Ločevanje živil 90. dni - 5. del

aloe  

član od: 6.11.2009

sporočila: 29

14. dec 2009 23:48

Jaz sem pa danes preveč pojedla...Rižota, banane, hamburger, kava s smetano, piškoti... Sama taka hrana mi je danes pasala... Važno mi je, da se ne sekiram. Veseli december je pa ne gre brez dobre papice. :)) aloe

priv  

član od: 7.11.2006

sporočila: 266

15. dec 2009 7:42

no tudi jaz ne vem kdaj začenemo priv priv

gercar  

član od: 10.6.2009

sporočila: 35

15. dec 2009 8:08

Lep pozdrav sotrpinke Sobota je bila mimo. Moja vaga se je pokvarila - ni šlo nič dol -zgleda da bo treba še migat ne se le držat dietnega menija. Gercar gercar

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

15. dec 2009 10:11

RENATA69.....jaz moram shujšat 20 kg.....pol bom srečna in vesela.... Sem pa res za akcijo takoj po praznikih.....torej začnemo 4. januarja... Gercar - ko sem jaz hujšala.....se tudi nisem nič gibala..zato sem tudi ful malo shujšala....dost vode in gibanja....pa hitro hujšaš... Eh....kaj govorim itak vse vemo, kako je to....torej 4.1. (upam, da je to ponedeljek????) NAJA74

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

15. dec 2009 15:48

NAJA74 je napisal/a:
RENATA69.....jaz moram shujšat 20 kg.....pol bom srečna in vesela.... Sem pa res za akcijo takoj po praznikih.....torej začnemo 4. januarja... Gercar - ko sem jaz hujšala.....se tudi nisem nič gibala..zato sem tudi ful malo shujšala....dost vode in gibanja....pa hitro hujšaš... Eh....kaj govorim itak vse vemo, kako je to....torej 4.1. (upam, da je to ponedeljek????) NAJA74
Ponedeljek je. renata69 http://renata69.moj-album.com/

onija  

član od: 21.11.2004

sporočila: 99

15. dec 2009 17:57

Meni nekako uspeva. Od 20.11., ko sem začela, je šlo do danes dol 7 kg. V soboto sem se pregrešila, ker sem bila na prednovoletni zabavi, pridobila 600 gr in je v nedeljo sledila kazen - vodni dan. Nisem sicer pila samo vode, ampak sem si lajšala z zelenim čajem sladkanim z medom. V ponedeljek zjutraj je tehtnica kazala 1,4 kg manj kot v nedeljo. Zdaj že dva dni pečem peciva za praznike in se uspešno upiram. Če sem odkrita me sploh ne mika, da bi probala. Včeraj sem dobila Diadorin ergometer in moram še naštudirat programe. Ampak jutri zjutraj začnem z vadbo. Si bom pa jutri privoščla kak keks, ker imam OH dan. V petek pa spet vodni dan, ker bo že 4 tedne.

onija

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

25. dec 2009 22:02

jaz začnem kr jutri nč po praznikih ker to ne pelje več nikamor

vsem želim lepe praznike

1katka1  

član od: 28.12.2009

sporočila: 57

28. dec 2009 13:23

Pozdravljene! Sem nova na forumu in jaz se tudi odločam za ločevanje,... prav tako bom začela 4.1.2009, ker ob vseh teh obiskih, ki se vrstijo v veselem decembru enostavno ne gre! Že cel mesec sem sicer pridna in se odpovedujem večerjam, telovadim sicer tudi, (aerobika 2x tedensko), samo zadnji teden nič ker sem si zlomila prst na nogi! Dieto sem sicer že sporbala, lani isti čas, in zdržala 2 meseca, letos bom poskusila biti bolj pridna! Lepe praznike vam želim še naprej! Katja 1katka1

hachiko  

član od: 29.12.2009

sporočila: 1

29. dec 2009 0:14

Pa še jaz:) Tudi jaz sem nova,no usaj včlanjena na novo...dobro leto pa sledim forumu/strani...moram reči da mi vaši nasveti resnično pomagajo! Stara sem 22let...pred 6meseci,ne nism se pripravljala,ampak sem isti dan ko mi je šinilo,stopila v ločevalno dieto...predvsem zaradi prekomerne teže,moje nepravilne prehrane,težave s prebavo,itd.... Moram reči da v 6ih mesecih ločevalne(ki jo ne uzemam kot diete,bolj moj način zdrave prehrane/življenja)...nisem stopila na tehtnico...ZAKAJ? Preprosto sem mnenja da je lažje tako,ne gledam na kile,ampak sama pri sebi vidm kako se spreminja telo...in majhne nepotrebne kile ki umes pridejo al gredo bi me lahko samo žalostile...telovadim,pijem vodo,predvsem uživam v sveži zelenjavi,ki jo prej na mojem jedilniku ni bilo videti... Hvala vam za recepte,spodubudne besede...in Vam v novem prihajajočem letu,želim kup uspehov,in predvsem dobrega počutja v svoji koži! Hvala ker ste! LP hachiko

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

3. jan 2010 15:28

JUTRI PA ZAČNEM NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti