22. nov 2009 8:42
Živjo!
Res mi kar precej nihajo kile in to samo zaradi te presnete sladkarije in kruha,katerim se težko odrečem.Opažam pa ,da je ta dieta bolj uspešna pri bolj "zalitih " ljudeh.Moja hči hujjša po tej dieti že 2 meseca in je zgubila "le"7 kg,pa se diete drži čisto po pravilih jaz sem v takem času izgubila skoraj 20kg,je tudi kar razočarana,čeprav roko na srce v dveh mesecih zmanjšati konfekcijsko številko obleke je zame ,ki vem kaj je to VELIK dosežek.Je pa tako,tudi,če ne shujšaš nevem koliko,važno je počutje,počutje lahkote in misel,premagati samega sebe in si dokazati,da si gospodar svojega telesa še vedno ti.Pa še nekaj je zelo važno,PITJE,mislim ,da mojo hči premza ,ker ne mara pit vode zato pije čaj,jaz sem veliko pila in pijem še zdaj,če kakšen dan ne pijem se mi takoj pozna,mislim,da je to slabše kot če pojem kos kruha,kje je tu fora ne vem,pri meni to tako je.Še to bi rada dodala mogoče bo kdo rekel ,da se slaba mama ker hči spodbujam pri hujšanju,vendar jaz ne mislim tako,hči je študentka,ki je imela zelo neredno prehrano,odkar pa hujša kombinira toliko časa ,da najde čas za hrano in jo v miru poje,to mi je zelo všeč.
limovčanka