11. maj 2009 15:49
Vidim, da kdaj pa kdaj marsikatera bivša hujšarca gor pogleda, ali imamo spet težave s kilogrami ali pa nam je bilo takrat tako lepo, ko smo klepetale dnevno in se spodbujale. Lep dan in veselo naprej vsem skupaj, Rmeli Rmeli
11. maj 2009 15:49
Vidim, da kdaj pa kdaj marsikatera bivša hujšarca gor pogleda, ali imamo spet težave s kilogrami ali pa nam je bilo takrat tako lepo, ko smo klepetale dnevno in se spodbujale. Lep dan in veselo naprej vsem skupaj, Rmeli Rmeli
12. maj 2009 0:34
PESMICA Z MALO KALORIJAMI Sadje je tisto pravo, če želite imeti dobro prebavo. Naredi postavo bolj zapeljivo. Preizkusite! Deluje zanesljivo. Zdrava je tudi zelenjava, če v olju preveč ne plava. Poleg še rekreacija, to je res najboljša kombinacija. No si bom pa privoščila en sadni dan, mi prav gotovo ne bo škodil Branka171, vztrajaj še naprej! Koliko kilc ti je vaga po vodnem dnevu pokazala manj? Vsem želim obilo trdne volje in želje po uspehu sabina69
12. maj 2009 7:34
Zdravo Imam eno vprašanje, ali je v redu da se mi po 5-h dneh dijete vrti. Kje ga biksam. lp Venusa venusa
12. maj 2009 7:46
Zdravo Imam eno vprašanje, ali je v redu da se mi po 5-h dneh dijete vrti. Kje ga biksam. lp Venusa venusa
12. maj 2009 8:50
Izmeri si krvni tlak. Lahko ti je padel zaradi spremenjene prehrane in delnega posta. Vsekakor povečaj količino popite vode in se loti kakšne fizične aktivnosti. Lisabranka171
sporočila: 218
12. maj 2009 16:56
sabina 69 Ne morem verjet,da prej nisi pesnila,zdaj jih pa kar iz rokava stresaš. 25. dan je bil vodni v kombinaciji z luno in vaga kaže - 6 kg.(malo premalo ??) Sedaj me pa kar mineva !? Zato prosim vse za spodbudne nasvete, grajo ... Vse sprejmem z odprtimi rokami Venusa, da nisi v zagonu premalo pojedla. Tudi zato se ti lahko vrti. Se pa strinjam z LIso 2-3l vode in migaj, da se prepotiš vsaj 5x td. V vodo eni dodajo kalcij in magnezij ?Nebi pretiravala LP vsem branka171
12. maj 2009 18:22
se strinjam s tabo branka171, da venusa verjetno premalo pije, pa telo se počasi privaja na spremembo. Venusa se boš pa potem bolje počutila, ko ti bodo kilce splahnele. branka171, to da si izgubila 6 kg je za prvi mesec super, zato kar pogumno naprej. Jaz se nisem še tehtala, ampak vidim po obleki, da je šlo nekaj sala dol. Kako ste drugače, pri nas tak sever piha, da ni za zunaj biti. regica
12. maj 2009 18:49
Branka -6 je super! Pomisli na številkoob koncu diete ob takem tempu izgubljanja! HM!? Vredu, a ne? LP.
12. maj 2009 20:24
Branka171 prav odločno ti gre. Jaz sem 9.5 imela 60 dan in mi je do sedaj šlo -10 kg pa sem prav zadovoljna, da mi je to uspelo. Tako, da je pri tebi v 25 dneh -6 kg to prav odličen rezultat. Samo tako naprej. Veš prehitra izguba kilogramov tudi ni dobra. Regica zanimivo mi je, da te nič ne mika stopiti na vago, jaz namreč to storim vsako jutro in si vsako jutro zapišem koliko kaže tehtnica in potem vidim kako mi dnevno dkg padajo oz. kakšno jutro se tudi zgodi, da imam kakšno dkg več, pa potem spet pade. Drugače je bil pa danes tako lep sončen dan in sem se ravnokar vrnila z dolgega sprehoda tako, da upam, da bo jutri spet kakšna dkg manj. top.verbena
12. maj 2009 23:31
Ja -6 kg v 25 dneh je pa dober rezultat. Seveda se zdaj lahko pripraviš na počasnejše padanje teže, centimetri pa bodo kar izginjali. Vsaj pri meni je bilo tako. Pa ne pozabiti na rekreacijo, da pridobiš lepo grajeno postavo. Boš videla kako bodo dedci zijali Regica54, ti se še nisi stehtala? Te prav nič firbec ne matra? Jaz še vedno takoj, ko vstanem, skočim na vago kar tako malo za motivacijo. Mi zna teža nihat do 1,5 kg. Samo, da centimetri ostajajo isti. Grem jutri spet malo v shoping po kakšno dobro majčko in jeans krilo. Jedla bom pa kaj beljakovinskega. Vsem veliko uspeha pri vsem sabina69Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Ribja juha s testeninami