Ločevanje živil 90. dni - 5. del

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

21. nov 2008 5:57

Ojla, vam povem, da sem skoraj že scagala. V tem drugem mesecu ne gre nič več dol. Ja saj vem, da ste me opozorile, da je drugi mesec najtežji, ampak sem kar upala, da pri meni ne bo tako. No zdaj pa vidim, da nisem nobena izjema. Sploh ne grešim, veliko pijem - plastenka z vodo je moja stalna spremljevalka, pa nič. Upam da se vsaj centimetri krčijo, sem se merila šele po 1. vodi, tako da ne vem koliko cm je šlo od prvega dne proč. Danes si bom za kosilo privoščila zelenjavno rižoto, sem si jo že včeraj pripravila, komaj čakam. Ali mogoče katera ve, koliko stane drugi del Rinine knjižice? Res si jo moram naročiti. No sedaj, ko sem vam malo pojamrala mi je kar bolje. Moram zaključit, ker grem v službo. Lep pozdrav vsem! gaja1

tuna1  

član od: 10.8.2008

sporočila: 49

21. nov 2008 6:30

Gaja, če mi posreduješ meil, ti lahko pošljem drugi del Rinine knjige. LP tuna1

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

22. nov 2008 2:13

Katarina!!! Zakon pizza špageti :D to bom pa probala vsekakor!!! _tmickena_

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

22. nov 2008 21:17

Ja punce, jaz se bolj malo oglašam. Zdej bo katera jezna, ma me spravijo v slabo voljo grešnice, ki kar nekaj držijo kao. Ok, sej tudi jaz nisem bla prav angelček, ma velikih grehov pa nisem delala. Zdej je pa na tem forumu polno grešnic, pa žensk, ki še nevejo, če bi se lotle dijete, pa nekatere, ki so jo že par krat začele v roku enega meseca Moja ožja sorodnica je lih taka in z njo se ne morem o tej ločevalni pogovarjat, ko sama sebe farba. je začela že ene petkrat pa pravi, da vzdržuje tistih sedem kil minusa, ki ji je uspelo dat dol nevem kdaj. sej jo imam ful rada, ma z njo se o dijeti ne morem pogovarjat, ki to ni 90 dnevna ločevalna dijeta. Mi je zelo žal. No pa sej ni problem, če nisi na dijeti, ma če si in če si se je lotla, jo probaj držat. Upam, da nisete jezne, ker sem po pravici napisala, ma tako je. Drugače se jaz trudim pri vzdrževanju. se tudi pregrešim, se pa redno tehtam in, če se mi zdi preveč upičim en sadni dan na 14 dni, pa tudi enega vodnega sem v mes, pa sm spet na svojih kilih. Drugače pa ločujem vse glavne obroke in se trudim ne jest dosti sladkarij. Držim pesti za vse ki hujšate in vzdržujete, sej se trudimo vsaka zase Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

22. nov 2008 21:52

Katarina ti kar povej, smo demokratična družba imaš popolno svobodo govora. Si le nekaj pozabila, da se na tem forumu pogovarjamo o težavah pri dieti, vzpodbujamo, bodrimo, delimo nasvete tudi tistim, ki niso na dieti.... Pa čeprav preko napisanih besed. Vsaj takšen je bil pred časom ta forum. Tudi sam opažam, da je postal veliko manj prijeten. In pri svaki stvari, ki se je lotimo so vzponi in padci, nekateri se le spotaknejo in nadaljujejo svojo pot, spet drugi padejo,...., VAŽNO PA JE LE TO DA SE POBEREJO IN NIKOLI NI PREPOZNO ZA TO!!!!! Pa naj si bo čez mesec dni ali dvakrat v mesecu, važno je da se zave-jo/mo, da si prizna-jo/mo, da ima-jo/mo problem in ga skušamo odpraviti. nekaterim uspe v prvo nekatreim pač v drugo ali tretjo. Važno je da se poberemo in nadaljujemo pot k cilju. Tudi jaz sem bila pred leti vzorna pri tej dieti, a brez grehov pa vseeno ni šlo. Tokrat mi je veliko teže, a kjer je volja je tudi pot! Da pa te še malo bolj ujezim, in potolažim Hemo lahko povem, da sem danes v B dan pri večerji uvrstila Rafaelo krogljice. Včasih preprosto moraš vzeti. Bolje dve krogljici, da potešiš svoje želje, kot da bi si dopovedovala, da ne smem in posledično pojedla ostalih stvari več. Kar kadar si nekaj tako želo želim, navadano proizkusim veliko različne hrane, da bi potešila željo, seveda je vse neupešno. Zato raje pojem košček čokolade ali keks ali slamo na Š dan,... kot da kalorično pri poizkušanju pojem več, kot bi z prepovedano hrano. Punce gremo novim zmagam naprej nočko Rožica

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

23. nov 2008 9:43

včeraj sem bila pridna na sadnem dnevu, me je tanes tudi tehtnica že prijazno razveselila. danes sem malo manj pridna. Ker sem imela slabo noč in že od štirih bedim, od tega že od šestih delam za računalnikom, sem si prej (po jutranji banani) že privoščila eno jajce s kruhom, - pač par ur prehitro. Za kosilo bom kar cvetačo, za večerjo radičevo solato z jajci. klavdija

