Ločevanje živil 90. dni - 5. del

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

10. mar 2009 21:18

Kolegica mi je rekla,da se lahko pojejo 4 jogurti z čimmanj maščobe.Če ne moreš zdržat,seveda pa ne vse naenkrat.Jaz sem tudi na vodni dan pojedla enega,pa sploh več tisti dan nisem čutila lakote. renata69 http://renata69.moj-album.com/

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

10. mar 2009 22:12

pozdravljeni vsi... no,da se še jaz malo oglasim in se pohvalim,da mi gre dobro,vendar sem ubrala drugo pot,ker me je pri tej ločevalni preveč bolel želodec in sem delala prekrške-zdaj se držim prehranjevalnega režima po načrtu šole za zdravo življenje iz zdravstvenega doma-ob prvem obisku ti opravijo vse meritve in na podlagi tega ti izračunajo dovoljeni dnevni vnos kalorij in ti dajo tudi vzorčne jedilnike-meni je kar všeč,nisem lačna in mi ni treba dnevno razmišljat kaj lahko jem in kaj ne,to me je pri ločevalni malo obremenjevalo,pa sadni dnevi mi niso šli,zato vsem,ki vam to gre--vse pohvale in čestitke. vsem skupaj veliko uspehov in seveda veliko izgubljenih kilogramov lep pozdrav,veliko sončka... cheleste

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

10. mar 2009 23:58

Cheleste lepo, da si se oglasila. Jaz sem ena od srečnic, ki lahko je vso zelenjavo in sadje surovo, pa me nikoli ne boli želodec. Sicer sem pa danes imela za kosilo in večerjo svinjske zrezke, pečene šampinjone in solato z radičem, paradižnikom in kumaro. Jutri pa bo riž z grahom in korenjem in veliko solate. Meni je ta dieta super. V tej hrani prav uživam in se veselim prav vsakega dne. Jutri bo lunin ščip v znamenju device. Tistim, ki boste dan preživele ob vodi vso srečo. sabina69 Sporočilo je spremenil(a) sabina69 dne 11. mar 2009 00:08:18

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

11. mar 2009 10:09

hojla punce.Samo da je sonček,pa imam več volje in energije.Sabina69,skoraj najmanj si imela za shujšat,pa si največ.Bravo,vsa čast ti.Te imam za navdih,da se z voljo daleč pride.Saj zato pa si tudi tako uspešna v življenju.Bomo šle še kaj na kavico? antaja

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

11. mar 2009 12:39

Punce kako vam gre današnji dan? Jaz sem zaenkrat še ob vodi, upam, da bom zdržala do večera oz. do zjutraj. Lep dan, Rmeli Rmeli

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

11. mar 2009 12:52

jaz danes ponavljam sadnega. klavdija

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

11. mar 2009 13:34

Oj, punce! Kar dolgo se noben fant ni oglasil, zato tak pozdrav Navadila sem se, da zjutraj oz do ene štirih pojem le kakšno pomarančo in dva ali tri jabolka, popoldne si pa potem naredim dva obroka, včasih preteče med njima tudi le 2 uri. Ne vem, če je to ravno najbolje, ampak hujšam, počutim se odlično, ne boli me želodec, vse OK. Tako, da bom tako kar nadaljevala. Danes so testenine in štrudel, ki ga moram še naredit. Imam pa idejo za ljubitelje kislega zelja in repe. Za beljakovinski dan pod pritiskom skuham kislo zelje ali repo s kosom mesa(najbolji je malo prekajen) in oboje jem, za škrobni dan pa jem le to zelenjavo in zraven vržem kuhan fižol ali krompir in imam joto oz. nekaj podobnega. Pa ni treba ekstra kaj kuhat. Pa še fajn prebavo imaš po tem. Sadne dni imam sadno zelenjavne (poleg sadja razne solate, nedolžne zelenjavne juhice-seveda brez škrobnih in OH dodatkov) in tako, na ta način, meni ni težko preživet. Pa kar je najvažnejše, vseeno se hujša. Pri izbiri zelenjave in sadje gledam tudi na kaloričnost sadja in zelenjave in na nižji glikemični indeks. Računam, da mi bo tudi kasneje, po dieti, s takim način, bolje uspevalo obdržat minimum kil. LP, veliko sonca privoščim! juma

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

11. mar 2009 15:18

Ojla!Tudi jaz pridno vztrajam ob vodi.Upam,da bom zdržala,me pa zebe kot psa. gardelin

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

11. mar 2009 15:56

Gardelin, to da te zebe je pri hujšanju čisto normalno. Jaz sem bila vedno vročična, ko so drugi pod bundo zrzovali, sem si jaz še rokave zavihala. Malo se je stvar spremenila ko sem rodila, zdaj ko hujšam, me pa skoraj vsak dan zebe, pa čeprav fejst delam.Se malo radiatorju zmeša, ampak ko se bo stvar umirila in ne bomo več hujšale, nam zna bit pa še kdaj vroče. LP, Rmeli Rmeli

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

11. mar 2009 19:52

Ojla,punce! Kako smo?Še malo pa bomo šle spat,pa bo lunica mimo.Jutri pa tehtanje,upam,da se bo kaj poznalo.Jaz sem spila en kapučino,ker me drugače glava boli.Drugače sem pa na vodi in čaju.Seveda,brez sladkorja.Ne zebe me,se kar dobro počutim.Sem bla skoraj cel dan zunaj,in mi je tudi dan hitro minil. Fajn bodite!Pa zdržite še teh par ur. Lp.Renata renata69 http://renata69.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti