Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

24. sep 2008 18:50

Katarina K lepo te je pogledat, zdej ko si shujšala, možek je verjetno vesel, ko ima elegantno ženkico. Jaz sem tudi končala s prvim delom, danes imam še "sadni dan" in od jutri naprej grem z dijeto po drugi knjigi. Tu se spremenijo zaporedja, kar me trenutno malo moti, se bom pa že privadila. Za jutri imam spet piščanca in zelenjavo, malo mi že pri ušesih gleda ven, pa bo že. Potem pa 2 dni škrob in tako naprej. Marina5 kar vstrajno naprej, tudi če nardiš kakšen kiks, drugi dan bodi bolj pridna, saj tista, ki reče, da ni nardila nobenega greha, laže. Tudi jaz sem se vsake toliko pregrešila, ne veliko, ampak greh je pa bil, posebno pri polnozrnatem kruhu, nisem pojedla en kos ampak 2, pa kaj. Pa so kilce vseeno šle dol in sem zelo zadovoljna. Ugotovila sem, da je tisti recept (ko je škrobni dan) s fižoleti in krompirjem ful dober, zadnjič sem jih naredila in komaj čakam da jih spet skuham, saj sem se malo naveličala riža, saj bom še kitajc ratala. Tudi kislo zelje, ki je 2. dan 1. knjige, je super, samo nesme se dat kuhat skupaj kislo zelje in krompir. Zdej je ratalo mraz in paše nekaj takega, da se je z žlico. Pa dovolj za danes, bodite pridne, brez grehov Vandolina

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

25. sep 2008 11:29

Ja punce, kje se pa skrivate? Malo moram pojamrat, včeraj je sicer šlo vse po načrtu do 18h, potem sem pa pol glaža rdeče pese napadla, ful sem si jo zaželela. Pa eno kepco sladoleda preveč sem pojedla. Mah gremo naprej na vago pa raje ne stopim... Kolk študentske hrane se sme pojest-oreščkov. Jest sem jih pomoje že malo preveč.... darčika

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

25. sep 2008 15:00

Evo mene, pa je konec dijete, ampak boj se šele začne! Kot sem obljubla odprem in sem zadovoljna, rezultat pa je -9.400kg. več ne gre in bo dovolj tako. 58.800 mi je ok, mogoče še samo -800 da imam za rezervo, če bo kak piknik. včeraj in predvčerajšnjim sem bla tudi pridna na orbitreku in sem pokurla 500 kalorij in pretekla čez 20km. pa še 50 trebušnjakov na ab kingu. Bomo vidli kolko časa mi bo tako zneslo. danes sem imela za kosilo piščančja prsa in kumare v zosu, pa solato iz cvetače. ful sem se najedla. Popoldne grem pa na en rojstni dan in bo tudi meso na žaru pa kaka zelenjava, pa imam večerjo.Zdej en dan si moram nardit zelenjavno pico, ki se mi tako je. Al pa ko grem v Kp k staršem, si naročim kako zelenjavno v piceriji. Jaz se bom še kar oglašala, ki sem se tako navadla na vas, da bi vas sigurno pogrešala, če vas ne bi nič brala. Pa ti Vandolina se še tudi javljaj! se beremo! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vandolina  

25. sep 2008 18:19

Evo me Katarina K, tudi jaz se javljam, da sem končala prvi del dijete. Ti si res končala, saj več kot toliko ne moreš shujšat, jaz pa moram z dijeto2 še nadaljevati, tako da bom končala drugi del 2 dni po božiču. Fino, nebo treba pečt niti jest sladkarij in pečenga odojka.. Drugo leto pa bom spet nadaljevala hujšanje po prvi knjigi. Hočem priti vsaj do 75 kg. Upam,da me nebo kakšen preveč motil. Darja 2, nič ni hudga, da si se najedla rdeče pese, boš imela pa boljšo prebavo, glede tiste kepice sladoleda, pa mislim, da tud ni tako hudo, boš pa jutri bolj pridna. Lepo pozdravljam vse sotrpinke in se slišimo Vandolina

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

26. sep 2008 0:04

Jaz se moram mal oglasit , bodite moćne in zdržite , mi je pa tko hudo ker dva dni že nisem na dijeti .Pa tko mi je lepo šlo za 12 dni sem zgubila skoraj 4 kg . Jutri naj bi imela Š.D . Zdej me pa za nima a lahko kr nadaljujem ali moram na začetek .Na prvi Beljakovinski dan.... ELMA Sporočilo je spremenil(a) ELMA dne 26. sep 2008 18:48:03

damas  

član od: 24.8.2006

sporočila: 14

26. sep 2008 8:45

Elma, kljub temu da si se prekršila, lahko kar nadaljuješ naprej z Š.D. vso srečo še naprej, pa čestitam za izgubljene kg. uživajte lana

darja2  

član od: 29.9.2006

sporočila: 249

26. sep 2008 8:51

Jest sem pa stopila na vago, še sama ne vem zakaj kar vleklo me je gor,pa sem rekla, da se ne bom tehtala....no in je šlo od ponedeljka pa do danes dol samo pol kile. Joj, koliko sem jeznaaa. darčika

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

26. sep 2008 15:33

Tudi mene je vleklo k tehtnici zjutraj, ampak sem se nekako premagala. Še dobro, saj sem potem vedno razočarana. Se bom kar v nedeljo zjutraj stehtala, sedajle pa grem v gozd malo tečt in hodit, da se nadiham svežega zraka in si malo dvignem pritisk, ker imam malo prenizkega. Elma, ti pa kar nadaljuj, se zgodijo prekrški, saj smo samo ljudje. Lep pozdrav vsem skupaj in veliko dobre in trdne volje vsem, tudi meni. linolina

Vandolina  

26. sep 2008 17:35

Hoj dekleta, Elma kar nadaljuj po sporedu. Tudi jaz ti želim čimmanj kg. Darja2 tudi pol kg je super uspeh, saj po enem času kg ne grejo dol, pa je treba vstrajat, potem pa kar naenkrat gre po 2 kg navzdol. Uspelo ti bo, kar vstrajaj. Jaz se tehtam skoraj vsak dan, pa ni nič strašnega, tudi če pokaže tehtnica kakšen gram navzgor, drugi dan je pa kg manj. To je vse odvisno kaj poješ in tudi če piješ dovolj. Upam, da bo nam vsem uspelo priti na željeno težo. Lep pozdrav vsem trpinkam Vandolina

ELMA  

član od: 19.4.2008

sporočila: 93

26. sep 2008 18:59

Sam vas pozdravim (imam obisk )in vam pošiljam en velik objem , ker ste tukaj z mano .... Š.Dan je za mano , in je kr normalno šlo , jutri pa mam O.H ....In se veselim da sem spet nadeljevala ... ELMA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti