Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. nov 2008 13:36

Katarina jaz mislim, da je tvoj post o razvrščanju uporabnic tega foruma na tiste, ki so drugič, morda tretjič ali celo že drugič v tem mesecu, pa na tiste ki morda celo sploh niso na dieti na tej temi popolnoma neumesten. Nekaj si spregledala, da nas vse druži dieta in ni smiselno, da se ti obremenjuješ z drugimi, ki si morda kakor koli priiredijo dieto, jim pa že tako ustreza. Vsekakor pa meni tvoj prvi post zveni, kot obsojanje in čuti se ne zaželjenost vseh "drugačnih", "nepopolnih" na tem forumu. Tudi sama sem na forumu že od začetka in vem da ta forum in nasploh Kul Slo nikoli ni bila neprijazna ampak vedno polna optimizma in dobre volje. Nikoli se nismo razvrščale ampak smo si pomagale, ne obsojale ampak gledale naprej, se bodrile in skupaj veselile novih uspehov in to lahko z moje strani pričakujete vsi, ki se tukaj družimo,...... Hema jaz imam že -4 kg Jupi!!! Še vsaj -10 si želim. Kako ste se spopadle z ZELOOOOOOOOOOO raztegnjeno kožo na trebuhu po porodu? Saj jaz nekaj mažem in telovadim, samo ni nekega učinka, dajte mi povedat če bo sploh kdaj bolje? Tuna kje si? Kako ti gre? Sem malo obujala spomine ob gledanju fotografij v našem albumu. Res smo bile ta prava druščina takrat. LP.

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

30. nov 2008 16:10

no, jaz tudi vztrajam na sadnem dnevu..... klavdija

Visage  

član od: 1.1.2006

sporočila: 215

30. nov 2008 16:44

Ojla punce..jaz sem zdaj od prejšnjega petka samo gresila cel teden vključno z današnjim in sem se odločila,da jutri normalno nadaljujem..tok mi je nekaj padla motivacija...res prov grozno.19 dni sem se pa drzala in izgubila skoraj 3 kile..rada bi jih pa cca vsaj 15..koliko jih pa ve izgubite v 1 mesecu? Visy

tuna1  

član od: 10.8.2008

sporočila: 49

30. nov 2008 22:33

Evo me tukaj. Cel vikend sem zabluzila.Sin je imel rojstni dan. Jutri začenjam " PONOVNO ". Upam, da mi tokrat uspe. Res se bom morala vzeti v roke in naredit ta korak..zase, za moje boljše počutje... Rožica kje najdem naš star album? LP tuna1

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

1. dec 2008 11:22

Evo še jaz se oglašam. Vendar včeraj namesto, da bi imela sadni dan sem imela rajstin dan nečakinje in jedla vse živo. Katastrofa. Danes pa imam 29 dan in seveda VODA. Hvala Bogu. Jutri pa gerem na tehtnico. Sem si zadala, da grem na tehtnico vsakih 14 dni. Prve 14 dni sem izgubila - 3 kg. Upam, da včeraj nisem preveč grešila. Sem pa tudi v petek, 28.11.(prazna luna) držala luno. Potem pa ob 18.00 uri jedla rižotko. Po oblekah se mi tudi pozna luknja.Upam, da bo še kaj minusa. Sporočim Vsem začeticam želim dobrodošlico. Čeprav bo v mesecu, kateri se je začel danes zelo težko odreči dobrotam, pa še hujšati. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Lp. mial

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

2. dec 2008 8:56

Hejla - se pofočkam na hitro. Počasi rinem naprej. malo grešim, ampak se ne jezim več zato. Važno je, da nekaj dobrega naredim zase, kadarkoli le lahko- evforija me je minila in tista obupna želja izgubiti čim več čim hitreje. Se trudim ne biti smetišna kanta.... pa je tudi to dosežek. Sicer pa sem v cca 1 mesecu kljub nestriktni dieti dala dol 3 kg. do željene teže mi manjka sicer "samo" še enkrat toliko- pa mislim, da je ravno ta teža okoli idealne najteže dosegljiva. Tuna, ti si krožila tam nekje, pra rožica tudi, ne? Rožica, trebušček in koža rabita čas. Je pa odvisno od elastičnosti. meni po porodu po dveh letih ni ostalo na trebuhu skoraj nobenega sledu. Sem pa na bokih dobila strije... sedaj ko sem pa korenito zakorakala v afetrthirty ero, pa s tem trebuhom nikamor ne pridem. najbrž bi ga morala ubiti z vadbo.... Bodite pridne, dajte kakšne ideje kaj jeste, je bolj zanimivo (no, kar sodi v ločevalno dieto- lušte si znam sama tudi delat ;)) Danes je škrob- najbrž bo za malico pečen krompir in mešana solata. Grem gledat kaj Spar nudi... Pozdravček vsem v veselem decembru... tabina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

2. dec 2008 10:23

Hojla Tuna maš ZS! Jaz sem tudibolj na svojem sistemu diete. Se ne sekiram če se kakšen dan pregrešim. tdui mi smo ta vikend bili na praznovanju. Vendar jaz kar normalno nadaljujem z dnevi. Važno je da grejo kg v minus :)

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

2. dec 2008 10:27

No evo me. Včeraj prestala pri vodni dan. Vendar me je zeloooooooooo bolela glava. Ne vem ali od vode ali je bil pritisk. Danes zjutraj sem tudi skočila na vago in kaže samo -1 od prejšnjič. To se pravi -4 v enem mesecu. Preveč sem grešila, prepočasi gre. Pa glavno da gre. Zanima pa me ali katera ve, če lahko na današnji B dan jem lazanjo-mesno, katero sem si spravila za hude čase? Hvala za odgovor. Lep dan želimin ne preveč grešiti. mial

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

2. dec 2008 17:08

Mial, načeloma ne, ker lazanja je mleto meso med plastmi testenin, ne? Testenine pa vemo da pašejo pod OH. Mleto meso pa pod B. Torej - nič lazanje. Ok, malo te hecam, če ti res diši, si jo mirno privošči in se pač sprijazni z enim grehom. Saj kak greh sem in tja pač mora biti. Jaz sem si v vsakem mesecu privoščila konkreten greh, pa sem se kar fino oklestila. S konfekcijske številke 44 (kak kos tudi 46) sem pristala na 40. Trenutno sem 16. dan vzdrževanja in izgubila sem še en kg. Glavni cilj mi je, da v tem času ne pridobim nobenega kilograma, sploh pa v tem decembru. In potem grem še en krog. Bodite pridne, ne grešite preveč, če pa že, pa s srcem in užitkom, potem pa dalje po planu. Issi

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

2. dec 2008 20:33

Rožica, tud jest bi pokukala v album. Kje ga dobim, prosim navodila. Issi, jaz sem prilezla do 67 dneva vzdrževanja. Kar dobro se držim, vsaj jaz tako mislim, ko končam, si zamislite okoli novega leta, takoj nadaljujem s prvim delom. Rada bi oklestila, kot praviš, še kakšnih 6 kg. Upam, da to nebo preveč težko. Te dijete sem se že tako navadila, da mi ni nič težko. Shujšan pozdrav. Vandolina Sporočilo je spremenil(a) Vandolina dne 02. dec 2008 20:37:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti