Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jaša  

član od: 1.2.2008

sporočila: 1011

21. jan 2013 15:09

Pozdravljeni

Zelo pogrešam in bi si zelela, da se odpre tudi tema-podobna oz.enaka, kot kaj jutri za kosilo in kaj zajtrkujete ,s čim več slikic obrokov po principu ločevalnega prehranjevanja ali vegeterijanski obroki.

NE vem, kje naj izrazim zeljo, da ne odpiram novih tem, zato sem se odločila, da tukaj napišem.

Zelo bi bila vesela, hvalezna za vaše ideje s slikicami, le teh še sama ne znam pošiljat, sem pa obljubila, da nekoč pa menda vendarle bo kaj s tega znanja, tehnike, pripomočkov.

Hvala vsem, ki berete, ste aktivni tako ali drugače, ker  ste moji zlati kul slo. 

Lp

jaša

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

21. jan 2013 16:12

jaša je napisal/a:

Pozdravljeni

Zelo pogrešam in bi si zelela, da se odpre tudi tema-podobna oz.enaka, kot kaj jutri za kosilo in kaj zajtrkujete ,s čim več slikic obrokov po principu ločevalnega prehranjevanja ali vegeterijanski obroki.

Tale tema menda zadošča: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4888

rimljanka

jaša  

21. jan 2013 16:30

Draga rimljanka, meni osebno ne zadosca, sem jo in jo prebiram ,ampak nisem misila tega, manjkajo mi predvsem vaše ideje, slike,...Knjig imam dovolj, znanja tudi, le idej in slikic malo manj.

Všeč mi je npr. Opis in slike od dragička in njena kosila, vendar le- ta niso po ločevalni metodi prehranjevanja.

Se opravičujem ,ker vidim, da ste napak razumeli in se bo vsul plaz negativ. mnenj, tega pa ne zelim.

Hvala in brez zamere.

Se enkrat oprostite vsi, za nadlezno prošnjo.

jaša

Sporočilo je spremenil(a) jaša dne 21. 2013 16:36

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4550

21. jan 2013 16:36

jaša, v temi o kosilih je polno idej in slikic tudi za vegetarijanske jedilnike, le pogledat (prebrat) moraš.

lp

mzm

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

21. jan 2013 16:37

Dvomim, da bo kak plaz, ampak, če sprašuješ za vegetarijanske obroke, sem ti pač dodala ustrezen link. Drugače: samo odgovor za svoje vprašanje si dobila.

rimljanka

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

21. jan 2013 22:30

jaša je napisal/a:

Všeč mi je npr. Opis in slike od dragička in njena kosila, vendar le- ta niso po ločevalni metodi prehranjevanja.

jaša

Sporočilo je spremenil(a) jaša dne 21. 2013 16:36

Jaša, za to, da ni slik kosil ločevalne diete, je verjetno en velik razlog: Malo ljudi se hrani na ta način pa ni kaj za poslikat.

Meni se je zdela ločevalna blazno komplicirana in neizvedljiva. Imela sem kolegico, ki se je hranila na ta način, pa še neke entschlakung kure se je šla 2x na leto.  Zato se večinoma držim tako imenovane southbeach oz. s čim manj škrobov in sladkorja. 

Vanja

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4550

22. jan 2013 1:03

jaša, a potem te vegetarijanski obroki ne zanimajo več?

lp

mzm

jaša  

22. jan 2013 8:44

Mišzmoke seveda me oboje zanima, vegeterijanski in ločevalni, je res oboje zakomplicirano, veliko časa, idej, slik, volje, samozavesti, kontrole...je potrebno.

Ampak vztrajam ze vrsto let, bi mi pa dvignilo voljo,...še vaša pomoč, ki mi zmeraj pomeni največ.

Sem pač odlrila vaše slikice kosil..., pa me je tako navdušilo, da sem si srčno zelela, še v moji smeri kaj. Je drugače, lazje kot prebrati ,saj( -Augen essen mit-)

Obema srčna hvala za mnenje, me veseli.

Vanja_v_ZDA če boš pri času in volji mi lahko kaj vec o tem napišeš. Me pa zanima, a telo ne prosi oz.kake so posledice vnosa manj škroba in sladkorja? Ker o tem bi lahko debatirala do onemoglosti kaj se tiče zdravega načina prehranjevanja, diet....pa dvomim, da koga zanima, oz. je pomembno. Smo si različni. Akceptiram druge in njihovo  metodo, način prehranjevanja, zivljenja, drugi pa mene.

Lep snezeni pozdrav

PA brez zamere

jaša

s_luce  

član od: 30.10.2005

sporočila: 33

22. jan 2013 11:40

jaša, sama ločujem in se bom potrudila pa poslikala zadeve, ki jih kuham. :) 2 dni nazaj sem imela sadno-zelenjavni dan in sem za kosilo skuhala juho iz špinače, korenčka, bučk in pora in mi je bla zelo dobra... če ne maraš pora, ti pomojem ne bo všeč... recept in slikice pa najdeš tu: http://shrani.si/f/2m/yc/UHRFCp7/recept.jpg

s_luce

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

22. jan 2013 13:41

Jaša!

Pojdi na naslov: www.mojalbum.com/3mdobroki

Tu boš našla veliko receptov po tej dieti.

marja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti