9. jan 2014 11:53
Danes za kosilo ribe po spodnjem receptu. Moko in omako bom izpustila. Zraven pa brokoli in velika skleda solate.
Iča
9. jan 2014 11:53
Danes za kosilo ribe po spodnjem receptu. Moko in omako bom izpustila. Zraven pa brokoli in velika skleda solate.
Iča
9. jan 2014 14:08
Evo, moje današnje OH kosilo :) Zelenjavne polnozrnate testenine.
katiiika
9. jan 2014 16:18
Tako, četrti dan za mano, je moj prvi sadni dan:)
kr gre dopoldne jabolko, potem banana, vmes 3x GREH kava z mlekom, tega se pač nočem odvaditi.
zdaj pa zelenjavna juha, potem solata, potem pa verjetno še kaj :)
9. jan 2014 16:21
Barbsrec, srečno potuj, pa tudi če ti med odsotnostjo dieta ne bo šla, jo nadaljuj, ko se vrneš.
Drugače pa meni pada sladkor na nulo, spet sem si pomagala s čokolado, tokrat sicer s temno, ampak spet na napačen dan.
Upam da gre vam bolje.
Jutri ja na sporedu spet krompir, to mi je všeč, upam da ne bom spet grešila.
cica67
9. jan 2014 18:19
Moja OH večerja. Ajdova palačinka z gobicami
katiiika
9. jan 2014 18:54
Moj OH dan je bil čisto OK, solata iz ajdove kaše, kuhana zelenjava, čvetačna juha, večerja je bila pa zanimiva: 4 biscotini coco, 1 orehov rogljiček, našprican s smetano, kozarec mrzlega mleka, rebro mlečne čokolade s celimi lešniki, (če pa nimam temne doma!)
No za razliko od vas se jaz tehtam kar naprej, tudi 2 x na dan, mi je zelo zabavno. Pred nekaj trenutki ob 6.30 sem imela 60 dag manj kot na začetku diete. Ampak toliko sem zdaj pojedla??! Huh, ob tej dieti se jaz pravzaprav zabavam, no, jutri bo malo škripalo, ko je na vrsti sadni dan.
marjja
9. jan 2014 19:28
Danes se počasi izteka moj prvi sadno-zelenjavni dan in moram reči, da se ne počutim najbolje. Malo me zebe, malo boli glava in trenutno nimam želje po prav nikakršni gosti hrani, čeprav mi želodec godrnja. Kar se popite tekočine tiče, sem kot cedilo - zgoraj not, spodaj ven.
Sem pa za dopoldansko malico pojedla eno večje jabolko, za kosilo pa dva krožnika zelenjavne juhe (že dolgo mi ni tako teknila). Za popoldansko malico nisem imela prilike in časa, pred pol ure pa sem popila kozarec gostega jabolčnega soka. Čez kakšno uro bom popila še en sok, potem pa čimprej spat.
Jutri pa bo zopet ta veseli beljakovinski dan, ki ga bom, tako kot vsak dan, pričela z jutranjim tehtanjem; ne morem, da ne bi.
bršljanka
9. jan 2014 20:00
Bršljanka, sadni dnevi so na začetku zoprni, tega se spomnim ko sem ene 8 let nazaj hujšala po tej metodi. Jaz imam tudi sadni dan, pa sem še kr v redu le lačna sem. Jutri bo že bolje :)
10. jan 2014 7:00
Ojla, dobro jutro vsem,
Bršljanka, cedilo sem tudi jaz, ha, ha..
Danes pri meni krompir, verjetno bo spet pitr, pa kakšna solata zraven. Upam, da danes zdržim brez sladkih pregreh, če bi ukinila samo sladkarije, bi me verjetno bilo pol manj.
Katiiika, kako pa narediš take lepe palačinke?
Lp
cica67
10. jan 2014 8:44
Dobro jutro,
tudi jaz sem preživela sadno zelenjavni dan, dopoldan 2 banani, potem pa bučkina juha. Sem kar zdržala.
Danes pa beljakovine, najprej kava z mlekom :) Potem imam pa trakce pečene govedine in solato, zvečer verjetno isto.
Katiika zelo pohvalno, da takole jedi še slikaš, palačinka zgleda omamno :)
Rakica07Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Ploščati špageti z morskimi sadeži