8. jan 2009 11:18
Pozdravljene!Za nami že trije dnevi, kr ne morem verjet....dobila sem res pravo motivacijo s tem forumom..da lahko nekomu povem,kaj jem,kaj počnem...prej sem samo jedla, če mi je bilo dolgčas, zdaj pa točno vem kaj bom.Super ! Včeraj sem malo pregledovala stvari o hujšanju na internetu in pisalo je, da če se teža v 14 dneh ne pozna, izpustite OH dan in nadaljujte s sadnim... baje bolj učinkuje... Glede telovadbe še nisem storila nič Imam vse možne naprave pa pozabim, ko sem že v postelji se spomnim da bi lahko mal telovadila Upam, da se še bom telovadit naučila... gaja1 - tudi mene kr naprej zebe, mrazi, saj bo bolje, ko se bo telo navadilo na novo prehranjevanje.Jaz spim s termoforom Petardica - moja prebava je super....2 x na dan s tem nikoli nisem imela problemov...piše pa, če imaš prebavne težave si za sadni dan naredi kompot ali kuhano zelenjavo in dost kumine... Darja- - dobrodošla med nami - USPELO NAM BO d poletja nam bodo vsi zavidali Darja 2- tebe čaka poroka,čestitam, mene pa celo leto zabave od obhajil do birme do porok...tako da samo VZTRAJAJMO Kyara- jaz pijem kavo vedno z mlekom in natrenom....to bom delala skoz, ker me drugače pritisk zeza...mislim pa, da tista žlička mleka v kavo se ne pozna kaj dost Danes pa sadni dan -cel dan bom jedla kompot,ki sem si ga že včeraj skuhala iz jabolk,suhih sliv,suhih robid....njami, pa še pogreje me Lepo se imejte in dijo vsem NAJA74