11. mar 2009 13:34
Oj, punce! Kar dolgo se noben fant ni oglasil, zato tak pozdrav
Navadila sem se, da zjutraj oz do ene štirih pojem le kakšno pomarančo in dva ali tri jabolka, popoldne si pa potem naredim dva obroka, včasih preteče med njima tudi le 2 uri. Ne vem, če je to ravno najbolje, ampak hujšam, počutim se odlično, ne boli me želodec, vse OK. Tako, da bom tako kar nadaljevala. Danes so testenine in štrudel, ki ga moram še naredit.
Imam pa idejo za ljubitelje kislega zelja in repe. Za beljakovinski dan pod pritiskom skuham kislo zelje ali repo s kosom mesa(najbolji je malo prekajen) in oboje jem, za škrobni dan pa jem le to zelenjavo in zraven vržem kuhan fižol ali krompir in imam joto oz. nekaj podobnega. Pa ni treba ekstra kaj kuhat. Pa še fajn prebavo imaš po tem.
Sadne dni imam sadno zelenjavne (poleg sadja razne solate, nedolžne zelenjavne juhice-seveda brez škrobnih in OH dodatkov) in tako, na ta način, meni ni težko preživet. Pa kar je najvažnejše, vseeno se hujša.
Pri izbiri zelenjave in sadje gledam tudi na kaloričnost sadja in zelenjave in na nižji glikemični indeks. Računam, da mi bo tudi kasneje, po dieti, s takim način, bolje uspevalo obdržat minimum kil.
LP, veliko sonca privoščim!
juma