni ko ti bo hudo!!Za včerajšnji dan, pa vse čestitke za vztrajnost!! Z Dušanko še pa kar vztrajava skupaj.Danes sva na Š.Pri meni bo sigurno kaša, ker jo obužujem! Kaj pa ti Dušanka Lepo se imejte!! čao helena Sporočilo je spremenil(a) helena45 dne 05. dec 2005 04:30:23

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

5. dec 2005 5:55

Drage punce! Včeraj ste pa bile polno zaposlene, da ste se tako malo oglašale??? Ali pa ste pekle piškotke, kot jaz. Marjetka cvetka, Lanes in ostale, ki se ji boste pridružile v vodnem dnevu na polno luno, bom držala pesti, da bo uspelo. Jaz sem imela vodne dneve na vse lunine mene od maja do oktobra, ko sem pričela s 3MD. Bilo je res lažje zdržati samo 24 ur, kot pa sedaj najprej sadni dan, potem pa cel drugi dan do tretjega popoldneva, ko pride meso na vrsto. Ojoj, težka je! Evo Bonaca, super je, da ne gre gor, pa saj to je menda cilj te diete, da se teža ustali. Bravo! Hema, kar v redu je bil S dan kljub majcenemu spodrsljaju, toliko kot nič. Danes pa dobro opravi, držim pesti, pa saj vem, da je itak vse O.K. Lanes, le papaj , pa javi se še. Helena45, a danes pa že tako zgodaj z doma, da še v klepetalnico nimaš časa? Škoda, pa jutri. Tudi pri meni bo danes kaša, ampak tokrat prosena (bom končno probala narediti bujto repo, se že kar nekaj časa pripravljam - sicer brez mesa, ampak bo že!!). Lep dan vsem Dušanka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

5. dec 2005 7:23

Haloooooooooooo! Naš album je javen?????????? Naj ena, ki to obvlada, popravi nazaj na zasebno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jankica

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

5. dec 2005 7:59

Dobro jutro dekleta! Danes sem pa med prvimi. Sem morala peljat moža v službo da imam lahko avto, saj veste Miklavž je pred vrati jaz moram pa še veliko večino nabavit. Pa glih dons mora it dež ko za stavo! Vikend komaj preživela. Bil je tako pester da sem spala vsega v soboto 1,5 ure pol pa na šiht. Živa groza, sem popoldan odrnjuhala 2 urci ampak to ni to.V nedeljo pa me je moj dragi malo razvajal in mi je skuhal kosilo tako da sem vstala šele ob 12h. Spat sem šla pa itak šele zjutraj, mislim da je bila ura okrog 3h. Ja dekleta pri Bobanu na Posavcu bo očitno letos pestro. Že nekaj let v decembru špilam pri njem pa se še nikoli ni začelo tako zgodaj rajanje do jutranjih ur. Naj se pohvalim da po končani dieti nisem pridobila še nobenega kilogramčka. Še vedno se mi ustavijo številke okrog 83kg, kg dol in gor. Sem kar pridna, čeprav včasih užgem kakšno noro kombinacijo, sem nasledni dan bolj pridna. Ravno danes pazmišljam da bo gotovo sadna, ker že več kot teden dni nisem bila. Pa še ves dopoldan bom letala po trgovinah in ne bo časa misliti na hrano Toliko za danes. lep dan kljub dežju vam želim pa da bi zvečer čimbolje nastavile Miklavžu! any

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

5. dec 2005 8:00

Dobro jutro, sončice ! Jankica sem popravila, da je album spet zaseben, se mi pa zdi, da sem se z eno "srečala" tam gor, ker so bili najprej vsi albumi javni, potem pa vsi zasebni, pa sem popravila samo 2. Sicer pa se to zgodi kar hitro, če malo zgrešiš ime albuma, klikneš na zasebno, pa se spremeni v javno, tako da jaz vedno, ko grem pokukat v album, še to preverim in popravim, samo zadnje čase pa nisem kaj dosti gor hodila... Drugače pa sem dva dni že pridna kar se tiče orbija (v soboto 20 minut, včeraj pa 65), samo še pri hrani se moram v red spravit, mi nikakor ne gre. No, danes sem definitivno na , pa z možem sva se zmenila, da ne bo nobene zaloge sladkarij doma. Čestitke vsem, ki ste končale in pogumno vsem, ki se pripravljamo na nov štart . Lep dan Encijan

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. dec 2005 8:21

Dobro jutro punce! Tudi jaz grem nabavljat za Miklavža! A niso pridni na kulinariki,da so nam dali darilce za Miklavža! Moram hitro izkoristiti smeškote,preden zadevo izklopijo! Vsem,ki bodo danes na sadju želim,da vam uspe! Tistim,ki pa ste na,pa želim na ! Uživajte,kolikor se da! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

5. dec 2005 8:45

Hojla! Čez vikend nisem uspela priti do računalnika in mi je zelo žal, saj sem danes zjutraj videla en kup zvezdic, pa puščice… Sploh nisem takoj kapirala, da je to plus paket, ki smo ga baje imeli vsi čez vikend – zdaj pa ga ni več, smrk… Sem pa prosila hčerino sošolko, da me je prišla z digitalcem pofotkat, zato sem šla danes tako zgodaj v album. Encijan, hvala, da si popravila – sama nisem upala, da ne kaj zašuštrala. Tekom dneva bom dodala novo slikco. Bravo, Bonaca, da ti uspe vzdrževati težo in si vzameš veliko čas za razgibavanje. Helena, ku ku…, tukaj sem, tudi če je diete konec, še ni konec našega guranja. Ja, Veronika, toliko si se pritoževala čez pokvarjeno vago, potem pa takole mimogrede minus 22 kg. Dobra si. Hema, želim ti dobre izvide - b.p.! Korenzu, ob takem ritmu, kot ga imaš ti, ti pa gredo kile! Še malo pozornosti pri hrani, pa te bomo že z lučjo iskali, ker boš tako shujšana. Dušanka, kako, a vsak teden si bila na vodi???? Marjetka cvetka, Lanes, Bonaca in druge, ki gledate na luno: ali je bolj uspešna voda na polno luno ali na mlaj? Tih deževen dan……. jankica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

5. dec 2005 8:54

Hojla, deklice! Evo mene nazaj iz Srbije. Bilo je lepo videti sodelavce, s katerimi smo se že kar sprijateljili, drugače pa je bila kar gužva. Toliko ste napisale, da vas nimam časa prebrat za nazaj. Samo toliko da vas pozdravim. Upam da ste vse zdrave in pri močeh, da obvladate 3MD. Lep dan vsem! Gobica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti