Ločevanje živil 90. dni - 5. del

s00s  

član od: 15.3.2008

sporočila: 8

25. mar 2008 9:28

Blažkaa a ti si iz Celja? Jaz mam pa danes beljakovinski dan. Komaj čakam na meseka :) s00s

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

25. mar 2008 10:13

Jutro! Danes imam vitamine. Zajtrk (t.j. zdaj zraven računalnika) pikam ananas, 2 kolutka, ampak sveži. Mmmmmm. Za kosilo bo zelenjava juhca iz pora in korenčka, drugače pa velikooo sadja in vode. Lepo se imejte! kratkolaska

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

25. mar 2008 13:13

Kristalka je napisal/a:
Marna premagaj vodni dan - se splača - pa srečno
Hvala, Kristalka! Do zdaj sem čist OK... vem pa, da me bo začelo zebst... pa bom tudi to preživela! Samo da očistim telo vseh "strupov", ki sem jih zaužila med prazniki Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 25. mar 2008 13:13:24

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

25. mar 2008 14:12

Ste se najedle preveč a ne?Tudi jaz...danes pa sem na solatkah... Darja -

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

25. mar 2008 14:54

Ojla! Jaz sem tudi na vitaminih darja- Potratna potica je bila fenomenalna, kolikor je je ostalo, pa sem si narezala na koščke in dala v zamrzovalnik. Zdaj pa ko bo OH dan, bo prišla v poštev za sladico. Njami. Danes še pojam kak sadež ali dva, pa bo minil dan. Za koslilo pa sem jedla juhco, mmmmm je pasala. Marna držim pesti! Lp kratkolaska

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

25. mar 2008 16:59

Pozdravljene! Ojojoj, kaj se pri meni dogaja. Zdaj sem bila pridna in 40 dni nisem jedla nič sladkega, zadne 3 tri dni pa sem si kar preveč dala duška. Res je da sem rekla, da do velike noči ne bom,ampak tak grdo pa res ne bi rabla grešit. Od jutri pa nova akcija dalje. Na tehtnico bom seveda z muko stopla, ampak tako mi je prav, kaj pa delam bedarije. Začrtanih imam par stvari- česa ne bom jedla in kaj bom počela. Upam, da mi bo uspelo. Čez 1 mesec pa vam sporočim kakšni bodo rezultati. Punce lepo se imejte še naprej in držite pesti zame, da mi bo uspelo začrtino in tudi jaz vsak dan mislim na vas in držim pesti, da bomo vse lepe do poletja;) tocka

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

25. mar 2008 17:29

Kaj zdaj to pomeni Tocka - šele čez en mesec se boš javila Daj, kar sproti poročaj - je bolj pestro. Pa srečno

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

25. mar 2008 17:57

OJLA!! Ja te praznike sm pa kar precej in preveč grešila. Ampak bom prišla nazaj v formo, lepo počasi, upam. Lepo, da ste druge tako pridne. Res čestitke. Laepo se imejte. Bay bay barbay

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

25. mar 2008 19:29

Ne Kristalka. saj se bom zmes javljala, samo upam, da bodo čez en mesec že vidni kakšni rezlutati tocka

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

25. mar 2008 21:14

Evo še mene Še danes sem si dovolila grešiti v polno , jutri bom pa že veliko bolj pridna. Po zajtrku smo se punce spravile v Celje. Najprej smo se zaustavile v mestni knjižnici in si nabrale nekaj "čtiva" potem pa kar na kosilo. Po kosilu smo se podale na lov za čevlji (nič pametnega nismo našle), nato punci v otroško igralnico, mami pa v šoping. Za sebe. Po dolgem času. Privoščila sem si dvoje krasne hlače za pomladanske sprehode in eno lepo bombažno majčko. Okrog petnajste smo šle na malico (tortice + sokec; saj vem, saj vem) potem pa hčerkici gledat Hortona, mami pa na pijačo in klepetek s prijateljico. Po ogledu filma oz. risanke (ki jima je bila mimogrede blazno, blazno všeč) sta se prestavili še v Oslarijo in tam sproščali energijo vse tja do osemnajste. Potem je pa že itak bil čas za večerjo. In? Seveda se nam je zluštalo pice in smo še to pojedle . Jaz sem si vzela kos mehiške z veliko nacho sira. Mmmmmmm, je bila dobra. Ampak.............................Nisem vedela, da je tudi pod sirom takoooooooooooooo zelooooooooooooooo pekoča. Auč, auč, auč...sem se kar med jedjo dobesedno topila. Se pravi, izgubljala kilograme Sem pa zato skoraj cel pol litrski ledeni čaj od punc eksala. Že po prvih dveh grižljajih. Ampak je pasal tisti sladoled na koncu No, naš ati je pa danes delal do 13.00, nato je šel domov spančkat, ob 18.30 pa v nočno. Bogi revček Se bom pa jutri stisnala k njemu, ko peljem hčerkici v šolo Pa še učiti bi se morala, ker imam v četrtek izpit. Pa bo že. V glavnem, me smo resnično uživale in se imele zelo, zelo lepo Smo pa bile prepozne (domov prišle 20.10), da bi šle še k babici oz. moji mami. Ji bom pa jutri oz. v četrtek med drugim podarila tole Vem, da bo zelo vesela. Tako, punci sta se umili in pripravili za spančkanje, sedaj se grem še jaz urediti in jima prebrati pravljico za lahko noč. Zato: nočko tudi vam blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti