Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

7. jan 2009 11:09

Venusa, pravzaprav lahko ješ poleg mesa katerokoli zelenjavo: kuhano cvetačo, brokoli, korenje, kolerabo, surov paradižnik ali papriko, dušeno zelje, ohrovt, na čebuli prepražene gobice (šampinjone ali katere druge - sveže ali vložene v slanico), surovo ali dušeno kislo zelje, popečene bučke ali janež, špinača ali blitva (narejena brez mleka)... Izbire je kar nekaj, tudi če ne maraš solate. Issi Sporočilo je spremenil(a) Issi dne 07. jan 2009 11:15:24

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

7. jan 2009 12:20

Pozdravljene! Sporočam, da sem se čez praznike zredita 1 kg. Ekola, je še malo. Tudi moj ITM je 30,07 tako da je moja debelost II. stopnje. Grozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vsaj 10 kg bi še rada zgubila. Danes gremo naprej. Za kosilo bodo temne testenine z prepraženimi šampinjoni na čebulici in česnu. Zvečer pa krof. Vprašam pa vas ali lahko jutri - sadni dan- kot en obrok jem pečeno banano s cimetom? Hvala. mial Sporočilo je spremenil(a) mial dne 07. jan 2009 12:21:48

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

7. jan 2009 13:00

Mial, brez slabe vesti si lahko na sadni dan privoščiš pečene banane. Issi

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

7. jan 2009 13:00

mial: nekateri pravijo, da na sadni dan lahko ješ pečene banane. To je sadje in če rabiš toplel obrok, je lahko tudi topla banana. Jaz sem si ponavadi na sadni dan skuhala malo manj slano zelenjavno juho za pozno kosilo - veliko cvetače, korenček, čebulca in/ali česen, kdaj tudi brstični ohrovt. V bistvu bi se pa dalo jest tudi zeljno juho na vitaminski dan. No, dobra ideja, bom kdaj poskusla Zdaj si pripravljam veliko skledo solate in radiča, to bo kot monoobrok. Ko pride sine iz šole, bomo jedli pa makarone.

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

7. jan 2009 13:12

sem se najdela....da bom počla....njami makarončki s česnom, pečena vložena paprika... NAJA74

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

7. jan 2009 13:37

joj Naja74, ne delaj mi luštov. Sem pojedla 2 pomaranči ob 8, ob 11 še eno, sedaj pa se že veselim, da grem domov iz službe........ in seveda špagete kuhat.Pa omakico priprait, pa solato, svežo. ....joj, kako se veselim! Sem nekako prazna, lačna pa nisem. !l vode sem že ruknila, bom pa še kaka 2 deci do kosila.

Za večerjo imam marmeladno rolico in košček čokolade. Sinoči pa neke krize ni bilo, ob 18 sem popila kavico in potem samo še vodo, pa spat.

Pa ni enostavno, ker se mi dan začne že ob 3 zjutraj, tako da je zelo dolg.

Naj bo, pa se ne damo, a ne punce! Gremo naprej! Popoldan pa na sprehod pa bomo takoj boljše volje!

Kyara

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

7. jan 2009 13:46

Hvala Issi in Sy. V tem času, ko je tako hladno se prav prileže nekaj toplega. Si pa tudi jaz skuham zelenjavno juhico (brokoli, brstični ohrovt, korenje, cvetača.......) da pojem nekaj toplega na sadni dan. Solim čisto malo z vegeto in potem tudi zmiksam in nastane juhica kot za dojenčke. Lepo se imejte. mial

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

7. jan 2009 14:56

grem kuhat jabolčni kompot za jutri NAJA74

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

7. jan 2009 17:33

Evo,sam par besed potem pa malega peljem na karate Tretji dan preživela, za zajtrk sem pojedla banano, potem pa ob 12ih dva jabolka(začnem službo že ob 5.30 in končam ob 16ih) za kosilo sem pojedla dve palačinki polnjeni s kislim zeljem za večerjo se pa še nisem odločila je pa tudi meni včeraj pasalo nekaj sladkega in sem zvečer skuhala neskavo-kapučin, meni seveda brez sladkorja Jaz bom jutri kar surovo sadje, ali pa si bom kak sok naredila na sokovnik je pa res težko takole hujšat, ko smopo cel dan v službi andreja č.

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

7. jan 2009 18:15

ojla, danes sem imela super kosilo, vodni vlivanci in solata, za večerjo bo pa kolač. Za jutri si bom pa pripravila polnjena pečena jabolka, upam da bodo v mojem želodcu kaj zalegla. Popila sem že vsaj dva litra čaja z limono, ker me kar naprej zebe, kaj bo šele jutri, ko bo samo sadje. No bom že preživela, sploh ker ste vse tako zagnane in pozitivne. Se beremo jutri, da vam povem, če mi bo uspelo. Lp gaja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti