28. avg 2008 15:08
tisa 58, ne tehtaj se zvečer, ker znatno več kaže in pol si samo slabe volje. Jaz se tehtam ponavadi po sadnem dnevu naslednje jutro!
martina76Bravo, da si uspela vzdrževat toliko časa kile, mene še vse to čaka in mislim, da bo potrebno še enkrat več discipline, kot pri dijeti, ker zdej se ve kaj naj bi ta dan jedla, pol, ko pa lahko še drugo hrano, se je pa treba malo kontrolirat.Malo sem u strahu kako bo šlo, no pa upam, da bo.
Marina5 bravo, da si priznala svoje kile, saj jih je Vandolina tudi! To pomeni, da si si jih priznala tudi sama sebi, to pa je prvi korak na zastavljeni poti. Ne obupat, ko se enkrat navadiš, gre!
Jaz bi se še rada navadla, da neham jest, ko sem sita, ker vedno še malo pojem, da ne bi bila pol slučajno kmalu lačna. To je samo v moji glavi in moram se naučit kdaj je STOP! Pa sladkosnedost imam podedovano po očetovi strani, pa mama tudi ne zaostaja dosti. Razlika je samo, da je tata suhec in, da si jih lahko po mili volji privošči, jaz pa ne.
Uživajte še zadnje utrinke poletja in upam, da bo lepa dolga jesen, pa da ne bo dosti snega pri nas. Komaj čakam kostanje! Ampak to bo obrok!!!
Lep pozdrav vsem!
Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/
Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 28. avg 2008 15:29:34