Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

19. avg 2008 20:32

Evo danes imam 51 dan. Še malo pa bo spet vodni. Upam, da bo šlo še kaj dol. Kar berem od ostalih, mi se skoraj zdi , da sem šla manj dol kot ostale. Do sedaj sem -8 kg. kaj je kakšna, ki ima približno toliko dni dijete? Me zanima za primerjavo, čeprav vem, da je verjetno tudi odvisno s koliko kg si štartal. Sedaj imam šestdeset kil in pol. Upam, da grem vsaj še pet kil dol. Pol bom pa res suhica. Edino v glavi moram še poštimat neke stvari, ki se mi zdi , da še vedno jem tudi pol, ko sem že sita, ki se bojim, da ne bom lačna do večerje, ker ne smem nič v mes. Res, da je v okviru dovoljenega, pa vseeno, bi morala nehat, ko sem sita in ne malo čez. Kako gre kaj vam? lep pozdrav vsem! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

20. avg 2008 7:54

Pozdravljeni Evo i ja da se pridružim u vaš klepet. Namreč sem dieto pred štirimi leti uspešno končala. Moram omeniti da sem res bila tri leti brez težav. Zdaj sem spet na začetku, v štiri leti sem pridobila kakšno kilo a ne nisem vse nazaj dobila. 18.8.2008 sem pričela upam da bom zdržala kot prvič……slišala sem da je drugi i saki naslednji krog teži. Lep i ugoden dan vam želim Seni

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

20. avg 2008 15:42

Pozdravljene Jaz imam danes kar talačno,vode sem popila že kar precej, kosila piro z gobami, zdaj grem za kakšno uro kolesarit. Potem me pa čaka tortica in čokolada. Danes imam res krizo,upam, da se mi ne bo kmalu ponovila. Seni, koliko si pa shujšala in koliko nameravaš zdaj.Kako si se pa prehranjevala po dieti in ali kaj telovadila? Imejte se lepo in čimmanj talačnih dni. tisa 58

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

20. avg 2008 17:23

Seni to pa tudi mene zanima. Jaz imam danes škrobni dan in sem na solati iz stročjega fižola. Lačna niti nisem, sem pa fuuullll ponosna sama nase, ker mi je danes uspelo spiti že liter in pol vode. To je zame ogromen napredek, saj sem sicer običajno spila mogoče pol litra na dan. Imam kar pollitrsko plastenko pred sabo na mizi da me opominja in deluje! Dekleta, koliko ste se ve kaj gibale? To mi je največja težava - delam 8-18, ko pridem domov je treba pa še kaj narediti, dva razbojnika sama doma - se pozna na stanovanju. Nimam pojma kje naj najdem čas za gibanje. No, danes bom poskusila iti vsaj na polurni sprehod s psom. Vem da je to premalo, nekaj je pa le. Issi

Seni  

član od: 20.8.2008

sporočila: 25

21. avg 2008 7:46

Shujšala sem dobri 15 kg, kar se tiče telovadbe nisem ne vem koliko telovadila. Po stopnica sem hodila dol in gor stanujem v 6 nadstropju in sak dan sem hodila na sprehod, (hitra hoja). Po končani dieti sem še 90 dni malica samo sadje, ponedeljek sadni dan, bila sem previdna kaj jem nisem se basala in če se je le dalo sem ločevala . Zadnje čase sem opustila sadne ponedeljke imela sem zdravstvene težave mogla sem jemati hormone i tako sem začela se počasi rediti. Zdaj sem na začetku danes je četrti dan to se pravi sadje, voda in zmeraj na ta dan imam pri sebi študentsko hrano če pride ta lačna minutka. Prvi krog je bil brez težav, upam in zdele da bom brez težav speljala. Telovadim še ne edino ne uporabljam dvigala, vem to je premalo. Glavo gori greva naprej sak dan za nami je naš uspeh . pa tudi če kakšen teden kazalec na tehtnici se ne premakne. Seni

Katarina K  

21. avg 2008 15:39

Evo meni se je totalno ustavlo in komaj čakam na drugi torek, ko imam vodni dan , pa upam, da se kaj premakne. Seni, želim ti, da ti tudi v drugem krogu uspe, ravno tako tudi ostalim, ki se trudijo izgupit kako kilco. Uživajte poletje, kolikor ga je še ostalo! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

24. avg 2008 13:32

Tudi pri meni nobenega napredka. Sicer sem šele konec drugega tedna, ampak v enem tednu sem šla dol 20 dkg. Sem prav jezna, pa tako sem se trudila.Nobenega prehranskega prekrška nisem naredila, še kruha in sladic nisem jedla na predpisane dneve, pa vsak dan 1 uro hitre hoje. Upam, da bom čez en teden bolj vzpodbudna. linolina

tisa 58  

član od: 15.8.2008

sporočila: 19

24. avg 2008 19:28

Živjo sotrpinke Jaz sem kar zadovoljna sama s sabo, danes imam 19 dan in na tehtnici mi kaže 6,80 manj.Res poskušam večerjat okoli 17.30 in potem popijem še kakšne 3 kozarce vode.Pijem pa jo iz informiranega kozarca za hujšanje. Zadnjič sem imela precejšnjo krizo in to na dan oglj.hidratov, sedaj mi gre pa kar dobro naprej.Vendar sigurno ne more it konstantno dol. Pravijo pa tudi, da je maščoba lahka in zato je dobro, da si merimo obseg ali pa da imamo kak kos oblačila, da na njemu vidimo napredek. Ne smemo obupat, gremo pogumno naprej. tisa 58

Katarina K  

24. avg 2008 20:33

Počasi linolina! Saj bo! Ne obupat. Itak gre prvo voda dol in maščoba kasneje. Ti se kar drži naprej in mora zaštartat! Jaz pa tudi nimam prave motivacije več. Se mi je ustavlo in stoji že dva tedna, pa sem kar malo izgubila voljo. Se prav slabo sliši da sem šla dol pri 42. dnevu dol 7.2oo in sedaj sem na 56. dnevu komaj 7.500. res pa je da mi ne manjka dosti. Še tri kile in pol pa bom kar zadovoljna. 57kg, bo magičnih zame! Tako malo še pa ne gre nikamor. da pohvalim še Vandolino, ki ima še vedno pokvarjen računalnik, oziroma je že popravljen, pa ga še čaka, da ga dobi nazaj. Ona ima še 76 dni in je šla do sedaj dol že 19 kil!!! Bravo Vandolina!!! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

linolina  

član od: 15.3.2008

sporočila: 531

25. avg 2008 15:25

Hvala ti Katarina K ,prav rabila sem take besede. Saj vem, da gre najprej voda potem pa špeh, ampak vseeno se mi zdi 20 dag strašno malo za cel teden truda. Saj danes sem že boljše volje. Tudi jaz se pridružujem pohvali za Vandolino. linolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti