20. maj 2009 8:54
Kje ste prejšnje hujšarice? Kam ste se izgubile? A srečanja ne bo, da bi se malo pohvalile? Ojojoj!
Jaz premišljujem, kaj ko bi tudi nadaljevala. Še 10kg me tišči. Pa nekako mi ne paše, ker me moti, da do 12 ure samo sadje. Jaz pa sem ljubitelj obilnih zajtrkov, manjših kosil in mičkenih večerij. A naj vse postavim na glavo? Ali pa naj izberem kako drugo dieto? Ne vem?
Prvo rundo sem zdržala, shujšala 9 kg, ki sedaj lepo stojijo pri miru. Imela pa sem težave, saj samo sadje in to 2 komada za zajtrk? Ne vem, nekako mi ne gre. Pa delam do 15 ure, to je 10 ur skupaj. Pol pa cela trepetam, pa še za domače kuham.....čeravno si dosti stvari pripravim vnaprej.
Svetujte in pomagajte prosim. Kako dalje?
Pa še ena caka. V avgustu grem v Srbijo na dopust. Tam pa je hrane na tone....mesek takšen in dugačen....pa pite in bureki...Zdi se mi škoda sedaj mučiti, pol pa nazaj pridelati v 10 dneh. Ker gremo k sorodnikom, ni isto kot v gostilni. Tu te pa silijo, pa jedi, pa jedi, pa nemoj da se stidiš, pa uzmi još malo.....jao meni. Me je že vnaprej groza, ker poznam razmere.
Kyara