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

26. nov 2008 18:22

Joj punce, kaj se dogaja? Kje ste? Meni je pred nekaj dnevi crknil računalnik in sem šele zdaj dobila popravljenega. Takoj sem morala pogledat na našo stran in sem res razočarana. Nobene vzpodbude, nič! Dajte no napišite še kaj, saj se res moramo vzpodbujati, sicer bomo še obupale, vsaj jaz bom. Sicer sem pa še vedno zraven, čeprav z nekaj večjimi in manjšimi grehi. Naslednji teden imam drugo vodo. Do sedaj je šlo dol 9kg, ni veliko, ampak nekaj pa vendarle je. Tale drugi mesec je res grozen, ne gre in ne gre dol. Upam da bo tretji mesec boljši. Danes sem imela za kosilo pico z veliko zelenjave in jurčki, je bila zelo dobra, sedajle bom pa še štrudl, ki sem ga naredila samo z jabolki, brez masla, drobtin in sladkorja, posula sem ga samo s cimetom. Jutri pa spet sadje. Še vedno se tega dneva nisem navadila in večkrat se zgodi, da se na ta dan malo pregrešim, zaradi tega pa kile verjetno ne gredo dol tako kot bi morale. Tuna1, poslala sem ti moj meil, pa ne vem, če si ga dobila, ker se mi je ravno takrat pokvaril računalnik, lahko sem pa tudi kaj narobe naredila ker res nisem nek računalničar - sporoči prosim. No malo sem se razpisala, da vas malo zbudim, vsem pa želim še naprej veliko volje pri dieti in tudi pri drugih stvareh, brez volje in zagnanosti ni nič. Lep pozdrav vsem. gaja1

tuna1  

član od: 10.8.2008

sporočila: 49

26. nov 2008 21:01

Gaja 1 pošljem.LP tuna1

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

28. nov 2008 22:25

No Rožica toliko o aktivnosti na tem forumu. Me je malo spravila v slabo voljo Katarina a sem vso stvar premislila in se sedaj po parih dneh oglašam. Povedala bi par stvari. Na tem forumu sodelujem že skoraj od začetka (potem vmes malo ne, pa spet) tudi s kilami se borim že doooolgo in mi je ravno po zaslugi vas in tega foruma uspelo izgubit 20kg in to samo zato, ker sem se vedno lahko obrnila na nekoga, pač na osebe, ki imajo take probleme kot jaz. Rada sem napisala kadar so šle kile dol, rada sem pojokala, ko sem izgubila motivacijo, kadar sem zagrešila. Ko sem imela slabe dneva sem odprla kulinariko, se kateri nasmejala,videla da ni samo meni hudo.....Tu sem dobila ogroomno motivacije. Po zaslugi ene od vas, ( Helene) sem začela tečt. Rada sem dala tudi kakšen nasvet, ker vem kako je, ko ti ne gre, ko imaš sadni dan pa poješ vse kaj drugega kot sadje. Tudi receptov za naše jedilnike sem tukaj dobila kar precej, pa tudi napisala kakšnega. Katarina, saj imaš konec koncev prav. Kar nekaj nas je, ki poskušamo se v red spravit Tisti prvi "val" hujšačic je preko Slovenije že šel. In zdaj nas je polno ki gremo drugi, tretji krog, ki pa je vsak težji in za vsakega je treba več volje. Zato ker mislimo da itak že vse vemo in znamo in se nam kakšen greh nebi poznal. Pa ni tako, vsak naslednji krog je treba več volje in biti bolj discipliniran. Brezveze, da govorim, da od zdaj naprej se bom pa 100 procentno držala, ker se poznam. 95 procentov pa zmorem. Zato pa, še bom prišla sem gor in še bom stokala. In upam da boste razumele, da se oglašam zato ker vas rabim in ne zato ker mislim, da ve rabite mene. Sem se malo razpisala. Brez zamere. Hema PS. danes sem 100% naredila sadni dan, jutri pa voda.

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

29. nov 2008 8:03

Evo se oglasim še jaz. bravo HEMA, da si dobro speljala sadni dan in žal mi je če sem vas spravla v sabo voljo. Pa pisat ste nehale še pred mojo kritiko, tako, da mislim, da imajo nekatere slabo vest same nad sabo in ne nad mojim pisanjem. No pa vsak ve zase.Še slikice sem vam prilimala, za več motivacije, noh ja. Jaz se še naprej trudim ločevat. Vsaj kolkor se da in glavne obroke. Vzdrževanje gre kar v redu. Upam, da bo šlo. Pa še to sem hotela napisat. Ne obsojam tistih, ki so drugič, tretjič na dijeti. Konec koncu se to lahko zgodi tudi meni. sem še mlada in v tridesetih letih se marsikaj obrne. To mi je jasno. Po moje, da nisete dobro razumele kaj sem hotla povedat. Brez veze se mi zdi to, da si nekatere prirejate dijeto, menjavate dneve, si umišljate kaj bi se dalo zamenjat pri dijeti,... Da se pa naredi kakšen greh, to je človeško, sej sem se tudi jaz kdaj včasih pregrešila. No ne bom se več oglašala, da boste v miru hujšale, če ne bo šlo vzdrževanje, se vam pa ponovno pridružžim Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 29. nov 2008 08:08:27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti