Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

25. jul 2008 21:11

Čestitke Katarini K. Nisi samo ti shujšala, sem tudi jaz in to za 14 kg. Danes sem oddelala 46 dan ločevalne dijete. Upam, da se boš jutri držala pri 3 kepicah sladoledka. V nedeljo pa uživaj pri sadnem dnevu, tako kot jaz. Kaj ima kakšna kakšen enostaven in dober recept za sadni dan. Lep pozdrav vsem Vandolina Vandolina

Vandolina  

član od: 7.7.2008

sporočila: 80

25. jul 2008 21:14

Hej Katarina K, zmotila si se za vodni dan. Ta vodni dan imaš šele 5.8., toliko za evidenco! Če si vse pregurala, boš tudi ta vodni dan, saj sploh ni težko, samo nesmeš misliti na hrano. Ko si lačna, pa popiješ pol litra, vode, seveda. Vandolina

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

25. jul 2008 21:23

ne ne vandolina, vodnega imam v ponedeljek. Zračunaj še enkrat, ma zdej, ko sem se psihično pripravla, bi ga imela tudi, če bi se zmotla pri štetju! Katarina K

l e a  

član od: 30.6.2008

sporočila: 193

27. jul 2008 13:39

Hej!! Vidim, da si primorka Katarina K. Alora le pogumno v vodni dan. Jutri ane? Tale Outlet je v Lj. na Rudniku. Za sadni dan je takole: meni je škoda sadja, da bi za pekla nadevala itd. Sveže je bolj zdravo in enako nahrani. Priporočam solate od A do Ž, oreščke, sadni sok in zalogo domačih opravil in branja. Mal se moreš prelisičit. Fajn dan še naprej vam želim namig: tiste, ki imate tretji dan in z njim sladkarije: na kulinariki je super recept kokosove torte z ananasom. Avtorica je Mamamia l e a

Katarina K  

27. jul 2008 19:55

Evo, pa je minil sadni dan. Danes je bil težek kot še nikoli. Čudno, da me ni zeblo, bi pa kar naprej nekaj jedla, ma nisem! Lea, pol pa ne bo nič z Outletom, ma itak bi rada dala še pet kilc dol, pa si pol kej privoščim, pa upam, da bo to še pred zimo, ko smo oblečani kot medvedi, za zdej so mi pa v zadovoljstvo stara oblačila, ki jih nisem več spravla na rit, pa jih zdej že lahko. Jutri pa vodni. Moram zdržat, mi bo delala družbo Vandolina, pa še katera. Se javim jutri zvečer. Kje so pa kej ostale, ki hujšajo?! Nobena se ne javi, so pa mogoče vse na počitnicah. Lep pozdrav! Katarina K

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

27. jul 2008 23:13

Ej, Darja! Ti si pa korajžna! Js po doooooolgem času mal prebiram to temo na kulinariki. A praviš, da se vagaš? Dej nehi! Js si ne upam Ko smo bli na morju, sm sigurno cca. 3 kile dobila nazaj gor. Samopostrežni obroki so kriza, če se nimaš preveč v oblasti. Naslednja dva tedna se bom držala bolj na kratko, srčno upam, da bo pomagal zgubit par kilc. LP vsem zagnanim Sy

Katarina K  

29. jul 2008 10:13

Evo pa je šel prvi vodni dan uspešno mimo. Iz 68.200 na 61.700kg. Sem zadovoljna. Lep pozdrav ! Katarina K

Katarina K  

29. jul 2008 22:10

Joj se vidi, da sem na porodniški, in nimam kej delat, pa sem spet tle. Ta mala spančkata in jaz sem si uredila moj albumček z nekaj mojimi tortami( Še nekaj jih moram prenest, ko nisem imela digitalnega- moram skenirat prej). Pa , da se bo kakšni pocedila kaka slinica, čeprav hujšamo. Sej v četrtek imam spet sladoledek... Vandolina hitro si popravi računalnik, ki te pogrešamo! Lep pozdrav in veselo hujšanje! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

30. jul 2008 8:07

Katarina K, prekrasne torte delaš blažkaa

Katarina K  

30. jul 2008 20:16

Hvala blažkaa! Ful jih rada delam, samo zdej je pavza doma, ki imam ločevalno in spečem le, če ima kdo roj. dan. Še sreča, da od domačih, nihče nima roj. dneva do konca septembra, ko se mi izteče 90 dni. Pa še moj ta mlajši čmrlj bo malo zrasel, da bo lažje. Lep pozdrav! Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti