Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

8. okt 2012 20:15

A nas je vse povozilo???

marjja

Vesna1A  

član od: 19.12.2011

sporočila: 28

12. okt 2012 21:17

marjja jaz sem še tu :) sicer sem vas bolj brala. Danes sem imela OH - juuuupiiii najlepši dan :) (zato pa je jutri bolj žalosten;)) v 8 dneh sem zgubila 3 kg, rada pa bi zgubila vsaj 10kg. Sem rodila pa sem nabrala, bolj po porodu, ker sem imela med nosečnostjo sladkorno in sem pridobila ''le'' 14kg, ko so mi potrdili da nimam več sladkorne... hehe to je že druga tema. Pa še to, pred dvemi leti sem delala to dieto in sem zgubila 17kg (prav suha sem bila in tisti feeling ko greš v trgovino in lahko skoraj vse oblečeš...čudovito). Lepo se imejte :)

Vesna1A

marjja  

13. okt 2012 10:20

Pozdravljena Vesna1A!!

Vsak dan pogledam, če kolegice še kaj hujšajo, pa očitno potihem pripravljajo presenečenje, nič ne napišejo, potem pa !!!!! Vse ene lepe suhe, fit!!!

Jaz  sicer se ne držim več, veliko pa delam na športu, pa malo na večerje gledam, koliko in kaj, pa zaenkrat držim magično 66,6, ćeprav bi bilo fino še 3-4 kg dol spraviti. 

Pa bom morda čez zimo še kak mesec se lotila diete. glavno je pa itak gibanje, šport, komaj čakam na sneg in smučanjeeeee!!!

Kako ste, kolegice????

marjja

Vesna1A  

13. okt 2012 20:41

Marjja sej tudi jaz se moram spravit športat.... malo me čas zafrkava, ki imam sedem mesečnega sina :) No ja, je pravi poba tako, da telovadim že z njim, ko ga dvigujem hehe :) Aja pa enkrat na teden grem na odbojko, ma to ni to. Sprehodi so pa itak počasna hoja, ki z vozičkom glih ne morem neki šprintat...ali pa... :)

S kakšnim športom pa se ti ukvarjaš? En čas sem gledala ene vadbe na youtubu pa sem tudi malo potelovadila, samo kaj, ko je sin v fazi, ko me ni zraven joče... Upam, da je samo faza, ker mož se mu ogromno posveča in pomaga in sva zmenjena, da ga čuva, da lahko grem se malo relaksirat (1x na teden grem sama s kolegicami na kavico).

No, da se vrnem k temi. Danes sem imela sadni dan :(Jedla sem 2 banani, solato (rukola) in vmes oreščke. Ne vem za vas, ampak ko delam to dieto vedno več konzumiram kave (napolni lepo želodček) :)

Lep večer še naprej :)

Vesna1A

marjja  

14. okt 2012 11:38

http://www.youtube.com/watch?v=53kpoORgaIM

Tole si jaz šaltam nekje v dnevni sobi, zraven pa kako butasto nadaljevanko in 27 min takoj mine, rabim pa 2 m2 prostora in staro koco po tleh. 

Pa sobno kolo imam, 2 do 3x na teden 20 km različne hitrosti, zraven pa uteži za roke, pa seveda TV, haha!

Tako da ne zapravljam časa in denarja po kakih fitnesih, razen odbojka 1xna teden s kolegi in partnerjem. 

Kolo smo že pospravili, morda bodo  še kake planine letos, ker nismo ravno zimski tipi, razen seveda smučanja, ki pa bo letos bolj tako, saj je vse tako drago. 

Moj cilj je vsaj 66 kg obdržat čez zimo. Problem je pa družabnost, moj dragi namreč nerad večerja sam in se mu pridružim, pa seveda kaj poglodam zraven, ampak ura je pa 8 ali 9 zvečer! 

Se bo treba vzdržati!!!

marjja

gercar  

član od: 10.6.2009

sporočila: 35

15. okt 2012 13:14

da se še jaz pofočkam

dva tedna se že držim in se prehranjujem po dnevih. Poizkušam v četrto s to razliko da do 12.ure vsaj dva obroka sadja in glej ga vraga zvečer mi ne paše nobena čokolada in  3 kg manj je pokazala vaga. Se še javim in poročam o poteku.

gercar

Vesna1A  

17. okt 2012 19:47

Marjja, ko sem vidla na youtubu posnetek mi je šel po glavi komad Physical od Olivie Newton (ehheheheheehe) :)

Ja telovadit je treba, samo meni pa glih fitnes odgovarja, ki si dam slušalke gor in sem v svojem svetu. Doma ne morem, ki mali začne kaj jokat pa ga slišim...pol pa itak ne morem pustit (čeprav mož komot zrihta vse...takšne smo mame:)).

Danes sem imela sadni dan. Oziroma NAJ BI imela sadni dan.... sem pojedla dva piškota in 3 kose focaccie.... Focaccio niti ne bi pojedla, samo kaj ko moj si jo lepo speče, da gor sir, olivno olje, poper in sol in .... vidiš Marjja imava isti problem ;) no sem jo vsaj pojedla brez sira (tretji kos je bil s sirom, da vidim če je prav naredil ;))

Bravo gercar!! Ma do poletja bomo vsi šlang.... hehe naredimo pol kontra :) kdo se prej zredi - zmaga je itak moja hehe :)

Eno vprašanje, ima katera ali kateri težave z želodcem? Tipo občutek bolečine??? Mene malo matra, pa ne vem ali je tolko lačen pa se na vse pretege bori, da preneham z dieto ;)

Lep večer še naprej.

Vesna1A

marjja  

18. okt 2012 6:58

Ja, priznam, posnetek je prastar, tisti svetloči flourescentni elastan kar utrdi oči, hehehe, ampak vaje meni ustrezajo. Imam pa zjutraj od 6. do 8. ure blaženi mir doma ker sem sama, dragi je v službi, jaz pa v miru potelovadim, zvečer pa kolesarim pred TV in kar gre. 

Naj še povem, kako je zgledala moja aerobika pred 15 leti: smo se dobile 3 kolegice, odtelovadile 1 uro, potem pa na ali !!!!Pa 2 uri čvekanja!!! Isto je bilo kakih 7,8 let nazaj s pilatesom. Če je odpadlo, pa smo šle direkt na, hehehe!! Tako da nobenega haska od tega. V tem smislu zapravljanje denarja.

O hrani pa rajši ne bi, katastrofa!!!

marjja

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

26. okt 2012 14:11

Marjja...tako sem se nasmejala tvojim komentarjem, si mi prov polepšala dan....smeh je pol zdravja   Sem pred nekaj leti tudi sama probala to dieto in jo prenehala po 2 mesecih, ker sem dosegla željeno težo ( ja, sem bla fajna takrat )...no, itak sem potem izgubljeno dobila nazaj z obrestmi vred ampak se ne sekiram... Sem kar sem in kakršna sem...to sem jaz. Res moraš imeti veliko volje, da se odločiš za to dieto in vodne dneve in sadne dneve ... Sem se velikokrat pregrešila tudi sama, ma kako boš pil samo vodo, ko drugi jedo torte pa šnicle??  Vsem tukaj, ki prakticirate to dieto, želim veliko volje in manjše številke na tehtnici...

angie :)

gercar  

član od: 10.6.2009

sporočila: 35

29. okt 2012 10:49

včeraj sem imela vodni dan so bili vsi zelo uvidevni so mi ponujali pršutek pa sirček pa zrezek pa pico pa sadno kupo pa sladoled pa milko pa bombončka...........................njami so bili vsi prečudoviti bi vse postrelila...ampak da nebi moji živčki čisto popustili sem raje vzela v roke lopato pa ajdi na sneg ....dovoz, pešpot pa še dvorišče je bil spucan predno so prišli cestarji zorati....koristi če me razjezijo....upam da se bo tale fiskultura poznala kaj na tehtnici naslednji vikend če ne bodo strele iz oči letele

gercar

Sporočilo je spremenil(a) gercar dne 29.okt 2012 10:50

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti