13. jan 2014 18:40
Ponedeljek 8 ločevalni dan. Tehtnica je pokazala 2,5 kg manj.
Iča
13. jan 2014 18:40
Ponedeljek 8 ločevalni dan. Tehtnica je pokazala 2,5 kg manj.
Iča
13. jan 2014 19:11
ojla, punce, eno mene nazaj!
zadnje tri dni je bila katastrofa, nisem mogla priti kar tako do hrane, da bi si lahko še namišljevala, kaj bom jedla, sicer zajtrka sem se držala, pol pa čez dan kar je pač bilo na razpolago. Tako da po hlačah čutim, da sem spet na začetku To mi je res vzelo voljo, da par dni pač ne gre vse po planu in je že vse narobe. Tako da začnem jutri spet z beljakovinskim dnem.
Iča, super, čestitke!
barbsrec
14. jan 2014 7:22
Punce, ne se sekirati, to je bil samo namig. Meni je pač lažje, da skuham malo več za kosilo in isto jem še zvečer.
Danes sadni dan, zdaj že kuham zelenjavno juho, zvečer bo pa mini praznovanje in se deciju vina ne bom mogla izogniti. Za kar se niti ne sekiram pretirano, bolj hecno bo, ko bom kar takoj v .
IČA, čestitam!
marjja
14. jan 2014 9:12
Dobro jutro dekleta,
evo mene nazaj, zadnje 3 dni se nisem javila in vidim, da ste kar pridne. Tudo meni kar uspeva, sicer z nekaj prekrški, ampak tehtnica je danes, na moj 14-i dan pokazala -3,8 kg, bravo tudi zate Iča.
Danes je na sporedu krompir, ta bo verjetno samo kuhan in še kaka solatka zraven. Za večerjo ponavadi jem isto, kot za kosilo, tako predlaga tudi Rinina knjižica in s tem nimam problemov, ker za kosilo malo več skuham, pa čeprav je to krompir - ga pogrejem kar v mikrovalovki.
Lep pozdrav vsem, gremo novim zmagam naproti.
cica67
14. jan 2014 9:12
Tudi pri meni danes sadni dan :)) Ravno jem pomarančo in kivi :) za kosilo bo dušeno kislo zelje, za večerjo pa gosta zelenjavna juhca :)
Danes sicer bolj deževen dan pri nas, ampak to me sploh ne ustavi
katiiika
14. jan 2014 9:33
Dober dan!
Preživela sadno zelenjavni dan.
Danes za kosilo solata mozzarelo, za večerjo piščančja obara. Pri meni gre bolj težko kosilo in večerja isto, ker kosilo jem v službi...večinoma solate, potem si pa zvečer rada kaj toplega pripravim.
Tudi pri nas deževno.
Rakica07
14. jan 2014 18:48
Drage sotrpinke vidim, da nam dobro uspeva. Le tako naprej. Čestitke tudi vam.
Danes škrobni dan. Za kosilo dobra gobova juha z krompirjem. Za večerjo skleda zelene solate z krompirjem.
Še vprašanje. Kdaj jeste polento na škrobni dan ali na OH dan? V Rinini knjižici je polenta na OH dan, po raznih forumih pa sem prebrala, da polento jedo tudi na škrobni dan.
Iča
14. jan 2014 19:34
Danes sm imela OH dan, šele 3.dan, tako da sem šele na začetku. Tudi sama pojem zvečer polovico tistega, kar imam za kosilo na B ali Š dan. Včeraj sem imela riž, omako, zelenjavo in solato, ki jo vedno začinim z olivnim oljem in limono. Danes pa sem imela testenine ter zopet podobno polivko, le začimbe dam druge. Zjutraj pa vedno popijem koktajl za B-krvno skupino, in sicer iztisnem sok iz grenivke ali pomaranče, dodam žlico lanenega olja ter sojine granule (tudi eno žlico). To vse zmešam in pijem po požirkih, to je moj zajtrk. Jutri pa je na vrsti S dan. Upam, da bom vztrajala in delala čim manj prekrškov. Danes sem imela zjutraj 76,4 kg.
Čestitam Iči in kar tako naprej!
NETTY
14. jan 2014 19:40
Pa seveda čestitke tebi, cica67 in vsem ostalim.
NETTY
15. jan 2014 8:49
Dobro jutro!
Iča, če sem prav razumela je polenta na OH dan, ker je predelan škrob.
Pri meni danes Š dan : kosilo radič + krompir, večerja pražen krompir.
Rakica07
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Pekoče piščančje perutničke