9. jul 2008 10:03
hvala tudi kuharci37, da mi je odgovorila. Sem pol vidla, da ste o tem že fulll razpravljali. Katarina K
9. jul 2008 10:03
hvala tudi kuharci37, da mi je odgovorila. Sem pol vidla, da ste o tem že fulll razpravljali. Katarina K
9. jul 2008 13:20
Upam, da se še kera javi, da ne bo moje pisanje monolog. Jaz imam malo več časa. ker sem na porodniškem dopustu. Sem si vzela čas in prebrskala malo forum za nazaj, pa sem opazla, da ste začele z ločevalno že prejšnje mesece. Logično, pred poletjem. Jaz sem rodila februarja, tako da sem se lotla šele deset dni nazaj. Štartala sem z 68,2 in zdaj imam 65,4 Sem kar zadovoljna s potekom, bomo vidli kako bo. Visoka sem 166cm. Upam, da se kera kej oglasi. L.P. Katarina K
9. jul 2008 18:26
Pozdravljena Katarina K. Si kar korajžna, da ob dojenčku uspevaš še z ločevalno. Kar veselo naprej, pa veliko uspeha. Jaz sem od 8. januarja 2007 speljala 2 kroga po 90 dni, vmes en krog vzdrževanja, pristala na 67 kg (-24), sedaj pa od oktobra lani to vzdržujem - gre kila gor pa dol, kaj opaznega dol pa več ne. Se je moje telo žće popolnoma navadilo novega načina prehranjevanja - sedaj na vzdrževanju še vedno ločujem hrano v obroku, med obroki pa ne. Vodnne dneve prilagajam luninim menam, da si naredim "malo prostora" za kakšno pregreho. Res pa je, da če hočem rezultat obdržati, ne bom smela več na stara pota, ko so bile oči bolj lačne od želodca
9. jul 2008 19:35
Lepo, da si se oglasla Kristalka in hvala za spodbudo pri dijeti. Pohvala tudi tebi za vse izgubljene kilograme, pred vsem pa za vzdrževanje. Bo potrebno vedno malo samokontrole. Jaz sem tehtala pred drugim porodom 69,5, ko sem zanosila sem šla najprej 12kg dol, imam namreč obupne nosečnosti in vedno vegetiram na infuziji prvih pet mesecev( Med prvo sem šla 11kg dol in sem padla na 51kg) ma pol se lepo redim do konca nosečnosti. Ko sem sedaj februarja rodila sem tehtala 68,2 in bi sedaj rada na 58, da imam dve kili fore do 60. Sem rekla, da lahko niha za dva kilograma, več pa ne in bo treba pazit. Vso srečo pri vzdrževanju!Katarina K Sporočilo je spremenil(a) Katarina K dne 09. jul 2008 19:36:13
10. jul 2008 7:29
Pozdravljene, danes je moj 29 dan , kar pomeni: voda!!! Upam, da mi bo uspelo. Moram pa kar hitro iz kulinarike, da ne dobim kakšnih lušt. Držite pesti. Pozdravček, deanna Sporočilo je spremenil(a) deanna dne 10. jul 2008 07:29:18
10. jul 2008 11:47
Deanna nazdravje Se ti je pa tale vodni dan ravno z poklopil - zdrži, se splača
10. jul 2008 13:43
Hvala. Se držim. Saj dopoldan to res ni noben problem, ko je taka gužva v službi. Težava nastopi popoldan, doma, ko so otroci, pa sendviči za njih, pa čokolada, pa.... Se potrudim. pozdravček, deanna
11. jul 2008 8:08
Pozdravljene, Uspelo mi je !!! No, res sem naredila 2 mala prekrška ( 1 kavica-brezkofeinska nesladkana zjutraj+en špukec mleka in ena popoldan) To šteje? Vglavnem, presenetljivo lahko. Pričakovala sem, da bo veliko težje. Res pa je, da sem bila cel popoldan zelo aktivna ( košenje trave, kolo) in nisem imela časa razmišljat da sem lačna. Zelo sem zadovoljna sama s sabo. Imam kar več energije za naprej. Pozdravček vsem, deanna
11. jul 2008 10:16
deanna, iskrene čestitke . Le tako naprej blažkaa
11. jul 2008 10:38
Čestitam deanna - glede kavice pa... tudi jaz se je nisem in se je ne odrekamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki z žajbljem
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom