18. okt 2005 11:36
Drage moje forumovke, z Galjo vas obveščava, da so znane še nekatere podrobnosti našega sobotnega srečanja:
Torej, dobimo se v soboto, 22. oktobra, ob 13. uri v Mariboru, v gostilni Kostanj. Lokacijo sva z Galjo izbrali tako, da se ne bo potrebno voziti skozi mesto in ne ne vem kako iskati, do gostilne se z vpadnic iz Lj in ptujske smeri pripeljete "v dveh ovinkih". Opis poti še sledi.
Prijavljenih je dvajset forumovcev (sama se zelo veselim enega še čisto mičkenega, ki ga mamica pripelje s seboj - saj veste, na mladih svet stoji...), od tega sta dva še pod vprašajem. Torej je potrjenih 18 udeležencev.
Glede hrane: nekaj jih je že sporočilo, da ne jedo mesa, in v lokalu sem se dogovorila, da jim bodo pripravili temu primerno kosilo oziroma kot bodo naročili. Za ostale, ker nihče ni sporočil kakšne posebne zahteve, sem se odločila za zlato klasiko. Goveja in gobova juha, mešane plošče (ocvrt piščanec, telečja pečenka, svinjski zrezki po pariško) in tri vrste prilog pa seveda solata. Seveda je to mogoče še spreminjati, a neko osnovo smo morali doreči - zato prosim, da mi pošljete morebitne pripombe (in pri tem upoštevate, da se vendarle ne poznamo in tako tudi ne vem, kaj komu ustreza in kaj ne; od tudi odločitev za klasiko). Je pa tudi možnost, da se odločite za kak klasičen meni.
Za hrano bi račun znesel okoli 2700 tolarjev, pijača pa po izbiri.
Sladico "častiva" medve z Galjo, sva le gostiteljici.
Zdaj bi pa jaz znaštela prijavljene udeležence in prosim, če sem koga izpustila s seznama ali ga dodala, pa ne namerava priti, naj mi to sporoči.
Prihod so napovedali:
tjas, majuska, loni, lisicka, riba-ribica, vilmaS, biba, mperhaj, vemves,siba, mišika, dolores,mcmaya, sara, atieno, zima, pa Galja in jaz, mamamia. Dragička je še pod vprašajem, pa Bojan tudi.
Lep pozdrav vsem, pa se še kaj "slišimo", Mamamia
mamamia