Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata.zagmajster@kabelnet.net  

član od: 2.11.2006

sporočila: 133

10. mar 2008 18:41

Pozdravljene vse nove in stare hujšarice! Nekaj časa se nisem oglašala,vendar berem pa redno vsaki dan.Danes je moj 57.dan hujšanja in jutri naj bi imela drugi vodni dan,vendar ga ne bo mogoče izpeljati,ker grem k prijateljici na rojstni dan (krem šnite za darilo se že hladijo) Z nekaj grehi sem izgubila 9 kg, vendar se mi zelo pozna,ampak kaj je najvažnejše da to opazijo tudi drugi. Cilj imam izgubiti še 6 kg,upam da mi bo uspelo v dobrem mesecu-bom morala biti zelo disciplinirana. No vsaj do 26.aprila,ko grem na eno poroko. Imejte se lepo in vztrajajte,kajti kmalu se vam bo obrestovalo,in ponosne boste same nad sabo. Če lahko še telovadite,jaz sem prelena za to. naty

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

10. mar 2008 20:10

Vsem najlepša hvala za spodbudne besede, -pika super, se bova vzpodbujali, ko sva že na isti dan začeli. Štart pa je lepo uspel, veliko sem pila vode in tudi kar naprej hodila na WC, jedla po predpisih. Lepo pozdravljeni! ann

sissyp  

član od: 15.2.2008

sporočila: 47

10. mar 2008 23:26

pozdrav novim hujšaricam, pa veliko uspeha želim. ann, veliko vode se splača pit, se potem še bolj pozna. Sem pa danes ugotovila, da sem včeraj naredila eno napako in sicer jedla rižoto z bučkami. Bučke pa spadajo pod škrob kajne? Ali se motim? Kam pa spada koleraba. Upam da pod zelenjavo, ker jo imam zelo rada. Jutri pa na sadju in že komaj čakam, ker se danes po pecivu spet ne počutim dobro, ker me matra želodec. Bo treba tole minimilizirat. fejst se mejte. lp. sissyp

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

11. mar 2008 7:52

Zakaj pa bučke spadajo pod škrob??? Če že - potem je OK, ker si jedla z rižem, ki je škrob. Ampak še vedno ne razumem zakaj bi bile škrob? Zame je to zelenjava. A take stvari pišejo v rinini knjigi??? Marna

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

11. mar 2008 8:04

Dobro jutro! Splačalo se je včerajšnje nalivanje z vodo in zel.čajem, tako da sissyp imaš popolnoma prav. Danes ja vaga pokazala 87,9. Uf, sem vesela, ker sedmice na drugem mestu nisem zagledala že kar lep čas. Dejansko je bil pri meni ta problem, da nisem zadosti pila, pa preveč sadja jedla, predvsem preveč banan in suhega sadja. Tako za vzdrževanje je bilo v redu, če hočeš pa shujšat, je pa res treba veliko pit. Lepo pozdravljeni! ann

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

11. mar 2008 14:54

LEP POZDRAV Kar nekaj dni je že minilo,ko se nisem oglasila...vidim pa spet nova imena tako da nas je res že veliko.A vse tako rade jeste kot jaz??? Moj računalnik nima več viroze in spet dela normalno.Moja dieta pa je tudi OK.Nekaj dni se nisem čist držala,zdaj pa je spet spredaj 6 tako da nadaljujem...do cilja je še ene 7 kg...oa tud 10 bi bilo fino. Kje pa kaj naša Hema in Blažka....Kristalka tudi jaz pijem Ašičev čaj mi je ful dober. Bodite še naprej tako pridne se oglasim kasneje sem komaj prišla iz službe... darja-

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

11. mar 2008 17:49

Samo pozdravit sem vas prišla - na hitro sem prebrala poste, če slučajno kaj grešite. Se najde malo tu pa tam, pa vidim, da že same ugotavljate, da se ne splača. Ann jej drugo sadje, ne banane, suho sadje pa le za izboljšanje prebave. Sem ravno danes prebrala v Oni, da je najbolj priporočljivo od sadja jesti kivi, jagode, jabolka, glede na to, da je prvotna sestavina v sadju sladkor fruktoza, ki v telesu povečuje raven insulina, rezultat pa je kopičenje maščob. Zato tudi s sadjem ne smemo pretiravati, sploh pa ne z vsakim. Sicer pa preberite Ono, se najde še kar nekaj koristnih nasvetov v zvezi z našimi problemi. . Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 11. mar 2008 18:07:27

darja-  

11. mar 2008 18:18

Kristalka,kako sexi popis......... Jaz pa ne znam kaj takega naredit....nisem nek jaki računalničar. Za jutri si kuham riž in grajsko zelenjavo pa še solatka bo in to mešana iz kozarca. Vsoboto maoram na eno praznovanje pa mi pride ravno B dan tak da bo fino,ker bom jedla meso,pa kakšno zelenjavco.če bom dobila,torto pa bom že nekomu podtaknila(možu,ki je ne mara ha,ha). Bolj kriza bo velika noč ampak takrat če sem prav zračunala pa bo spet B dan.....kar dobr ne?? Drugače pa že celo popoldne likam,vmes kuham...a je še kje kaka gospodinja,ki ima tolk za likat??? Ali sem pa lena in predolgo odlašam... čao bambine. darja-

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

11. mar 2008 19:02

Darja- ... ZS

darja-  

11. mar 2008 20:20

Kristalka tnx.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti