6. dec 2005 5:08
Dobro jutro dekleta! Najprej čestitke tebi Rmeli!!Superca si!!Ta dva dneva te res preizkušata, kolk zmoreš biti trmast! Pogrešamo vas Marjanca, Tuna, Robida in še kdo ??Punce kje ste?Punce mal se odklopite in se priklopite mal na naš forum, vsaj danes, ko je Miklavž!! Lisička, dobrodošla spet med nami! Majdad, mislimo natein drži se punca! Jankica , tebi pa še enkrat vse čestitke za -15kg Dušanka zdravo,včeraj po času se mi ni izšlo, da bi šla v klepetalnico.Danes sva na OH, pri meni testenine, tako kot vedno!Obužujem testenine!! Jaz še vedno tečem in tokrat oborožena.Imam toliko problemov s temi psi in nimam druge izbire, kot, da imam poln žep municije!Včeraj sem si dala duška, dve petarde sem uporabila in to prvič jih prižgala.Otroci so mi samo pokazali, kako se to uporabi in včeraj sem se preizkusila na dvema pesoma!Ko je to vžgalo ja kar pozabil v mene lajat in je šel, ko strela, jaz sem se na glas smejala, kljub strahu, ki sem ga prej doživela hahahahaha! Kakšen prijeten občutek me je obkrožal, da sem te dve mrcini premagala!!Ko sem se vračala, pa me je še eden, samo ta ni bil tako velik!Upam, da se me bodo sedaj, že od daleč izognili! Lep dan vam želim in lep miklavžev pozdrav! byby helena45