20. jul 2008 15:39
Živjo!! A mi prosim malo pomagate: rada bi jedla polnjene paprike, ki seveda nimajo mesa in riža skupaj. Torej polnjene samo z mesom ali pa samo s krompirjem. Hvala* l e a
20. jul 2008 15:39
Živjo!! A mi prosim malo pomagate: rada bi jedla polnjene paprike, ki seveda nimajo mesa in riža skupaj. Torej polnjene samo z mesom ali pa samo s krompirjem. Hvala* l e a
20. jul 2008 17:21
l e a je napisal/a: |
Živjo!! A mi prosim malo pomagate: rada bi jedla polnjene paprike, ki seveda nimajo mesa in riža skupaj. Torej polnjene samo z mesom ali pa samo s krompirjem. Hvala* l e a |
20. jul 2008 19:27
EN recept polnjenih paprik imaš v knjigici od ločevalne dijete. Če ga nimaš, ti ga na pišem jaz. 4 srednje velike paprike 3 krompirji 1manjša čebula 1 žlička nasekljanega peteršilja 1žlička nasekljanega drobnjaka 1 žlička paradižnikove mezge sol, poper 1 žlička olivnega olja 2 dl jušne osnove 1 žlica suhe jušne zelenjave sestavine za sezonsko solato 4 dl vode Krompir narežeš na kocke, ga skuhaš, pretlačiš,dodaš prepraženo čebulo, peteršilj, drobnjak paradižnikovo mezgo in poper. Z dobljeno maso napolneš paprike. Naložiš jih v manjšo posodo, potreseš z jušno zelenjavo in preliješ z jušno osnovo. Kuhaš dokler paprika ne postane mehka.(približno 25 min). Lahko poješ zraven kos kruha, za zvečer pa si prihraniš eno papriko od kosila, brez kruha.Paprike lahko napolniš tudi z rižem in kuhano zelenjavo, ali pa s krompirjem in lečo. Katarina K
22. jul 2008 20:54
Hvala vsem, še posebej pa Katarini K. Namig: če ste pridne in lepo napredujete pri dieti, je čas d greste po kakšen nov kos garderode v Outlet na rudniku. Noro...boga moja denarnica l e a
22. jul 2008 21:00
Meni se je kar ustavlo s kili. Že en teden mi stojijo kile, čeprav se strogo držim. V treh tednih sem šla dol štiri kile in sedaj poteka četrti teden . Že od prejšnjega ponedeljka imam iste kile. Upam da bo kmalu štartalo navzdol, če ne prej naslednji ponedeljek, ko imam prvi vodni dan . Upam! Lep pozdrav vsem! Katarina K
23. jul 2008 19:04
Jaz sem danes z veseljem ugotovila, da so mi hlače, ki so mi bile pred 1 mesecem kar precej tesne, skoraj prevelike. Juhu!! Sicer se tehtala ta teden še ne bom, ker kilogrami niso tako pomembni, kot se vidi po počutju v oblačilih, kajne? l e a, izgleda da bo res treba v shoping. Kaj si kupila? Anetta
24. jul 2008 7:03
evo 24 dni-5kg Katarina K
25. jul 2008 15:40
Hej punce!!! Katarina K super! Vesela sem zate! To je odlično 24dni-5kg!!!Če bo šlo tako naprej, boš na koncu za 12-15 kg lažja!!! Moja soseda je po končani dieti opazila oz. občutila še nekaj- kolena je ne bolijo več toliko kot prej. Včeraj sem šla z mojo mami kupit kolo in greva danes skupaj na kolo. Končno sem jo dobila na "svojo stran". Ja punce, Outlet je rajski če imaš čas in voljo do brsanja. Dobila sem bolero za 10 eur od S.Oliverja in S. Oliver kavbojke za 30 eur. Prej bi za to dala 70-80 eur!!! Imajo ogromno hlač, majic, kril, oblekic, bluz, otroških čevljev. In to je sama dobra roba!! Danes grem na sladoleeeeeeeeeeeed.NJAMI!! l e a
25. jul 2008 20:51
Lea, malo ti zavidam sladoled, jaz ga pa imam jutri in to poštene tri kepice, da se pripravim na nedaljo, ki imam sadni in na ponedeljek, ki je prvi VODNI!!! Moja mama ima tudi ločevalno, pred tem pa je pila še javorjev sirup in vse skupaj je do zdej šla dol 15 kil( je pa sredi ločevalne). Kje pa stanuješ Lea, in kje je ta trgovina? Kaj tista na Škofijah, na obali al je kaka v LJ? Jaz sem bliže obali. Lepo, da si se spravla na kolo.Mi gremo v drugi polovici septembra v Kranjsko goro in si nameravamo sposodit kolesa, pa otroški stolček za ta mlajšega, pa se vozit malo naokoli. Je tako lepo it s kolesom, me spominja, ko sem bla majhna, ko ti veter piha v obraz... Lep pozdrav vsem! Katarina KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Domači sladoled za vroče poletje