Ločevanje živil 90. dni - 5. del

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

28. mar 2008 7:54

Oooo, dobro jutro zaspanke! Kako pa smo kaj danes na tak kisel dan? Kot že rečeno imam danes veliko obveznosti, spečt moram torto nutelo, od dragega brat ima rojstni dan, zlikat si moram stvari, kosilo naredit, pa še zdaj šibam v trgovino in eni starejši gospe oprat lase, je mela operacijo pa se ne sme pripogibat, in ker se poznamo sem ji obljubila, da bo lepa ze čez vikend Aja, pa danes me spet vse boli zaradi pohoda, res čudno Mogoče pa je zaradi vremena ki je tako kislo Mejte se fajn! kratkolaska

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

28. mar 2008 12:30

Dobrodošli xurskax in mesni - najdita voljo, motivacijo sigurno imata, če ne, je je pa tukaj dovolj. Pa uspešno

xurskax  

član od: 23.3.2008

sporočila: 2

28. mar 2008 14:44

Cau in hvala za dobrodošlico. Evo jaz sem danes zacela in imam beljakovinski dan. Zjutraj banana, potem sem iz pisarne šibala domou da sem si nardila piščančje perutničke na zauru in melancane in bučke. mjami. Evo zdej pa sem nazaj v pisarni. Enostavno sem si zadala da moram redno jest.Mislim da je tukaj bil moj problem. Zvecer pa ena pijatna hoja s frendico. :) Mesni mislim da si bova mogli kar skupaj dajati podporo. GLede nato da se ze kar nekaj let matram s to mojo težo. Ampak zdej pa moram zares. Enostavno nimam več kaj oblečt. papa, Urška aja še to..ju3 je krompirček . Imak kera kaksen fajn recept za krompir z zelenjavo?? xurskax

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

29. mar 2008 6:46

dobrojutro Pa sem spet prva......Blažkaaaaaaaaaaaaa. Tako že odhajam v "hribe",greva z možem zidat kamin,tak da se vrnem šele zvečer,bodite pridne in uspešne... Darja -

s00s  

član od: 15.3.2008

sporočila: 8

29. mar 2008 11:44

Tudi jaz se dodajam na seznam. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta s00s: Celje Danes imam mesni dan in za kosilo bom imela pečenico in zelje. Za večerjo pa polovico tega. Nekaj mi svetujet. A lahka na mesni dan jem mesni burek??? s00s

s00s  

29. mar 2008 13:07

Tudi jaz se dodajam na seznam. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta s00s: Celje Danes imam mesni dan in za kosilo bom imela pečenico in zelje. Za večerjo pa polovico tega. Nekaj mi svetujet. A lahka na mesni dan jem mesni burek??? s00s

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

29. mar 2008 16:47

s00s, bila rojena blizu Celja, pri 20-tih pa sem se odselila - pozdravi mi CE. Drugače pa mesni burek na B-dan - ne, po načelu ločevalne ne bo šlo, kvečjemu na OH-dan večerja namesto sladice. Darja- dobro pozidaj kamin, so bomo potem povabili in podali oceno Uf, Blažkaa, sedaj sem se spomnila, da tvoje nove kuhinje še tudi nismo krstili

mesni  

član od: 1.2.2008

sporočila: 196

29. mar 2008 17:58

ampak mesni burek je zelo masten.jaz ga raje ne bi.Sama izbiram in kombiniram tudi malo iz Montijakove dijete.Danes sem jadla piščančje meso v omaki barilla(kupljena) z bučkami in zelenjavo ter solato .Jutri pa moje najljubše-riž,kuhan na vodi in zelenjava .Telovadbe nisem imela,ker mi ne leži,sem raje sekala drva. mesni

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

29. mar 2008 19:01

Ojla punce! Čisto na hitro se oglasim, ker hitim ba fantovščino. Polom bo, ker dežuje, ampak če bo dobra družba,...! Glede diete-Čist sem zabluzila, skoz grešim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja se bo treba potrudit. Veliko volje vsem začetnicam, pa tudi "starim" članicam. Bay bay barbay

s00s  

29. mar 2008 19:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti