Ločevanje živil 90. dni - 5. del

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

9. jan 2009 7:00

Ojla evo pa smo zdržale,za ene mučno za ene ne...to je pa kazen ker smo se preveč naž.... pijem kavico in berem,potem pa nov dan. Ja jaz se vagam vsake 4 dni,ko začnem nov beljakovinski dan in danes je vaga pokazala -2 kg. Saj vem da nisem še nič shujšala napiše se pa lepo petardica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

9. jan 2009 8:05

Petardica dej nehi!!!! Kaj si pa delala??? Meni je pokazalo 0,5 kg manj pa sem bila mejčken razočarana. Kako pa ostale? Je bilo težko pregurat včerajšnji dan?

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

9. jan 2009 8:28

No, povem vam, da sem včeraj imela peklenske muke - sadni dan me je skoraj uničil....tečna sem bila, lačna non stop, glava me je bolela....ampak danes sem kot prerojena kot da se včeraj ni zgodilo nič.Kljub vsej tej muki se nisem pregrešila...tehtala pa se še ne bom...tehtala se bom vsak ponedeljek, merila pa za vodni dan. Joj, težko je bilo včeraj....mešalo se mi je od hrane kaj vse bi bila jedla.... No, da nes pa bom pojedla gobe z jajco...jaz se bom odpovedala tudi kruhu...kaj pa ve? Petardica - 2 kg - ti boš pravi kostko Mene je kr strah stopit na tehnico....v ponedeljek bom povedala kaj pokazalo.... Moram pa priznat, da me je vedno strah vikendov... Pa še roj. dan bom imela drug vikend Prvih 14 dni diete je najhuje in to res drži...in ljudem s katerimi se družiš dopovedat...da pač ne ješ ker hujšaš.... NAJA74

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

9. jan 2009 8:42

Živjo, punce! Vesela sem, ker ste zdržale sadni dan, tiste, ki ste trpele ob tem, upam, da pri naslednjem ne boste več. Pomaga, vsaj meni, če imam za kosilo solato ali zelenjavno juho. Se spomnim, da če sem skoz sadje jedla, sem bila tečna in vselej zvečer noro lačna. Drugače pa, danes je moj tretji dan in prav dobro mi gre. Še telovaditi mi je ratalo. Sem šla ob 22:00 na eliptik, kar se mi še ni zgodilo tako pozno. Za kosilo bodo testenine s špinačo, zvečer pa si bom naredila proseno kašo, kuhano v riževem mleku in oslajeno z medom. Pa kako pinjolo bom gor vrgla, pa rebro temne čokolade. Mnjam! Lep dan! mojcej77 Sporočilo je spremenil(a) mojcej77 dne 09. jan 2009 08:43:14

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

9. jan 2009 9:14

OJLA PUNCE

Vsako jutro vas redno prebiram in sem se odločila da se vam pridružim ker vidim da ste same fajn punce in zelo odkrite do sebe, saj  odločitev o hujšanju ni preprosta stvar.

Tudi sama sem začela s hujšanjem , vendar sem se odloločila da začnem kakšen drug dan kot ponedeljek, zato sem začela v soboto 3.1.2009 in mi kr uspeva moram ,pa priznat ,da je kakšen dan ko bi vse pojedla kar bi mi prišlo pod roko. 

Danes me čaka OH dan zelo vesela ker imam rada testenine in si bom privoščila še kakšno dobro solato.

Imam sicer en predlog,čeprav nevem odkod vse prihajate in sem mislila,če nam uspe zdržat te tri mesece,da se po končani dieti nekje dobimo in proslavimo našo zmago.  

Lahko bi naredile seznam koliko nas je in napišemo od kje smo ,da bi približno vedele če se lahko kaj zmenimo ,no to je sicer moj predlog kaj mislite pa ve lahko napišete še svoje mnenja.

Lepo se imejte in pijte topel čajček,da vas ne bo preveč zeblo

papa

-pika

No če sem že začela s predlogi bom tudi napisala iz kje sem jaz to je kraj Domžale blizu Ljubljane da si lahko predstavljate.

Sporočilo je spremenil(a) -pika dne 09. jan 2009 09:23:20

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

9. jan 2009 9:50

Jao, jest sem tud včeraj imela muuuke pa se nisem vzdržala. Pojedla sem malce bureka. Sej vem, dejte me hitr okregat. Sicer sem pa imela potem tako slabo vest, da sem sedaj trdno prepričana, da ne bom več grešila, ker nima smisla biti potem slabe volje. Jutri je še en problem pred mano ampak ne, ne bom se dala namreč jutri imam rojstni dan. K sreči ne bo kakega praznovanja tako da bo lažje pomoje. Moj predlog, punce ne se preveč tehtat, ker to posledično pelje samo v slabo voljo. Vsake 4 dni nima smisla vsaj mene potre, ker vidim, da se ni skoraj nikamor premaknilo. Ne vem no moje mnenje. Jaz npr. se bom enkrat mesečno in to po vodnem dnevu. DRŽITE SE, danes imamo meska vsaj večino od nas. Njami. darčika

Margot  

član od: 12.12.2008

sporočila: 260

9. jan 2009 10:05

gaja1, hvala za odgovor. Bom šla danes do trafike. Lp Margot

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

9. jan 2009 13:25

PIKA - tud jaz sem za to, da se po končani dieti dobimo...in se občudujemo...Jaz sem iz Mb, ampak se mi ni težko kam peljat DARJA 2 - kako si mogla se prekršit , to ni lepo Veš kako je včeraj delalo z menoj.... požrla bi bila lahko slona, ampak NEEEEEEEEEEE že zarad tega, ker me je bilo sram,kaj boste rekle in me kragale na forumu! Darja, da se to ne bi ponavljaloooooPol poleti ne boš mogla hodit tako kot me v bikiniju Drži se, mal sem te morala skregat, včasih pomaga Danes sem se najedla že gobic 20 dag in 3 jajčke - praženo............njami in paradižnikovo solato pa kos kruha....kr precej ja....saj sem baba Držte se punce, ne ga srat.......... NAJA74

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

9. jan 2009 14:40

Ja sej vem, ne bom več.

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

9. jan 2009 16:21

Ojla!Danes sem se zvagala po včerajšnem sadnem dnevu brez napak. Rezultat je-0. Za zjokat!!! gardelin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti