Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

10. mar 2009 0:20

Pozdravljeni vsi skupaj! Današnji dan sem preživela ob sadju brez najmanjšega problema. Sem prav ponosna sama nase, kako dobro mi gre. Niti na misel mi ne pride kakšen prekršek. Pa eno res dobro misel sem našla; Razvajajte se, spreminjajte se na bolje. Izžarevajte svetlobo, bodite ponosni nase, na vsak svoj uspeh tudi tisti najmanjši. Večina ljudi sploh ne ve česa so sposobni. Samo zato, ker so tik preden bi uspeli - obupali. Lep in uspešen dan sabina69

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

10. mar 2009 3:55

Joj Sabina, kako si to lepo napisala. Pa da veš, čisto prav imaš.Res večina obupa, pa sploh ne ve, kaj vse je sposobna napraviti.

Tudi moj sadni dan je minil brez težav in problemov. Sem pojedla samo 2 pomaranči zjutraj in popoldan 2 jabolki pa malo orehov. Lačna nisem, počutim pa se dobro. No, danes pa mesek. Se že veselim.

Punce, nikar obupajte! Zazrite se v dananšnji dan, ki je že zjutraj jasen, čeprav hladen. Poglejte, koliko je ura, zunaj pa mesec sveti v vsej svoji lepoti in veličini.

Kyara

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

10. mar 2009 5:37

sabina, za drugi mesec imam jaz - 1 kg klavdija

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

10. mar 2009 8:54

Živijo! Jutri je luna,a boste imele danes mogoče sadje?Ali normalno naprej po urniku. Lep sončen dan želim! renata69 http://renata69.moj-album.com/

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

10. mar 2009 10:44

Živjo, punce! No, da se še jaz malo oglasim. Malo sem počakala, preden pišem, ker, kot veste, sem že velikokrat začenjala znova. Zato sem si rekla, da bom kaj napisala, ko bo že kar nekaj uspešnih dni za mano. Dejansko mi je uspelo ponovno začeti na pepelnično sredo, ko so bili vsi tisti krofi mimo, tako da danes lahko rečem, da štejem 14.uspešen dan. Tudi gibam se veliko in vas vsak dan berem. Prvi uspehi se že kažejo in verjamem, da mi bo tokrat uspelo zdržati do konca, potem pa preklopiti na vzdrževalni režim. Veliko uspeha vsem!!! mojcej77

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

10. mar 2009 18:52

Ojla! Tudi meni je motivacija močno popustila,se sploh ne upam zvagat.Me pa zanima od kdaj je polna luna.Že vnaprej hva la za odgovor. gardelin

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

10. mar 2009 19:19

priznam, grešim. danes imam sadni dan. ampak me je po kosilu napadel bes, bi komot komu glavo odšravfala in sem iz samega besa skoraj celo milko pojedla 8finta je v tem, da drugače me čokolade soloh ne ganejo) zato jutri sadni dan ponovim. klavdija

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

10. mar 2009 20:31

Ej, petardica, potem pa kar. Pa ne me vikat, lepo prosim, se pol še bolj stara počutim. Danes me spet nekaj želodec matra.Bo treba res malo zdravnika obiskati, ker to pa je zdaj že malo preveč. A jutri hujšamo z luno, ne? Bom videla, če bom zdržala. Lep večer, Rmeli Rmeli

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

10. mar 2009 21:11

Tudi jaz bom probala jutri imet vodni dan. gardelin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti