31. mar 2008 10:33
Pozdravljene! No tako, pa sem spet doma Pa saj bo petek kmalu, in pride dragi k meni. Ja vikend, o joj. Ne vem kaj naj rečem. V soboto bi mogla bit na vitaminih, pa smo sli s kolegi ven jest za kosilo v kitajsko rastavracijo. Vam povem, da je bilo dobro! Saj potem zaradi packarij za kosilo (ob 14.00) nisem nič jedla cel dan, razen vodo, če so to za kaj šteje. V nedeljo je do kosila bilo vse ok, potem pa smo šli ven na kosilo za rojstni dan. Pojedla sem solato, pa piščančji zrezek na žaru, gor pa stopljen sir, mmmmmm, no to je še ok, potem pa kos torte po kosilu in kos torte za večerjo. Sem dobro spekla. Ne vem zakaj se mi zdijo vse stvari od zdaj naprej ko sem na dieti presladke. Drugi pravijo, da so ok, meni je presladko. No danes pa hvala bogu nov štart. Danes imam škrob, mislim, da bo krompirček (standardno, ker se mi ga zmeraj lušta) in solata. Zdaj pa si šibam oprat lase in v Mb k mentorici za diplomo. Točka ti se pa drži, držim pesti za tebe. Sama sem cel 3 in 4 letnik faxa pa še absolvent delala, zato vem kako je težko delat izpite in službo hkrati. Držim pesti, saj veš kjer je volja je moč (se mi zdi da je tako ) Bodi pridna pa bo. Pozdravček, se oglasim popoldan! kratkolaska